Kennel Wishdecoy 
eli Kooikerit Kira, Kavi ja Lotta (sekä Cavalierit Juulia ja Juuso)

Tällä sivulla tulee olemaan tiedot päivityksistä. 

Sivuja päivitetty 28.03.05 Elämä jatkuu meillä muilla Juulian poismenosta huolimatta... Olin eilen Turussa agilitykilpailuissa Kiran ja Kavin kanssa, jossa Kavi aloitti 4 kuukauden kisatauon jälkeen taas kilpailemisen, joten Kiran ja Kavin agilitysivulle on päivitetty pari uutta agilitytulosta. Myös Sallyn näyttelytietoihin on lisätty yksi uusi näyttelytulos.

Sivuja päivitetty 26.03.05 Tänään tapahtui sitten se, mitä olen pelännyt eli meidän piti laittaa Juulia ikiuneen. Kovasti tuo tapahtuma sattui, mutta kaikilla meillä "koira-ihmisillä" on se joskus edessä. Meillä Juulia oli jo luovuttanut eli siltä oli elämänhalu kadonnut sairauden etenemisen myötä, mikä teki tuosta tapahtumasta ehkä hieman helpomman, mutta silti se aina sattuu. Onneksi muistot vuosien varrelta jäi.

Sitten muihin asioihin eli Fria piti astuttaa nyt keväällä, mutta neiti teki niin monta kuukautta etuajassa juoksut, joten luovuin sen astuttamisesta nyt. Fria astutetaan loppuvuodesta 2005, jos se menee terveystarkastuksista läpi.

Kavin ja Sallyn näyttelytietoihin on lisätty yksi uusi näyttelytulos heidän käytyä Tampereen näyttelyssä. Kavin arvostelu on lisätty Kavin näyttelysivulle. Kiran agilitytietoihin on lisätty myös kaksi uutta agilitytulosta, kuten myös Rudyn ja Miron agilitytuloksiin yksi uusi tulos. Miro nousi myös tuon yhden tuloksen myötä midi 3-luokkaan!

Rudy palkittiin kooikerhondjeiten vuosikokouksessa vuoden toko- ja mejäkoira palkinnoin. Kavi tuli saman seuran näyttelykoirakilpailussa sijalle 2. ja vuoden agilitykoirakilpailussa sijalle 3. Myös Fijtje pärjäsi kooikerhondjeitten vuoden agilitykoirakilpailussa, jossa se sijoittui sijalle 2. Kavi taas pärjäsi Rauman Käyttö- ja Seurakoirat ry:n midikoirien vuoden agilitykoirakilpailussa, jossa se tuli sijalle 1.
Myös Kira ylsi kyseisessä skabassa sijalle 3.

Sivuja päivitetty 17.02.05 Aika on taas vierähtänyt kovin nopeasti... Mitään ihmeellistä ei elämässämme ole taaskaan tapahtunut, joten päivitettävää on ollut kovin vähän, mutta jotakin kuitenkin. Kavi, Lotta sekä Fijtje kävivät tammikuussa eläinlääkärillä tutkituttamassa silmät sekä lonkat, joten näiden kolmen koiran kohdalle on lisätty terveystutkimustulokset. Kiran agilitysivulle on lisättu muutama uusia agilitytulos kuten myös Lotan ja Miron sivulle. Frian sivulle on lisätty yksi näyttelytulos ja Rudyn tietoihin agilitytulos.

Fijtjen omat kotisivut ovat muuttaneet. Uusi linkki löytyy Fijtjen sivulta (Wishdecoy ?...).

Sivuja päivitetty 03.01.05 Aikaa on kulunut edellisestä "kunnon" päivityksestä jo jonkun verran, joten varmaksi en muista tuliko nytkään kaikkia mahdollisia tietoja päivitettyä, mutta jotakin kuitenkin. Kavin agility- ja näyttelysivuille on päivitetty uusia tuloksia. Samoin on päivitetty yksi tulos Kiran agilitysivulle. Lotan sivulle on lisätty Lotan agilitykilpailuiden tulokset Lotan aloittaessa kilpailemisen loka- marraskuun vaihteessa. Myös Fijtjen sivulle on lisätty muutama agilitytulos joulukuulta. Sallyn tietoihin on lisätty näyttelytuloksia kuten myös on lisätty yksi uusi näyttelytulos sekä Frian että Vellun sivuille. Frian ja Vellun sivuille on lisätty myös linkki heidän omilleen kotisivuilleen. Rudyn tietoihin on lisätty yksi tokotulos.

Sivuja päivitetty 24.12.04 Etusivun kuvia vaihdettu. Ensi viikolla olisi tarkoitus päivittää kaikki loppuvuoden tapahtumat, joita on aika paljon. 

Sivuja päivitetty 10.11.04 Viime viikonloppuna Hollannissa, Asperenissa järjestettiin Hollannin kooikeriyhdistyksen erikoisnäyttely jonne oli ilmoitettu 175 kooikeria, joista uroksia oli 90! Minäkin osallistuin Kavin kanssa kyseiseen näyttelyyn Fokkersklasiin (kasvattajaluokka) eli luokkaan, jossa kasvattaja on sama kuin omistaja. Yllätys oli todella suuri, kun tuomarimme valitsi Kavin jatkoon (neljän parhaimman joukkoon) ja vielä sen porukan voittajaksi!!! Eikä siinä vielä mitään, mutta poika sai myös vara-sertin (eli epävirallisesti sanottuna Kavi oli käytännössä PU2)! Uskomaton juttu, mutta totta!!! Matka oli kyllä muutenkin todella upea ja antoisa! Säät suosivat meitä koko matkan Raumalta Aspereniin ja takaisin! Kilometrejä matkalle kertyi n. 3000 km!

Sallyn tietoihin on lisätty Seinäjoen näyttelyn tulokset ja Rudyn tietoihin tokokisan tulos.

