Karttaseula Muut kartat (sisällysluettelo) | Anna palautetta
Pieni matkaopas: Berliini

Berliinin kartta

Berliinin kartta on tarpeen syöksyessä Berliinin suurkaupungin sykkeeseen, tutustuessa sen historiaan, nykyaikaan, muotiin ja vauhdikkaaseen menoon. Tällä sivulla on linkkejä muutamiin hyviin karttapalveluihin, joissa Berliinin kartta on selailtavissa ja haettavissa esim. katuosoitteiden mukaan.

Postdamer Platz Deutsche Bahn Haus, 17-08-03, Berlin/Germany

Viamichelin - Berliinin kartta

ViaMichelin on yritys, joka on kehittänyt digitaalia matkailuapuvälineitä vuodesta 2000. Viamichelinin Berliinin kartta, on liikuteltavissa hiirellä raahaamalla ja zoomattavissa pieniin yksityiskohtiin asti. Kartalla näkyy Berliinin kuuluisia maamerkkejä piirrossymboleina. Kartta on haettavissa katuosoitteen perusteella. Hakujen lisäksi Viamichelinin Berliinin kartta sisältää myös reittisuunnitelun eli se osaa ehdottaa reittiä esim. kahden kadun välillä.
Viamichelin: Berlin

stadtplandienst.de

Stadtplandienst.de:n erikoisuus on mahdollisuus avata Berliinin kartta ilmakuvina. Perinteinen karttanäkymä sisältää kirkkojen ja muiden maamerkkien paikat piirrossymboleina. Negatiivisena piirteenä, kartta ei ole zoomattavissa ketterästi ja sitä voi siirrellä pysty- ja vaakasuuntaan vain nuolilla ja melko suurin harppauksin kerrallaan.
stadtplandienst.de

MultiMap: Berliini kartta

Multimapin kartta on perustasoa. Siltä voi tehdä hakuja mm. kadunnimen perusteella. Multimapissa Berliini liikkuu nuolilla vain pysty- tai vaakasuuntaan eli toisin kuin Viamichelinissä, kartan vapaa raahaaminen hiiren avulla ei onnistu. Multimapin Berliinin kartan voi printata.
MultiMap: Berlin

MapQuest - Berliinin kartta

MapQuest on vanha konkari. MapQuestin Berliinin kartta ei tarjoa mielestäni mitään, mitä ei esim. ViaMichelin tarjoaisi, mutta MapQuestilla on silti oma vankka kannattajaukkonsa. MapQuestin Berliinin kartta on tarkkuudeltaan riittävä ja palvelu taipuu myös reittisuunnitteluun.
MapQuest: Germany, Berlin

Muita Berliinin karttoja

Muita vilkaisun arvoisia kartta- ja reittisuunnittelupalveluita ovat esim: Saksankielinen Reiseplanung.de, joka sisältää tiedot meneillään olevista katutöistä ja MapVista Route Planner.

Berliini-tietoa

Berliinin asukkaat ja Berliinissä käyneet matkailijat ovat jättäneet VirtualTourist- palveluun ytimekkäitä vinkkejä koskien mm. majoitusta, liikkumista, paikallisia tapoja, vähemmän tunnettuja mutta mielenkiintoisia paikkoja ja juttuja, turistiloukkuja, mahdollisia vaaroja tai riskejä, jne. Parhaimmat vinkit voi noukkia talteen rasti-ruutuun menetelmällä ja tulostaa omana vain itseä kiinnostavia vinkkejä sisältävänä Berliini-matkaoppaana.
VirtualTourist: Berlin