Skip to: site menu | section menu | main content

Currently viewing: antrea.fi » Tapahtumia

Antrea Seuran tapahtumia, iltamia, matkoja ja messuja...

Tapahtumia vuosilta

Tapahtumia 2018

 

Talvi-iltamat 10.2.2018

Antrea-Seuran perinteiset talvi-iltamat ovat lauantaina 10.2. klo 15 Riihimäellä Punaisessa Talossa, Pohjoinen Asemakatu 10. Lohisoppa, kakkukahvit, yhteislaulua, harmonikkataiteilija Leppänen, runonlausuntaa, haastelua ja mukavaa yhdessäoloa. Ja tietysti arpajaiset. Kaikki tämä 20 eurolla, ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

 

Kevään talkoomatka Antreaan ja Vuoksenrantaan 10.-12.5

Perinteinen talkoomatka muistopuiston siivoustalkoisiin Antreaan ja Vuoksenrantaan 10.-12.5. Antrealaisten bussi kulkee reittiä Riihimäki-Helsinki-Vaalimaa-Viipuri. Majoitus hotelli Viipurissa. Matkan hinta seuran jäseniltä 250 ?/henkilö, muilta 270 eur/henkilö. Seura ja Vuoksen säätiö tukevat tänäkin keväänä erityisesti alle 30-vuotiaiden matkaa, jolloin nuorisohinta on seuran jäseniltä vain 150 eur/lähtijä, muilta alle 30-vuotiailta 170 eur. Toivotaan, että vanhemmat ja isovanhemmat kannustaisivat nuoria mukaan ja myös omalta osaltaan tukisivat heidän matkaansa.
Hintaan sisältyy bussimatkat, majoitus hotelliaamiaisineen 2 h huoneessa, ryhmäviisumi, hoitokuluvakuutus sekä torstai-illan yhteinen ruokailu. Oma viisumi vähentää matkan hintaa 75 eur. Matkan hinta voi muuttua, jos lähtijöitä on vain vähän.
Torstaina ehtii tutustua Viipuriin ennen yhteistä illallista, perjantaina lähdetään heti aamupalan jälkeen kohti Antreaa ja Vuoksenrantaa. Talkootöiden lomassa pidetään kahvi- ja evästauko. Lauantaina on aamupäivä aikaa tutustua Viipuriin, Suomeen palataan iltapäivällä.
Ilmoittautumiset viimeistään 28.2. Satu Stirkkiselle, puh. 040 826 1075, satu.stirkkinen@gmail.com. Sadulta myös lisätietoja. Ilmoittautuessa kerrotaan matkustajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja kuljetukseen mukaantulopaikkakunta. Lisäksi maininta, tarvitseeko ryhmäviisumin. Ilmoittautuneille lähetetään ryhmäviisumiin tarvittavien tietojen keruulomake ja lasku sekä lähempänä matkaa tarkemmat ohjeet.

 

Antrea-Vuoksenranta Pitäjäjuhla 15.7.2018

Pitäjäjuhla Riihimäellä.

  • 11.00 Messu Kappelikirkossa, Kolehmaisenkatu 26
  • 12.00 alk. ruokailu Kirkkopuiston seurakuntakodissa, Kirkkopolku 2
  • 13.30 Päiväjuhla, Puhe: KT Eeva Riutamaa - Evakko- lasten kasvukokemusten tunnemuistot

Ohjelma, ateria ja lähtökohvit 25

 

Mommilanjärven soutelu 21.7.2018

Antrean Esa on jälleen mukana kirkkovenesoudussa. Tiedustelut Janne Pullinen, Atrean Esa

 

Elokuussa antrealainen kesäilta Helsingissä

Elokuista iltaa vietetään Jollaksessa sijaitsevalla Karjalaisellä kesäkodilla. Tarkempia tietoja tuonnempana.

 

Seuran vuosikokous 22.9.

Vuosikokous on 22.9. klo 11 Oitin Pihvipaikassa, Riihimäentie 3620.