Sivuja päivitetty 20.10.04 Viime viikonloppuna oli Hyvinkäällä Spanieleitten päänäyttely, jossa minäkin "tietysti" olin Kavin kanssa. Paikalla Wishdecoy koirista oli myös Vellu, Fria ja Sally, joten heidän kaikkien tietoihin on lisätty yksi uusi näyttelytulos. Samat koirat muodostivat myös Wishdecoy kasvattajaluokan, joka tuli KP:llä (=kunniapalkinto) hienosti 2:ksi. Nämä samat koirat olivat myös Kiran jälkeläisluokassa, joka tuli myös 2:ksi, mutta tällä kertaa emme saaneet tuota KP:tä. Mainittakoon tuosta näyttelystä vielä sen verran, että kooikereita siellä arvosteli Jo Schepers Hollannista. Siis rodun kotimaasta. Luultavasti tuosta johtuen näyttelyyn oli ilmoittu 60 kooikerhondjea, mikä on meidän kannassa aika paljon!

Kiran ja Kavin agilitysivuja myös päivitetty Hämeen spanielikerhon järjestämän agilitykisan vuoksi.

Sivuja päivitetty 03.10.04 Kiran, Kavin ja Miron agilitytietoihin on lisätty uusi agilitytulos. Myös Kavin mejätuloksiin on lisätty uusi mejäkoetulos. Samoin Vellun tietoihin on lisätty näyttelytulos, jossa Vellusta tuli Suomen muotovalio:-)

Sivuja päivitetty 19.09.04 Kiran ja Kavin agilitysivuja päivitetty. Lotan sivulle lisätty yksi uusi näyttelytulos. Miron ja Fijtjen sivulle lisätty muutama uusi agilitytulos. Sallyn tietoihin lisätty yksi näyttelytulos ja Rudyn tietoihin pari uutta mejätulosta. Miron sivulle on lisätty myös muutama uusi kuva (5 kpl) kuten myös Frian (2 kpl), Fannyn (2 kpl) ja Vellun (2) sivulle sekä Kiran agilitysivulle (3 kpl).

Sivuja päivitetty 06.08.04 Fannystä tuli pari viikkoa sitten Suomen muotovalio, joten Fannyn sivua on päivitetty tuon näyttelyn osalta. Myös Lotan sivulle on lisätty yksi uusi näyttelytulos. Fijtjen sivulle on lisätty 3 uutta agilitytulosta, jotka unohdin lisätä Fijtjen sivulle kisojen jälkeen. Nyt ne on kuitenkin sinne lisätty.

Sivuja päivitetty 21.07.04 Kiran ja Kavin agilitysivuille on päivitetty yksi uusi tulos sekä Kiran agilitysivun alaosaan on vaihdettu 3 uutta kuvaa.

Olin viime viikonloppuna Kiran ja Kavin kanssa Vantaalla Suomen agilityn MM- ja PM-joukkueiden karsinnoissa. Kyse oli Suomen maajoukkueiden "valitsemisesta" MM-kisoihin Italiaan sekä PM-kisoihin Norjaan. Kisat menivät ihan "ok" kai, koska Kavi sijoittui midiluokassa sijalle 4. ja Kira sijalle 16. Tämä tietää sitä, että Kavi on varalla edustamaan Suomen midijoukkuetta MM-kisoihin ja että hän on kilpailemassa varsinaisessa joukkueessa PM-kisoissa.
 
Sivuja päivitetty 11.07.04 Viime päivityksen jälkeen on taas tapahtunut hyviä asioita. Friasta tuli 3.7. Suomen muotovalio ja Lotasta viikkoa myöhemmin. Samana päivänä kun Lotta sai tuon valio tittelin, niin myös Sallystä tuli Suomen agilityvalio. Kotkassa taas agirodussa perhejoukkueemme Perhe on pahin (Kira, Rudy, Sally ja Kavi) sijoittuivat hienosti tänä vuonna sijalle 5. kilpailevien koirien sarjassa, joita oli ilmoitettu peräti 51 joukkuetta. Eli päivityksiä on tehty Kiran ja Kavin agilitysivuille sekä Kavin näyttelysivulle. Frian sivulle on päivitetty 2 uutta näyttelytulosta ja Lotan sivulle yksi. Myös Sallyn tietoihin on lisätty 2 uutta agilitytulosta.

Sivuja päivitetty 27.06.04 Juulialle tuli tänään täyteen jo 13,5 vuotta!!!

Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty 3 uutta agilitytulosta. Myös Fijtjen sivulle on lisätty uusia agilitytuloksia Fijtjen tehtyä upeita tuloksia 3-luokassakin. Myös Sallyn tuloksiin on lisätty yksi uusi agilitytulos ja Rudyn mejätuloksiin. Vellun ja Rudyn terveystietoihin on lisätty uusia terveystutkimustuloksia.

Miro on aloittanut myös virallisesti agilityssä kisaamisen. He ovat käyneet jo muutamassa agilitykilpailussakin midiluokassa, mutta vielä ei ole kaikki mennyt aivan "nappiin". Lotta ja Fanny ovat käyneet myös jo epävirallisissa agilitykilpailuissa, joista molemmat koirat saivat mölliluokasta voitot 0-tuloksella.

Sivuja päivitetty 20.05.04 Fijtje kakkosiin, Fijtje kolmosiin... eli Fijtjen sivuja on päivitetty Fijtjen noustua agilityssä erittäin nopeasti kolmosluokkaan. Myös Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty muutama uusi agilitytulos.

Sivuja päivitetty 11.05.04 Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty pari uutta agilitytulosta Pirkkalasta. Toisen noista Pirkkalassa pidettyjen agilitykisojen myötä Kavista tuli myös FIN & N AVA. "Poika" on siis Suomen agilityvalio jo kolmannessa sukupolvessa:-) Myös Sallyn tietoihin on lisätty yksi uusi agilitytulos, kuten myös Fijtjen sivuille pari uutta agilitytulosta viime viikonlopulta. Miron sivuille on lisätty yksi näyttelytulos sekä muutama terveystutkimustulos.

Kira täytti menneenä viikonloppuna jo 7 vuotta!!! Synttäreitä ei mitenkään juhlittu, mutta kaikki koiramme saivat synttäreiden kunniaksi possun korvan, paitsi Juulia, joka hampaamattomuuden vuoksi sai vain "hammastikun" (=ohut herkkuluutikku).

Sivuja päivitetty 02.05.04 Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty kaksi uutta agilitytulosta. Fijtje aloitti agilityuransa vappuna Helsingissä, joten Fijtjen sivuille on lisätty myös yksi agilitytulos. Fannyn sivuille on lisätty kaksi uutta näyttelytulosta sekä linkki Fannyn omille kotisivuilleen.

