www.yrittajat.fi

Muotokuvia tilauksesta

Taidetta yrityksiin ja koteihin

Hyvä ja perinteikäs tapa kunnioittaa ja muistaa eläkkeelle tai toisiin tehtäviin siirtyvää johtajaa, pyöreitä vuosia täyttävää henkilöä yms. on maalauttaa hänestä muotokuva. Sotilaskomentajien, Lahden Mieskuoron Vuoden Veli -piirrosten ja yritysjohtajien muotokuvien lisäksi olen tehnyt muotokuvamaalauksia muun muassa syntymäpäivälahjaksi 50-, 60- ja 70-vuotisjuhliin. Olen tehnyt myös muotokuvamaalauksia ja - piirroksia lapsista, lemmikkieläimistä, myös maalannut maisematauluja, kaupunkinäkymiä ym. (Katso lyhyt esittelyvideo kuvataiteestani sivun alaosassa.) Taideteoksia, maalauksia tai piirroksia, olen tehnyt noin 350 kpl, joista julkisia muotokuvia on hiukan yli 40. 

Muotokuvat valokuvasta

Muotokuvat maalaan tai piirrän valokuvista, jotka mielelläni otan itse, jottei tule tekijänoikeuskiistoja. Mallina ei siis tarvitse istua kuin vain valokuvanoton ajan (0,5 -1 tuntia) ja yhdessä päätetään, mistä valokuvasta muotokuva maalataan tai piirretään. Taulun valmistumista voi seurata ja kommentoida koko ajan. Muotokuvamaalaus tai -piirros voidaan toki tehdä myös omista valokuvistasi, joko yhdestä tai useammasta valokuvasta, jopa useista kuvista yhdistellen. Kysy rohkeasti lisää, jos olet epävarma! Sirpa Papinaho Puh. 050 3012580  tai sirpa(at)muotokuvat.fi

24 upseerimuotokuvaa

Lahden Upseerikerholle Hennalan varuskuntaan, vuoden 2014 lopussa laukkautettuun Hämeen Rykmenttiin, olen maalannut 18 upseerin muotokuvamaalausta. Näiden lukuisten Hennala- muotokuvamaalauksien takia minua kutsutaan leikkisästi Hennalan hovimaalariksi - samanniminen lyhyt dokumenttifilmi, joka on tehty minusta ja taiteestani, on lainattavissa Lahden pääkirjastosta. Myös Oulun Upseerikerholla on kaksi maalaamaani Pohjois-Suomen Sotilasläänin komentajamuotokuvamaalausta. Hämeen Sotilasläänin komentajan muotokuvamaalauksen maalasin Hämeen Sotilasläänin esikuntaan, Hämeenlinnaan. Satakunnan Lennoston ruokalassa, Pirkkalassa, on kaksi maalaamaani Mannerheim- ristin ritarimuotokuvamaalausta, jotka Satakunnan Lennoston Kilta tilasi. Lyhyt esittelyvideo muotokuvamaalauksistani ja -piirroksistani. (video 3 min 20 sek) Toinen nettisivusto, jossa muotokuvataidettani, myös blogi:  muotokuvat.fi Valokuvaussivustoni:  sirpapapinaho.fi Ota yhteyttä: Sirpa Papinaho puh. 050 3012580 sirpa(at)muotokuvat.fi
Sivuston suunnittelu: © Taiteilija Sirpa Papinaho (2020) Katso kuulumisia myös Facebookista
Taiteilija,  muotokuvamaalari  Sirpa Papinaho
Hämeen Ratsujääkäripataljoonan  komentajan muotokuvamalaus paljastettiin 16.12.2014 Lahden Upseerikerholla. (Kuva yllä)
Etusivu Ihanat naiset -värityskirja Muotokuvat.fi -sivusta Huomautus tekijänoikeudesta Tietoja taiteilijasta Upseerien muotokuvia Muotokuvamaalauksia Vuoden Veli -piirroksia Muotokuvapiirroksia Patsaita Yritysmuotokuvat - luettelo Näyttelyitäni Valokuvaus Tekemiani nettisivuja Hinnat Yhteystiedot Taiteilijan muut nettisivut Tietosuojaseloste
Pohjois-Suomen Sotilasläänin komentajan muotokuvamaalaus paljastettiin 11.12.2014 Oulun Upseerikerholla. Öljyvärimaalaus. (Yllä) Huoltokoulun johtajan muotokuvamaalaus paljastettiin 12.12.2014 Lahden Upseerikerholla. Öljyvärimaalaus. (Alla)
Hämeen Ratsujääkäripataljoonan komentajan, everstiluutnantti Riku Mattilan muotokuvamaalaus. Osasuurennos.
Askolan Osuuspankin johtajan muotokuva paljastettiin Porvoossa, Kiialan kartanossa 2006. (Alla)
Etusivu
Muotokuvamaalaus Hämeen Rymentin komentajasta evl Riku Mattilasta. Öljyvärimaalaus. Taiteilija Sirpa Papinaho.

muotokuvat.fi on toinen nettisivusto, jossa

muotokuvataidettani, myös blogi.

Valokuvaussivustoni  sirpapapinaho.fi
www.yrittajat.fi
Katso tästä lyhyt video muotokuvataiteestani. (video 3 min 20 sek)
Kysy rohkeasti lisää, jos olet epävarma. Sirpa Papinaho puh. 050 3012580 sirpa(at)muotokuvat.fi
Sotilaskomentajien, Lahden Mieskuoron Vuoden veli -piirrosten ja yritysjohtajien muotokuvien  lisäksi olen maalannut muotokuvia muun muassa syntymäpäivälahjaksi 50-, 60- ja 70-vuotisjuhliin. 

Muotokuvat valokuvasta

Muotokuvat maalaan tai piirrän valokuvista, jotka mielelläni otan itse, jottei tule tekijänoikeuskiistoja. Mallina tarvitsee istua vain valokuvanoton ajan (0,5 -1 tuntia), ja yhdessä päätetään, mistä valokuvasta muotokuva maalataan tai piirretään. Muotokuva voidaan tehdä myös omista valokuvistasi, joko yhdestä tai useammasta valokuvasta, ja jopa useista kuvista yhdistellen.
Navigointi
Sivuston suunnittelu: © Taiteilija Sirpa Papinaho (2020) Katso kuulumisia myös Facebookista
Taiteilija, muotokuvamaalari  Sirpa Papinaho

Muotokuvia tilauksesta

Taidetta yrityksiin ja koteihin

Hyvä ja perinteikäs tapa kunnioittaa ja muistaa eläkkeelle tai toisiin tehtäviin siirtyvää johtajaa, pyöreitä vuosia täyttävää henkilöä yms. on maalauttaa hänestä muotokuva.
Navigointi