Leiritilat

Tervetuloa uusittuihin Saravetin majoitustiloihin. Majoitustilat soveltuvat erilaisten leirien, pienimuotoisten tapahtumien tai juhlien järjestämiseen.

Päämajoitustilassa ”Tallinwintillä” on avara oleskelutila ja televisio.
Keväällä 2010 valmistuneissa tiloissa on 5 kappaletta 2-4 hengen huoneitta, oleskelutila, WC/suihku ja baarikeittiö.
Keittiössä on täysi astiasto ja ruuanlaittovälineet, kahvinkeitin, liesi, uuni, jääkaappi ja mikroaaltouuni. (Sopimuksen mukaan tilalla on mahdollisuus aamiais- ja muihin ruokapalveluihin.)
Käytävällä on kuivauskaappi sateenkastelemille vaatteille.
Tiloihin on asennettu koneellinen ilmanpoistojärjestelmä 2015.

Talliwintin alapuolella on koirahoitola ja koirien haukunta saattaa häiritä toisinaan. Myös tallin hevosten äänet saattavat kantautua joihinkin huoneisiin.

   

Pikkutalo on remontoitu 2014.
Tila on edullinen ja hyvä valinta pienelle porukalle sekä niille, jotka ovat herkkiä häiriöäänille.
Alakerrassa on kaksi 3-4 hengenhuonetta, keittosyvennys sekä WC/suihku. Keittosyvennyksessä on astiasto, ruuanlaittovälineistö, kahvinkeitin, liesi, uuni, jääkaappi ja mikroaaltouuni.
Eteisessä on vaatteiden kuivauskaappi.
Yläkerrassa on makuualkovi kahdelle sekä yhteistila neljälle yöpyjälle. Omia tavaroita varten on jokaiselle kaappitilaa. Talon alapuolella oleva kylmäkellari leiriläisten käytössä sopimuksen mukaan.

     

Puulämmitteinen pihasauna, jossa pehmeät löylyt ja viihtyisä saunatupa.

 

Saunan vieressä pihapiirissä pohjavesiperäinen lampi. Lampi on syvimmältä kohdaltaan n 5 metriä, sen vesi on tutkittua ja siinä voi uida itse ja uittaa myös koiransakin. (5 km:n säteellä on useita muitakin koiranuittomahdollisuuksia.)

 

Hinnasto

Perusmaksu sisältää tilojen peruslämmityksen, kaksi saunanlämmitystä, kaksi pihagrillin käyttökertaa sekä tilan metsien ja peltojen käytön sopimuksen mukaan.

Päämajoitustila ”Tallinwintti” max. 15 henkilöä

- Perusmaksu 100 euroa

- Lisämaksu 15 euroa/yö/henkilö ensimmäiset 2 yötä, sen jälkeen 10 euroa/yö/henkilö.

ESIM. 10 henkilöä pe-su päämajoitustilassa 100 eur + 300 eur= 400 eur. Muutama lisävuodepaikka pikkutalon yläkerrasta ei edellytä pikkutalon perusmaksua, mikäli päämajoitustila on koko kapasiteetiltaan käytössä.

Pikkutalo max 12 henkilöä

- Perusmaksu 50 euroa.

- Alakerta 15 euroa/yö/henkilö ensimmäiset 2 yötä, sen jälkeen 10 euroa/yö/henkilö.

- Yläkerta 10 euroa/yö/henkilö

Koirat

Koirat voivat majoittua huoneissa omissa häkeissään lukuunottamatta kahta Tallinwintin huonetta, joissa puulattia. 3 euroa/yö

Sauna ja grilli

Lisäkerrat maksavat 5 eur/kerta. Asuntovaunut Sähkö 5 euroa/ vrk.

Lisämaastot

Lisämaastojen /-peltojen käytöstä sovitaan erikseen maaomistajien kanssa. Hinnat vaihtelevat maastotarpeen mukaan 10 eur-50 eur/viikonloppu.

Urheilukenttä 5 km:n päässä on hyvinhoidettu pallokenttä. Kenttää saa vuokrata Janakkalan kunnalta sen hinnaston mukaan (n 8 eur/tunti).

Koirahoitola

Koirien on mahdollista majoittua hoitolantiloissa, mikäli siellä on tilaa. Hoitovuorokauden hinta on 15 euroa, mikäli omistaja pesee sisätilat sekä siivoaa ulkotarhan itse.

Majoituspalvelua

Majoitustiloja voi vuokrata myös erikseen pelkästään yöpymistä varten 50 euroa/yö/huone.

Ulkoilu

Vanhalan tilan ympäri kiertää 1.1 km mittainen hiekkarata.

Kentät ja välineet

Tottelevaisuuteen sopivat tilan nurmialueet, heinäpelto tai hiekkapohjainen ratsastuskenttä (25 m x 60 m).
Suojelupiiloja, hakupiiloja, hyppy- ja A-telineet on mahdollista vuokrata tilalta. Pieniä suojelupiiloja (korkeus 1 m) on 6 kappaletta, isoja 3.

leirilaisia

Maastot

Tilan omaa metsämaata on noin 5 hehtaaria. Osa maastosta on raivattu 2015 ja sopii hyvin haku ja esineruututyöskentelyyn. Tilan välittömässä läheisyydessä on käytettävissä vaativa 300 m mittainen hakurata, missä on muutama valmis piilo.
Tilalla on heinäpeltoa sekä hevostenlaidunmaata yhteensä 8 hehtaaria. Nämä ovat käytössä sopimuksen mukaan kasvukauden ajankohdasta riippuen. Lisäpeltoja on vuokrattavissa 1 - 20 km säteeltä.