Sivuja päivitetty 22.04.04 Kiran ja Kavin agilitysivulle on lisätty Helsingissä 4.4. olleiden agilitykisojen tulokset. Myös Rudyn ja Sallyn tietoihin on lisätty yksi uusi agilitytulos. Fannyn sivulle on lisätty terveystutkimustuloksia ja Vellun sivulle Lappeenrannan näyttelyn tulos.

Sivuja päivitetty 24.03.04 Elämässämme ei ole tapahtunut juuri mitään normaalista poikkeaavaa (näyttelyt, agility jne...) , joten näiden sivujen päivityskin on jäänyt todella vähäiseksi tänä vuonna. Muutamassa agilitykilpailussa olemme kuitenkin jo käyneet, joten Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty muutamia uusia agilitytuloksia. Mitään muuta ei sitten olekaan meidän perheessä tapahtunut. Juuliassa yhä edelleen "henki pihisee" ja neiti tuntuu tällä hetkellä olevan erittäinkin pirteä yli 13-vuotiaaksi sydänvikaiseksi cavaljieriksi.

Kiran jälkeläisistä Sallylle onkin sitten tapahtunut hieman enemmän eli Sally sai 3.2.-04 kuusi oikein hyvänväristä pentua, joista kaksi on urosta ja neljä narttua. Tuon tapahtuman myötä Kirasta tuli mummo ja Kavista eno. Sallystä tuli myös 9.2.-04 ihan virallisesti sitten kansainvälinen muotovalio. Kavi ja Rudy odottelevat yhä edelleen tuota virallista vahvistusta.

Kuvia olisi tarkoitus uusia kevään myötä, kunhan saan ostettua uuden kameran. Lotan sivulle on kuitenkin lisätty kaksi kuvaa joulukuun -03 messarista. Samoin samasta näyttelystä on lisätty yksi kuva Miron sivulle. Myös Fannyn sivulla on kaksi uutta kuvaa Ruskon näyttelystä viime kesältä ja Kavin sivulla on vaihdettu myös yksi kuva Kavin päästä uudempaan.

Sivuja päivitetty 01.02.04 Kävin viime viikonloppuna (su 25.01.) Lotan ja Kavin kanssa Turun näyttelyssä. Tuon näyttelyn myötä Kavi sai sen "viimeisen cacibin", joten Kavista tuli nyt myös kansainvälinen muotovalio (vahvistusta vailla). Nyt on sitten koko Kiran ensimmäinen pentue (Kavi, Rudy ja Sally) KANS MVA (vahvistusta vailla) sekä S & FIN MVA. Rudy ja Sallyhän ovat sitten myös N MVA. Turun näyttelyssä oli mukana "Wishdecoy-koirista" myös Fria että Rudy, joten heidänkin sivuilleen on lisätty Turun näyttelyn tulos.

Mitään muuta uutta meidän elämään ei sitten kuulukaan. Lotta käy nykyisin agilityssä, tosin hän ei vaikuta siitä ihan yhtä innostuneelta kuin äitinsä ja veljensä:-( joten tuskin Lotasta koskaan mitään "huippua" tulee. Kiran kanssa odotamme kovasti hänen mummoksi tuloa Sallyn pentujen myötä:-)

Kiran sukutauluun on lisätty pari uutta Ine Dekkerin ottamaa kuvaa Kintyre Sabrina v. Muskyteirasta. Myös Wishdecoy N-pentueen sukutauluun on lisätty Ine Dekkerin ottamat kuvat Nimko uit't Wilgenboschista sekä Pollystä.

Sivuja päivitetty 22.01.03 Mitään uutta ja ihmeellistä elämässämme ei ole nyt viime aikoina tapahtunut.
Kiran sivuille on kuitenkin lisätty Kiran sukutauluun Ine Dekkerin ottamat kuvat Eelke Nicky de Princespioenesta, Urjette Coranne v. Musketeirasta sekä Yalinke Ilaysa v. Muskyteirasta. Myös Fijtjen sivulle on lisätty omistajansa Anne Kortetmäen ottamia muutamia kuvia Fijtjestä.

Sivuja päivitetty14.12.03 Taas on rankka viikonloppu takana. Kävimme eilen Ruotsissa Tukholmassa myöskin perinteiseksi muodostuneessa joulukuun messukeskuksen näyttelyssä, joka oli tänä vuonna Pohjoismaiden Voittaja-03 näyttely. Mukaan lähti yhteensä 5 Wishdecoy kasvattia! Kiitos tästä kasvattieni Rudyn, Sallyn sekä Frian omistajille, koska tällainen koiramäärä saman kennelin kasvateista mahdollisti sen, että saimme koettaa Ruotsissa myös jälkeläis- ja kasvattajaluokkaa. Tämä oli muuten ensimmäinen kerta, kun Ruotsissa on esitetty kooikerhondje rotuisia koiria muualla kuin erikoisnäyttelyssä sekä jälkeläis- että kasvattajaluokkassa. Muita Wishdecoy kasvatteja tuossa näyttelyssä olivatkin sitten omat koirani Kavi ja Lotta sekä Kiralla oli tuo jälkeläisryhmä. Molemmista sekä jälkeläis- että kasvattajaluokasta saimme KP:n aivan loistavin arvosteluin, joten olimme molemmissa luokissa ROP. Wishdecoylla meni muutenkin viikonloppuna todella hienosti, koska kaikki koirat saivat näyttelystä SA:n, jopa Kavikin (PU3), mutta kuulemma esittäjän vaihdos teki koiralle hyvää (kiitos tästäkin esittäjälle), joten viikonloppu oli näyttelyiden puolesta todella onnistunut. Kaikkein parhaimmin kasvateistani menestyi näyttelyssä Fria, josta tuli tuon menestyksen myötä Pohjoismaiden Voittaja-03!!! Myös muut Wishdecoy nartut sijoittuivat paras narttu kisassa sijoille 2-4, joten päivä oli näyttelyllisesti todella hyvä!

Osallistuin Kiran ja Kavin kanssa Tukholmassa myös KV-agilityyn, joka ei sitten mennyt kyllä yhtä hyvin kuin näyttely. Molemmat koirani ottivat samassa paikkassa kiellon, joten syy on tässä tapauksessa täysin ohjaajan, tosin Kiran virheet eivät jääneet siihen:-( Nyt kuitenkin jäädään joulutauolle sekä näyttelyistä että agilitystä. Kisaamisen aloitamme varmaan taas pikkuhiljaa joskus helmi- maaliskuussa.

