KANS & FIN & S MVA SV-02
FIN & N AVA
Wishdecoy Gavin Claudia
"Kavi"
Perheemme toinen kooikerhondje on nimeltään Wishdecoy Gavin Claudia eli kotoisasti vain Kavi. Kavi on syntynyt 1.9.2000 ja on meidän oman narttumme Kiran ainut urospentu ensimmäisestä pentueesta Manusia's Randyn kanssa.

Kavi on luonteeltaan hieman sellainen pelle eli kaikki mitä pyydän, niin tehdään, mutta omalla tavalla ja omilla sanoilla "höystettynä". Kavi on myös hirmu kiltti ja reipas.

Kavi tykkää kaikista repimisleikeistä ja usein se roikkuukin joko hihassa tai remmissä, kun sen aika käy pitkäksi tai sitten se pomppii muuten vaan joutena. Kavi on myös kova haukkumaan. Se ei hauku turhaan, vaan ainostaan silloin, kun se haluaa jotain. Ja usein se myös haluaa jotain.

Kavin tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu näyttelyitä, agilityä ja mejää, joissa kaikissa ollaankin jo käyty kilpailemassa vaihtelevilla koetuloksilla. Kavin näyttelymenestyksestä arvosteluineen voi lukea Kavin näyttelysivulta. Kavin "näyttelymenestystä" on vain aina välillä haitannut Kavin ujous tuomaria kohtaan eli poika ei tykkää siitä, kun vieras ihminen koskee häneen. Agilityharrastuksessa on edetty 3-luokkaan asti, jossa Kavi kisaa midiluokassa. Kavin agilitytulokset on luettavissa Kavin omalta agilitysivulta. Mejää (=verijälkeä) olemme myös käyneet kokeilemassa, mutta vain muutaman kerran sen suuritöisyyden vuoksi. Silti olemme uskaltautuneet jo kerran mejäkokeisiin, joka oli samalla myös kooikereiden mejämestaruskisat, joka kyllä meni harjoituksen vähyyden nähden aika hyvin.

Kavilta on virallisesti tutkittu silmät, polvet, lonkat ja kyynäreet. Polvista Kavi sai lausunnon 0/0, lonkat B-B ja kyynärnivelet 0-0. Myös silmät olivat vuonna 2001 ihan ok. Kavin säkäkorkeus on n. 40 - 41 cm.

Kavin sivuprofiilikuvat Satu Laakso

 
Kavin sukutaulu:
 

 
  INT & NL & B CH, BDSG-02 
  MANUSIA'S RANDY 
  NHSB2151390 
  - vWD ei kantaja 
  - ei perinnöllisiä silmäsairauksia 
  - polvet 0/0 
  - koko 39 cm 
 
 
 

 

  Manusia's Maikel 
 
  
  NL CH BW-98 
  Manusia's Famke
 
 
 Daan Dumbbell v.d. Beenhouwer 


 Maaike uit't Wilgenbosch 


 Max v.d. Oude Graff 


 Manusia's Anne-Donna 

 
  FIN MVA, FIN & S AVA 
  MILFEDDYG CLAUDIA BIANCA 
  FIN26133/97 
  - vWD ei kantaja 
  - ei perinnöllisiä silmäsairauksia 
  - kyynärnivelet 0/0 
  - polvet 0/0 
  - lonkat A/A 
  - koko 39,5 cm 
 
  Vanjo 
 
  
  KANS&FIN&LV&EST MVA 
  V-96 V-99 FIN AVA 
  Callitris Bianca Flame
 
 
 Ayfar Kintyre v. Muskyteira  

 Taga's  Gwynnith 


 INT&NL&FIN&D&B&LUX CH 
 WW-96 BW-94 D VDH EUR SG-94  D BDSG-94 Nobly-Trusty Yalinke v. Muskyteira 

 FIN&EST MVA ESTV-93 V-94        Falony-Flame Urjette v. Muskyteira
 
 
 
 
Takaisin 
pääsivulle