Löydä luonto Karikukko
Tervetuloa luontoretkelle!

Länsirannikon luonto tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa, joiden pariin nämä sivut johdattavat sinut. Suurin osa aineistosta on Kristiinankaupungin maisemista, mutta samat luonnon elementit - linnut ja maisemat - löytyvät hieman eri muodossa muistakin länsirannikon kunnista. Nämä sivut tarjoavat opastusta niin ensimmäistä kertaa liikkeelle lähtevälle kuin jo luonnossa liikkumisen konkarillekin.


Elokuun vinkki kertoo lintumaailman ajankohtaiset tapahtumat ennakkoon. Vinkin avulla voit suunnitella retkesi kuukauden mielenkiintoisimpien tapahtumien pariin.

Lintumaailman tuoreimmat toteutuneet tapahtumat (kuten muuton eteneminen) löytyvät havaintosivulta.


Löydä luonto - elämys Kristiinankaupungissa
Kristiinankaupungin luontokohteet esittäytyvät lintutornien maisemien ja lintujen kautta.


Valokuvien linnut ja maisemat kertovat alueen luonnosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Tuoreet kuvat täydentävät laaja arkistoa lähes viikoittain!


Matkailupalvelut helpottavat luonnon löytämistä ja elämyksistä nauttimista. Palvelujen tuottajat tekevät kaikkensa, jotta voit kokea aitoja luontoelämyksiä.


Suupohjalainen lintuharrastus esittäytyy omilla sivuillaan. Sivuilla on tarkempaa tietoa monista lähialueidenkin linturetkikohteista.


Sivujen kehittäminen kaipaa mielipiteitäsi. Kerro mikä sivuissa on mielestäsi hyvää ja mitä haluaisit lisää! Sivuja kehitetään palvelemaan erilaisia matkaajia verkossa ja maastossa, yhtä hyvin aktiivisia luontoharrastajia kuin sunnuntaiulkoilijoita ja koululaisia. Käytössäsi ovat palautesivu sekä sähköposti retki@saunalahti.fi.

Löydä luonto

Monenlaisia lintuja

Viihtyisiä maisemia

Siipyyn havaintotorni
- lintuja ja maisemia

Vinkkejä matkaan

Alueen lintuhavainnot
ja muuton eteneminen

Kartat ja ajo-ohjeet

Matkailupalvelut


Suomi

Kristiinankaupunki
Kahlaajien kuvia!
Pikakuvia retkiltä!

Elokuun retkivinkkiPaljon mahdollisuuksia - Ympäri vuoden
Nämä sivut opastavat sinut luontoelämysten pariin