Sivuja päivitetty 08.12.03 Viime viikonloppuna oli sitten taas Helsingissä Voittaja-näyttely, johon jo perinteetkin velvoittavat menemään, joten siellä sitten käytiin näyttäytymässä sekä Kavin että Lotan kanssa. Kavi osallistui myös lauantaina messarissa KV-agilitykilpailuun, jossa olivat harjoittelemassa ja mattopohjan pitoa kokeilemassa seuraavan päivän Pohjoismaiden mestaruuskisoja varten Suomen, Ruotsin, Norjan sekä Tanskan maajoukkueet, joten todella kovassa seurassa oltiin:-) Sunnuntaina oli sitten tuo näyttely, jossa olivat mukana Wishdecoy kasvateista myös Miro, Vellu, Fria sekä Rudy. Kaikilla koirilla meni näyttely ihan mukavasti. Mirosta ja Friasta tuli tuon näyttelyn menestyksestä johtuen Juniorivoittajia(-03) sekä Rudystä Kansainvälinen muotovalio. Miro, Fria, Lotta sekä Rudy osallistuivat myös kasvattajaluokkaan, josta sitten saimme KP:n, jolloin kennel Wishdecoysta tuli ROP-kasvattaja.

Sivuille on lisätty myös Sallyn näyttelytietoihin muutama uusi näyttelytulos Seinäjoelta sekä yksi Jyväskylästä. Myös Rudyn agilitytuloksiin on lisätty yksi uusi tulos. Samoin on lisätty Kiran agilitytuloksiin yksi uusi tulos ja Kaville kaksi tulosta.

Sivuja päivitetty 08.12.03 Viime viikonloppuna oli sitten taas Helsingissä Voittaja-näyttely, johon jo
perinteetkin velvoittavat menemään, joten siellä sitten käytiin näyttäytymässä sekä Kavin että Lotan
kanssa. Kavi osallistui myös lauantaina messarissa KV-agilitykilpailuun, jossa olivat harjoittelemassa ja
mattopohjan pitoa kokeilemassa seuraavan päivän Pohjoismaiden mestaruuskisoja varten Suomen,
Ruotsin, Norjan sekä Tanskan maajoukkueet, joten todella kovassa seurassa oltiin:-) Sunnuntaina oli
sitten tuo näyttely, jossa olivat mukana Wishdecoy kasvateista myös Miro, Vellu, Fria sekä Rudy. Kaikilla
koirilla meni näyttely ihan mukavasti. Mirosta ja Friasta tuli tuon näyttelyn menestyksestä johtuen
Juniorivoittajia(-03) sekä Rudystä Kansainvälinen muotovalio. Miro, Fria, Lotta sekä Rudy osallistuivat
myös kasvattajaluokkaan, josta sitten saimme KP:n, jolloin kennel Wishdecoysta tuli ROP-kasvattaja.

Sivuille on lisätty myös Sallyn näyttelytietoihin muutama uusi näyttelytulos Seinäjoelta sekä yksi
Jyväskylästä. Myös Rudyn agilitytuloksiin on lisätty yksi uusi tulos. Samoin on lisätty Kiran agilitytuloksiin
yksi uusi tulos ja Kaville kaksi tulosta.

Sivuja päivitetty 22.10.03 Viime viikonloppuna järjestettiin Hyvinkäällä spanieleitten päänäyttely, jossa kävivät myös näyttäytymässä Wishdecoy-kennelin kasvateista Fria, Lotta, Vellu sekä Sally, joten heidän näyttelytietoihinsa on lisätty Hyvinkään näyttelyn tulokset. Nämä samat koirat muodostivat myös Wishdecoyn kasvattajaluokan, josta oli saaliina KAK1 KP, ROP-kasvattaja. Suuret kiitokset tästä kasvattieni omistajille, sillä itse en "pelipaikalle" päässyt, koska olin saman aikaan Kiran ja Kavin sekä Kavin siskon Rudyn sekä hänen omistajansa kanssa Norjassa Tromssassa. Matkaseurueemme oli  mukavaa ja Norjan talviset, jylhät maisemat erittäin upeat. Kävimme Tromssassa myös agilitykilpailussa sekä näyttelyssä, jossa Rudystä tuli Norjan muotovalio eli Rudyn ja Kavin näyttelytietoihin on lisätty Norjan näyttelyn tulos sekä Kiran ja Kavin agilitysivulle on lisätty kaksi uutta agilitykilpailun tulosta. Myös Miron sivulle on lisätty yksi uusi näyttelytulos, koska Miro oli viikonloppuna Oulun näyttelyssä. Lotan sivulle on lisätty myös muutama uusi kuva sekä Fannyn, Frian että Vellun sivulle yksi uusi kuva. Kavin näyttelysivulle on lisätty kolme uutta kuvaa sekä Juulian sivulle myös.

Sivuja päivitetty 25.09.03 Lotan näyttelytietoihin on lisätty yksi tulos. Samoin on lisätty Rudyn agilitytietoihin.

Tässä vielä yksi ilmoituksen luontoinen asia kaikkien kooikeri-ihmisten tietoon.

        Olemme järjestämässä sunnuntaina 28.9. Espoon Luukkiin kooikeritapaamisen
        n. klo 11.00 - 17.00.  Ohjelmassa on yhdessäoloa, pieni lenkki, muutamia leikkimielisiä
        kilpailuja ehkä lajiesittelyjä sekä makkaranpaistoa (tosin omat makkarat pitää tuoda
        mukana). Valitettavasti Luukin kahvionpitäjä on vaihtunut ja kahvio on vielä tuolloin
        28.9. kiinni. Tarkoitus olisi saada Luukkiin mahdollisimman monta kooikeria omistajineen
        mukaan mieluummin etukäteen ilmoitettuna, mutta voi sinne tulla hetken mielijohteestakin.
 
