Suursnautserin pentuja

 

Syntynyt 19.2.2019 yhdistelmästä - Saturain Quien Sabe 'Räpsy' ja Billy-Boy vom Schwarzen Humor 'Hurja' - 2 urosta, 4 narttua.

Saturain Quien Sabe Räpsy

EK3, JK2, HK1, FH1, BH
MH-kuvaus suoritettu

Näyttely: H

Lonkat: A/A
Kyynärät: 1/1

Terveyttä: silmät ok ja normaalit kilpirauhasarvot (9/2018)

Muuta: Karkea, musta ja helppohoitoinen turkki, normaali leikkaava purenta
Strategiset mitat: korkeutta noin 64 cm ja painoa 29 kg

räpsy

Suurruhtinatar Saturain Quien Sabe

Räpsystä on moneksi. Räpsy on lasten väsymätön kaveri, joka jaksaa etsiä jokaisen heitetyn tai piilotetun kepin ja kävyn. Tarvittaessa hän toimii lapsille lukukoirana, kuuntelee tarkasti ja levollisesti jokaisen tavun, vaikka yksi kerrallaan. Lasten ja Räpsyn väliseen sopimukseen kuuluu myös suojelutehtävät, jos joku vaikka sattuisi teleporttamaan itsenä oven läpi aivan hiljaa. Kesät Räpsy asuu järvessä. Sukeltelee kilpaa lasten kanssa.
Räpsyn ystäviin lukeutuvat myös perheen kaksi kissaa Vappu ja Vekku. Varsinkin Vekku on puskenut itsenä Räpsyn suosioon. Joskus täytyy komentaa Vekkua irroittamaan, kun roikkuu Räpsyn parrassa. Perheen toinen koira Rilla on kuitenkin eläinystävistä parhain, tytöt tulevat keskenään loistavasti juttuun.
Lenkkikaverina Räpsy on vertaansa vaille ja se onkin isännän kanssa se yhteinen juttu. Räpsy kysyy luvan, saako pupua tai hirveä ajaa takaa. Jos kerrotaan, ettei me nyt lähdetä niin sitten Räpsy ei lähde. Pantoja tai hihnoja ei tarvita. Räpsy pitää yhteyttä yllä eikä jätä.
Emännän kanssa harrastetaan erilaisia palveluskoiralajeja. Räpsyä on helppo käyttää "koulutusapuna" uusille harrastajille. Jälkiliina käteen ja menoksi. Ei ole nuukaa, kuka siellä liinankantajana toimii, kunhan saa näyttää osaamistaan. Räpsy suhtautuu vieraisiin ihmisiin mahdollisuutena. Uusi voi ehkä olla toimiva maalimies tai kiva kepinheittäjä. Suhtautuminen on avointa ja ystävällistä mutta ei mitenkään tunkeilevaa.
Räpsyllä on valtava saalisvietti ja taistelutahto, moottori joka jaksaa hämmästyttää niin treeneissä kuin kokeissa. Myöskään loputtomasta ruokahalusta ei ole ollut haittaa. Räpsy tekee kaiken täysillä, vaikkakaan ei aina ihan siihen suuntaan, kun ohjaaja toivoisi mutta se johtuu pelkästään ohjaajan osaamattomuudesta. Kaksivuotiaalle Räpsylle teimme hakutreeneissä keskilinjalle "ihmishaavin" jotta saimme hieman jarruja. Silloin taisi joku tuumata, että jos tuo koira on vielä neljävuotiaana hengissä niin kädet kyynärpäitä myöten ristiin. Hengissä on :) tosin kolme hammasta kevyempänä.. joka asiaa kun ei ehdi kiertämään.
Tämä Suurruhtinar on valloittanut kulkiessaan yhden sun toisen rauhallisella, ystävällisellä ja itsevarmalla käytöksellään joka tehtävän saadessaan syttyy. Oli kyse sitten peltojäljestä, metsäjäljestä, hausta, esineruudusta, tarkkuusruudusta, pudotetusta tai kadonneesta kävystä... jos tehtäviä ei sopivassa suhteessa levon kanssa ilmaannu, ei Räpsy jää tassujaan pyörittelemään. Keksii kyllä itselleen puuhastelua. Jos ei muuta, niin painihetki Vekun tai Rillan kanssa piristää aina. Räpsy on iloinen ja reipas koko perheen ystävä, jolla on aina pieni pilke silmäkulmassa.

Marja

rapsy

Billy-Boy vom Schwarzen Humor Hurja

JK3 BH
MH-kuvaus suoritettu

LTE +203

hurja

Hurja on luonteeltaan hyvin avoin, vilkas koira, myöskin kova ja voimakastahtoinen, mutta ihmistä kohtaan on lojaali ja nöyrä, ei koskaan ole lähtenyt haastamaan ihmistä. Harrastuskoirana Hurja on hyvä koira, koska on aina valmis ja halukas tekemään aivan mitä tahansa olipa se lenkille tai treenehin lähteminen. Moottorina ja motivaationa toimii taisteluhalu. Kotona osaa rauhoittua ja vieraat, tutut ja tuntemattomat otetaan häntä heiluen, lelu suussa vastaan.

Lilli

hurja

Pennun hintaan sisältyy:
rekisteröinti, eläinlääkärintarkastus ja ensirokotus, silmäpeilaus, pentutestaus, ensimmäinen trimmaus sekä liittymismaksu Suomen Suursnautserikerhoon.
Jos saavutatte pentusi kanssa käyttövalion arvon - saat uuden pennun veloituksetta.

Logo

Saturain Koiranetissä

Kasvatit