Kennel Saturain

Penny

Kennel Saturain kasvattaa suursnautsereita harrastuskäyttöön.

Kennelimme kantanarttu on Stablemaster's Money Penny KANS & SF MVA, SF KVA, HK3, YK3, JK3, "Penny". Olin suunnitellut Pennylle jo luovutusiässä, 8-viikkoisena, aikamoisen uran. Suunnitelma toteutui paremmin kuin odotinkaan.

Palveluskoiralajeista harrastimme Pennyn kanssa ensimmäisenä henkilöetsintää. Käyttövalion arvon Penny saavutti kansainvälisessä kokeessa vuonna 1993: kilpailun voitto ja CACIT. Suomenmestaruuskokeissa Penny oli haussa usein harmillisesti viiden parhaan joukossa.

Kv-koe 1993: kilpailun voitto ja CACIT Pelastuskoirien suomenmestaruuskokeissa Penny saavutti raunioilla hopeaa vuonna 1993. Yleiskokeessa siitä tuli käyttövalio vuonna 1998, ja Suomenmestaruuskilpailuissa vuonna 1998 se saavutti hopeaa.

Jälkikokeessa Penny ehti saada kaksi voittajaluokan ykköstulosta, mutta sitten aika loppui kesken - pää olisi vielä vienyt, mutta ikä teki tehtävänsä.

SM-hopeaa 1998 Penny valittiin Suomen Suursnautserikerhon parhaaksi hakukoiraksi vuosina 1992, -93, -96 ja -97, parhaaksi yleiskoekoiraksi vuonna 1997, SM-kilpailujen parhaaksi vuonna 1998 sekä kesäkilpailujen parhaaksi vuosina 1993, -97 ja -98.

Näyttelyissä kävimme Pennyn kanssa yhteensä 12 kertaa, ja se saavutti Suomen muotovalion ja kansainvälisen muotovalion arvot.

Kilpailu-uransa aikana Penny teki kolme pentuetta, yhteensä 19 pentua.

Saturain Born Luckypenny FIN KVA, HK3, EK3, JK3, PEKO TT, IPOR RH-T B,
IPOR RF-FL-A, PEKO SM-99, PM-01, SM2-01       Saturain Castro       SSSK-SM 1997 Oulussa

Seuraava jalostusnarttumme Klea vd Wolfseiche hankittiin kenneliimme Saksasta. Klea sai kaksi pentuetta.

Pennyn 12-vuotissyntymäpäiviä vietettiin yhdessä kasvattien ja Pennyn kasvattajan ja ystävien kanssa juhannuksena 2001. "Mummi" vietti hyvin ansaitsemansa eläkepäivänsä kotona Vähikkälässä. Viimeinen tärkeä tehtävä oli opettaa Harrille, miten koirien kanssa ollaan. 21.9.2003 samaan aikaan kuin Brunette menestyi mestaruuskokeessa Penny nukkui rauhallisesti omassa sängyssään pois luotamme.

Penny 12 vuotta       Penny ja Harri       Penny ja Harri

Kasvatustoiminnassani tavoitteenani on ulkomuodoltaan rodunomainen, terve ja hyväluonteinen, palveluskoiraharrastukseen soveltuva suursnautseri. Toivon mahdollisimman monen kasvattimme käyvän niin silmäpeilauksessa, lonkka- ja kyynärpääkuvauksessa kuin luonnetestissä.

Kasvattajana pyrin neuvomaan, opastamaan ja antamaan tukeni omistajille koiranpidossa ja koulutuksessa järjestämällä pentutreffejä, koulutusviikonloppuja, preppauskursseja ennen kilpailuja ja muuta koiramaisen kivaa yhdessäoloa.

Talkoot       Pentutreffit       Penny pentuna

Logo

Saturain Koiranetissä

Kasvatit