Sivuja päivitetty 19.09.03 Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty uusia agilitytuloksia Vaasasta, Tuusulasta (SM-kilpailut) sekä Ylöjärveltä. Myös Sallyn agilitytuloksiin on lisätty pari uutta tulosta ja Rudyn tietoihin on lisätty (uutena lajina Rudylle) pari mejäkoe-tulosta. Fannyn ja Lotan sivuille on lisätty molemmille yksi näyttelytulos. Lotan näyttelyarvostelut tulevat joskus tulevaisuudessa myös kokonaisuudessaan näille sivuille. Wishdecoy G...-sivuille on lisätty muutaman uusi agilitykuva. Samoin on Vellun sivulle lisätty pari uutta kuvaa kuten myös Fannyn.

Noista agilityn SM-kisoista pitää sanoa vielä, että ne menivät aivan "metsään" meidän osalta sekä joukkue että yksilökisoissa. Joukkuekisassa olimme edustamassa meidän omaa yhdistystä eli Rauman Käyttö- ja Seurakoiria. Joukkueeseemme kuului Kira, Kavi sekä Sally, joten kovasti oli kooikeripitoinen edustus RKS:llä SM-kisoissa tänä vuonna. Yksilönkisojen perusradalta SM:ssä pääsimme vielä jatkoon, mutta hyppyrata menikin sitten molemmilla koirillani (Kira ja Kavi) hylätyn suorituksen puolelle:-(

Sitten Lottaan eli Lotta viettää yhä edelleen täysin kotikoiran elämää ja näillä näkymin näyttää myös siltä, että sitä se tulee olemaan myös jatkossa. Lotta ei minusta enää onnu ja olemmekin nykyään tehneet jo aika usein n. 5-6 km:n metsälenkin, joista neiti on kyllä nauttinut todella kovasti. Ja minä myös koska ilmat ovat olleet mitä ihanteelisempia.

Myös Juulia on ollut erittäin reippaassa ja aktiivisessa kunnossa (minun mielestäni vähän liiankin aktiivinen). On todella hienoa katsoa, että vanha rouvakin oikein vielä nauttii kovasti elämästä!

Ai niin... Kiran ensimmäisellä pentueella tuli 1.9. jo 3 vuotta täyteen!!! Nopeasti se aika vain kuluu!

Sivuja päivitetty 21.08.03 Kiirettä on taas pitänyt, joten en ole vähän aikaan taas kerjennyt päivittelemään sivujamme vaikka koko ajan jotain "pientä" onkin tapahtunut Wishdecoy koirien elämässä.

Fijtjen sivulle on lisätty Fijtjen ensimmäisen näyttelyn tulos, joten nyt on sitten kaikki Kiran uusimmankin pentueen pennut käynneet näyttelyssä. Miro kävi myös pari viikkoa sitten spanieleitten taipumuskokeesta, josta "poika" selviytyi läpi. Kira ja Kavi olivat sitten taas viime viikonloppuna kilpailemassa agilityssä Raumalla, joten heidän agilitytuloksiin on lisätty muutama uusi agilitytulos. Sally kävi myös samoissa agilitykisoissa sunnuntaina, joten myös Sallyn agilitytuloksiin on lisätty yksi uusi tulos kuten myös Sally näyttelytuloksiin Sallyn käytyä viime viikonloppuna myös Ruotsissa kooikeriyhdistyksen erikoisnäyttelyssä.

Lotta on taas käynyt viime viikon aikana kahdella eri eläinlääkärillä näyttämässä tassuaan. Tultiin taas tuon tassun suhteen siihen tulokseen, että odotamme yhä vielä 1/2 vuotta ennen kuin tuota vahingoittunutta varvasta aletaan ehkä poistamaan. Toivottavasti tuohon operaatioon ei tarvitse lähteä. Niin pieni viiltohaava/lasinsiru ja näin paljon murhetta:-(

Vellu kävi myös tällä viikolla tiistaina ja keskiviikkona tapaamassa meitä täällä Raumalla. "Poika" näytti oikein hyvänkokoiselta ja ennen kaikkea erittäin hyväluontoiselta:-) Ja niin iloiselta! Oli erittäin kivaa nähdä Vellu metsässä juoksemassa häntä heiluen minun omien koirien alistamisoperaatioista huolimatta (pitäähän sitä nyt näyttää kuka on kingi talossa kun vieraita tulee kylään, jotta vieras ei vain luulisi itsestään liikoja).

Sivuja päivitetty 06.08.03 Pahimmat helteet tuntuvat olevan nyt ohi. Onneksi, koska olen koko ajan ollut hieman sydän syrjällä Juulian sydämen vuoksi kestääkö se vai ei. Toisaalta minun on käynyt myös sääliksi meidän perheemme muitakin koiria, koska kovien helteiden vuoksi emme ole juurikaan voineet lenkeillä käydä, mutta uimassa olemme käyneet sitäkin enemmän. Lotalle tämä uiminen on ollut ihan hyvä juttu, koska Lotta ontuu yhä edelleen.
 
Lotan ja Sallyn näyttelytietoihin on lisätty Rauman näyttelyn tulos.

Sivuja päivitetty 24.07.03 Rudyn näyttelytuloksiin on lisätty vielä pari näyttelytulosta lisää Ruotsista.

Kira ja Kavi kävivät sitten viime viikonloppuna Järvenpäässä agilityn MM-karsinnoissa, jotka menivät kyllä meidän osalta ihan "penkin alle". Lauantailta päästiin vielä jatkoon juuri rimaa hipoen, mutta sunnuntaina molemmilla koirilla matka tyssäsi heti alkumetreillä:-( Kavi pääsi kolme oikeaa estettä, kunnes pilli soi hylätyn merkiksi. Kira taas ei päässyt edes radalle, kun se vihellettiin jo ulos, joten näin meillä meni MM-karsinnat tällä kertaa. Tekisi mieli syyttää tästä kaikesta Kiran juoksuja, mutta totuus on että minä siellä möhlin:-( 

Lotan kanssa meinasin aloittaa agilityharkat viikkoa sitten (siis menimme vihdoin ja viimein alkeiskurssille), mutta Lotan leikattu jalka ei kestä vieläkään hyppimistä, joten se harrastus jäi meiltä sitten siihen. Ehkä myöhemmin syksyllä?! Ehkä ensi vuonna?!

Sivuja päivitetty 17.07.03 Ruotsista on eilen ja tänään kantautunut hyviä uutisia Rudin "näyttelyuraa" ajatellen eli neiti on käynyt nyt kahden päivän aikana Ruotsissa parissa näyttelyssä ollen niissä molemmissa ROP, joten nyt on sitten Kiran ensimmäisestä pentueesta kaikki kolme pentua myös Ruotsin muotovalioita:-) Tuomarit + muut tiedot ovat lisätty Wishdecoy G...-sivulle Rudyn tietojen kohdalle.

Sivuja päivitetty 12.07.03 Kira teki sitten taas(?!) oikein mukavan tempun eli aloitti juoksut juuri hieman ennen agilityn MM-karsintoja!! Eikä noissa juoksuissa mitään, mutta kun se teki ne 5 kk etuajassa!!! Eipä sen puolen, että olisin ollut lähtemässä tuonne MM-karsintoihin mitään voittoja tai edes sijoituksia hakemaan, mutta olisi se ollut todella kivaa, kun koira olisi ollut suurinpiirtein normaalissa tilassa ja siten myös ollut normaalilla tavalla ohjattavissa. Nyt on sitten molemmilla pää sekaisin sekä Kiralla että Kavilla, koska Kavi joutuu olemaan kotona sekä menomatkalla karsintoihin samoissa pienissä tiloissa Kiran kanssa, jolla on silloin todella lähellä "parhaat päivät"! Harmittaa, mutta minkäs teet?! Kavi parka... ekaksi se joutui kovalle koetukselle Lotan juoksujen vuoksi ja nyt sitten heti perään Kiran:-( Sääliksi käy Kavia!!!

Juuliakin sai lauantaina kesäturkin kun minä kyllästyin sen pitkiin karvoihin, jotka toivat aina ulkoa tullessamme "puolet metsää" mukana (tai ainakin siltä se tuntui). Jokaikinen kerta sisälle tullessamme sillä oli turkissa risuja, kuivia lehtiä, neulusia jne... eli kaikkea mahdollista. Lauantaina minä sitten pienen (siis todella pienen) harkinnan jälkeen päätin, että Juulialle leikataan kesäturkki, joten hain käteeni isot keittiösakset, joilla sitten ronskilla otteella leikkasin sieltä sun täältä karvoja lyhyemmäksi. No kaunista siitä ei tietenkään tullut, joten Juulia lähti sitten samana päivänä erään naapurini luokse kunnon trimmaukselle. Nyt on Juulia sekä kaunis että siisti. Ja ikääkin ulkonäöllisesti lähti pois n. 5 vuotta!!! Niin siisti siitä tuli. Olisi varmaan pitänyt ottaa Juuliasta kuvat eri vaiheiden jälkeen eli ennen trimmauksia, minun trimmaukseni jälkeen sekä ystäväni trimmaukseen jälkeen! Niin suuret olivat erot!

Vellun ja Fijtjen sivuille on lisätty molempiin kaksi uutta kuvaa.
 
Sivuja päivitetty 08.07.03 Takana taas raskas viikonloppu niin minulla kuin koirillanikin. Lotta on ollut juoksujen takia jo melkein viikon hoidossa. Juulia oli viikonloppuna pitämässä Lotalle hoitopaikassa seuraa, kun itse olin kisaamassa Kiran ja Kavin kanssa Jyväskylässä Agirotu 2003 tapahtumassa. Raskaan viikonlopusta teki se, että tuossa tapahtumassa meillä oli monta lähtöä, ilma oli erittäin lämmin ja aurinkoinen (ei tosin koko ajan), matka pitkähkö sekä "vieraita ihmisiä ja koiria" autossa että asuntovaunussa. Päivät olivat myös erittäin pitkiä sekä yöt lyhyitä, mutta hauskaa oli!!! Menestystäkin meille tuli suureksi yllätyksekseni ja etenkin Kavi ylitti itsensä koko viikonlopun ajan todella hienosti!!!

Lauantain ensimmäinen rata meillä oli ns. Open Class-rata, jossa kilpailevat 1-, 2- sekä 3-luokan koirat samalla radalla alempien luokkien ihanneajan ollessa suurempi. Kira sijoittui tuolla radalla hienosti sijalle 7. ja Kavi sijalle 9. Osallistujia tuossa Open Class kilpailussa oli 100 kpl. Seuraava kilpailu meillä sitten olikin agirotujoukkue kilpailu, johon osallistuimme perhejoukkueella eli Kira ja Kiran ensimmäisen pentueen "pennut" Kavi, Sally sekä Rudy. Joukkueemme nimi oli Perhe on pahin. Yllätykseksemme joukkueemme pärjäsi todella hienosti eli tulimme sijalle 2!!! Näitä midikilpailevia joukkueita oli 50 kpl, joten saavutus on minusta erittäin hieno etenkin perhejoukkueella, jossa kaikki pennut ovat vielä samasta pentueesta. 

Sunnuntain ensimmäinen kilpailu olikin sitten heti aamulla ranskalaisen Maryannic Jourdenin tekemä. Rata olikin suomalaisten tuomareiden tekemiin ratoihin verrattuna aika kimurantti ja sielä tulikin paljon virheitä.
Kavi meni tämänkin radan taas todella hienosti, mutta ensimmäinen rima tuli epäonneksemme alas. Kiralla tulikin sitten jo virheitä ja ratasuorituksemme olikin aika huono, koska Kira ei mielestäni kulkenut kunnolla (ehkä väsynyt), joten minä itse sorruinkin sitten melkoisiin ohjausvirheisiin:-( Osallistujia tässäkin kilpailuissa midiluokassa oli 76 koiraa. Viikonlopun neljäs rata oli sitten SM-open rata. Rata oli erittäin helppo, mutta sain minä otettua Kiran kanssa siinäkin virheen eli neiti ei "irronnutkaan" sarjaesteellä (kolmoiseste) toivotulla tavalla vaan teki kiellon. Kavi teki tuolla radalla 0-tuloksen, mutta se oli hidas 0 keinun vuoksi. Kavi pelästyi edellisellä radalla "erillä tavalla" laskevaa keinua, joten se sitten kostautui tulla SM-open radalla, mutta onneksemme pääsimme vielä tuolta perusradalta viimeisenä midi 3-luokan koirana jatkoon eli olimme sijalla 25. Osallistujia tuossakin kisassa oli paljon eli 87! Finaalirata olikin sitten taas tämän ranskalaisen Maryannic Jourdenin tekemä, joten ihan helppo ei se taaskaan ollut. Etenkin radan alku tuotti minulle paljon epävarmuutta ja pään vaivaa miten Kavin alussa veisin, mutta hyvin se sitten meni pienestä hidastelusta ja epävarmuudesta huolimatta. Paljon tuolla radalla tuli virheitä niin kontakti kuin muitakin, joten Kavin 0-tuloksella ylsimme sitten Avoimen SM-kilpailun voittoon!!!

Yleisesti ottaen koko reissu oli hirmu kiva ja näimmekin siellä paljon kooikereita niin sukulaisia kuin muitakin! Kavi ihastui etenkin velipuoleensa Miroon ja pojilla olikin todella kivaa keskenään (poikien juttuja).

Eli Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty Jyväskylän virallisten kisojen tulokset sekä Fanny sivulle on lisätty yksi näyttelytulos.

Sivuja päivitetty 03.07.03 Fannyn sivulle on lisätty kolme uutta (tuoretta) kuvaa sekä Miron sivulle yksi.

Sivuja päivitetty 29.06.03 Fanny kävi viikonloppuna Ruskon näyttelyssä sekä Sally Ruskon ja Ulvilan näyttelyissä, joten heidän näyttelytietoihinsa on lisätty kyseiset näyttelyt. Sally, Kira ja Kavi kävivät myös lauantaina Tampereella agilitykisoissa, joten heidän agilitytietoihinsa on lisätty myös yksi tulos. Mainittakoon tässä myös samalla, että tuon agilitykisan johdosta Sallystä tuli tämän vuoden midien Spanieleitten agilitymestari ja Kavikin pääsi tuossa skapassa hienosti(?!) sijalle 2. Lotta oli myös ilmoitettu Ulvilan näyttelyyn, mutta ontumisen (vielä heikot lihakset lastassa olleessa jalassa) sekä juoksujen vuoksi emme sitten sinne päässeet. Ja ne juoksut sitten tietysti tulivat melkein heti, kun lasta saatiin pois jalasta, joten taas menee kolme viikkoa "hukkaan", kun neiti pitää viedä Kavin takia pois kotoa jossakin vaiheessa:-(

Sivuja päivitetty 23.06.03 Juhannus taas tuli ja meni saman tien sekä sateisissa että aurinkoisissa merkeissä. Miro kävi juhannuksena näyttelyssä Rovaniemellä, joten Miron sivulle on lisätty uusi näyttelytulos.

Kiran ja Nimkon pennuille tuli juuri ennen juhannusta 1 vee täyteen, joten sen kunniaksi Lotalta poistettiin lasta jalasta (ja vähän muustakin syystä). Nyt sitten vain opetellaan kävelemään uudelleen, koska tuo jalka missä lasta oli on aika surkastunut kuuden viikon käyttämättömyyden vuoksi. Lupasin myös Lotalle, että se pääsee synttäreiden kunniaksi uimaan, mutta toisin kävi, koska tuohon lastassa olleeseen jalkaan oli kehittynyt pari märkivää kohtaa:-(

Sivuja päivitetty 15.06.03 Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty muutama uusi agilitytulos. Frian ja Fannyn sivuille on lisätty myös molemmille yksi näyttelytulos. Muutama kuva olisi tarkoitus myös lisätä lähiaikoina (ne jotka lupasin jo aikoja sitten lisätä), kun löysin kuville skannaajan melkein naapurista.

Sivuja päivitetty 30.05.03 Maailmalta kuului tänään hyviä uutisia kenneliimme. Sally oli tänään Saksassa Dortmundissa Maailman Voittajanäyttelyssä saaden sieltä varacacibin, joten Sallyllä meni todella upeasti Saksassa:-)  Kooikereita kyseiseen näyttelyyn oli ilmoittautunut 58 kpl. Sitten kotimaan tapahtumiin eli Kira ja Kavi kävivät eilen Tampereella agilitykisoissa tehden taas ajallisesti melkein saman ajan eli eroa äidillä ja pojalla oli vain 0,04 sek, mutta hieman enemmän eroa syntyi siitä, kun Kavi pudotti aivan viime metreillä viimeisen riman, joka oli harmiksemme okseri. Miron kotisivujen www-osoite on muuttunut. Uusi linkki Miron sivuille löytyy Wishdecoy?.../ Miron sivun alareunasta. Kannattaa käydä katsomassa, koska siellä on ihan uusia kuvia Mirosta.

Sivuja päivitetty 25.05.03 Fria oli tänään Helsingissä näyttelyssä, joten Frian sivulle on lisätty yksi uusi näyttelymerkintä.

Sivuja päivitetty 18.05.03 Kennel Wishdecoyllä oli eilen oikein hyvä päivä:-) Vellu ja Fria kävivät Haminan näyttelyssä näyttäytymässä, joten heidän sivuilleen on lisätty uudet näyttelytulokset. Myös Kira, Kavi ja Sally olivat eilen erittäin sateisissa tunnelmissa agilitykilpailuissa Raumalla, joten heidän agilitytuloksiaan on myös lisätty näille sivuille. Miron sivulle on lisätty Ranuan näyttelyssä 3.5. otettuja kuvia.  Lähiaikoina olisi myös tarkoitus lisätä Vellusta muutama uudempi sivukuva Vellun sivulle, kunhan joku vain skannaisi ne minulle. Niin ja Fijtjestä, jos siitä ottamani kuvat Rauman agilitykisoissa onnistuivat.

Tänään taas Lotta hurjasteli lastansa kanssa niin paljon, että lasta putosi Lotan vauhdissa pois, joten eläinlääkäri reissu siinä sitten taas tuli. Rauhoitus ja lasta uudelleen jalkaan paikoilleen. Ilmeisesti neiti oli päässyt jossakin välissä nälväsemään selän yli menevästä kantositeestä toisen puolen "hihnan" poikki, joten tästä lähtien Lotta pitääkin kauluria 24 tuntia vuorokaudessa päässä, jotta vastaavaa ei enää pääsisi tapahtumaan. Harmi, koska kauluri ihan ilmiselvästi haittaa Lottaa todella paljon, mutta minkäs teet?! Lotta on muuten huomenna jo 11 kuukautta ja yhä villitapaus (ilman kauluria)!

Juuliasta ei tule koskaan kerrottua mitään, mutta totuus on se, että sen elämässä ei yksinkertaisesti enää tapahdu mitään uutta eli Juulian päivät ovat tyypillisiä eläkeläiskoiran päiviä, johon kuuluu syömistä, ulkoilua, yhdessäoloa sekä paljon nukkumista. Niin ja jalkojen nuolemista (siis ihmisten), mikä on vissiin aika tyypillistä cavalieriltä;-)

Sivuja päivitetty 11.05.03 Lotan varvas leikattiin perjantaina ja nyt neiti sitten kulkee kolmella jalalla hyppien lasta jalassa ja tötsä päässä. Lasta ei niin paljon Lotan menemistä haittaa, mutta se kauluri on Lotan mielestä hieman epämiellyttävä kapistus, kun sen kanssa jää joka paikkaan kiinni.

Kira täytti torstaina 6 vuotta. Muistan vielä kun niin kovasti odotin kooikeria, joka sitten saapuikin meille vuoden odottelun jälkeen Lappeenrannasta.

Kira ja Kavi kävivät viikonloppuna Helsingissä agilitykilpailuissa, joten heidän agilitysivuilleen on lisätty 2 uutta tulosta. Fria ja Miro kävivät viikonloppuna näyttelyssä, joten heidän sivuilleen on lisätty myös uudet näyttelytulokset.
 
Uusia kuvia lisään ensi viikonlopulla, kunhan saan hieman kehitettyä sellaisia.

Sivuja päivitetty 04.05.03 Miro kävi eilen näyttelyssä Ranualla menestyen todella hienosti, joten Miron sivulle on lisätty yksi näyttelytulos. Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty pari uutta agilitytulosta, koska molemmat koirat olivat tänään Uudessakaupungissa kisaamassa. Kira ja Kavi olivat aikeissa mennä myös lauantaina Seinäjoelle agilitykisoihin (2 lähtöä), mutta kohtalo päätti toisin eli automme sanoi sopimuksen irti jossakin Kankaanpään ja Parkanon välillä, joten ne kisat jäivät sitten siihen. Harmitti enemmän kuin paljon, mutta näinkin voi käydä.

Sivuja päivitetty 28.04.03 Lotta kävi taas tänään eläinlääkärissä kaksi viikkoa sitten lasinsirpaleessa viottuneet varpaan takia. Vaihtoehdot varpaan kuntoon saamiseksi eivät ole mitenkään mieltä nostattavia, koska vaihtoehtoina on joko varpaan jättäminen samaan tilaan jossa se nyt on (sojottaa suorana ja muita pitempänä varvasrivistöstä ulos), pieni leikkaus ja lastassa oloa 6 viikkoa sekä amputaatio viimeisen nikaman kohdalta (kuulostaa huomattavasti pahemmalta kuin mitä se todellisuudessa on). Nyt mietin mitä tehdään... mikään ei tunnu minusta hyvältä vaihtoehdolta, koska Lotta on vielä niin nuori ja erittäin aktiivinen.

Sitten mukavempiin asioihin eli Kiran "pennuista" oli eilen Lahden näyttelyssä 4 kappaletta, joten Kavin näyttelysivulle on lisätty Kavin Lahden näyttelyn arvostelu sekä Wishdecoy G-sivulle Sallyn näyttelytulos kuten myös Vellun ja Frian sivuille heidän näyttelyn tulos. Kiran pennut pärjäsivät todella hienosti tuossa näyttelyssä ja kaikki saivat todella hyvät arvostelut. Ja koska kaikilla meni hienosti, niin sain myös elämäni ensimmäisen kerran kasvattajaluokan kasaan (nyt kun nämä uudetkin pennut ovat jo varsinaisessa näyttelyiässä), josta tuloksena oli sitten KP eli sekin meni todella hienosti. Suuret kiitokset tässä kasvattieni omistajille, kun jaksoivat olla koko pitkän päivän näyttelyssä!!!

Sivuja päivitetty 23.03.03 Wishdecoy.../Lotta sivulle on lisätty kaksi uutta kuvaa Lotasta. Samoin Miron sivulle on lisätty Miron omille kotisivuille linkki. Ja Wishdecoy G sivulle Rudyn agilitytuloksiin on myös lisätty yksi uusi agilitytulos.

Sivuja päivitetty 19.03.03 Wishdecoy.../Fannyn- sekä Miron sivuille on lisätty muutama uusi kuva. Myös Sallyn näyttelytuloksiin ja Rudyn agilitytuloksiin on tullut yksi uusi merkintä.

Sivuja päivitetty 03.03.03 Olin Kiran ja Kavin kanssa muutamassa agilitykisassa viikonloppuna, joten heidän agilitysivuille on lisätty muutama agilitytulos. Myös Wishdecoy ?.../Frian sivulle on lisätty yksi uusi näyttelyn tulos.

Sivuja päivitetty 23.02.03 Vellu kävi eilen näyttelyssä Valkealassa, joten siitä tulos Vellun omalla sivulla.

Sivuja päivitetty 15.02.03 Pitkästä aikaa olimme taas agilitykilpailuissa viime viikonloppuna, joista tulos sekä Kiran että Kavin agilitysivuilla. Myös Kiran Vellu-pentu on käynyt ensimmäisesä näyttelyssä, josta on tulos Vellun sivulla.

Sivuja päivitetty 04.02.03 Wishdecoy ?.../Frian- sekä Miron sivuille on tullut muutama uusi kuva. Samoin Lotan sivulle on lisätty pari kuvaa.

Sivuja päivitetty 26.01.03 Eilen oli taas "näyttelypäivä" muutamalla Wishdecoy-koiralla, joten Wishdecoy G... sivulle on lisätty Kavin ja Sally Turun näyttelyn tulos, kuten myös Kavin näyttelysivulle Kavin Turun näyttelyn arvostelu. Wishdecoy ?... on lisätty myös Frian- ja Miron sivuille heidän eilisen näyttelyn tulos.

Sivuja päivitetty 19.01.03 Viime päivityksen jälkeen onkin sitten jo joulu mennyt, vuosi vaihtunut uuteen ja Juuliakin täyttänyt jo 12-vuotta ja sydänlääkkeetkin haettu! Heti vuoden alussa Juulialta meni taju ulkona kovien pakkasten aikana ja muutenkin Juulia on alkanut jo kovasti yskimään (suuri sydän). Muilla koirillamme on mennyt kivasti. Kiralla oli juuri juoksut ja Kavi oli hoidossa, koska hänen mielestään hänen äitinsä alkoi näyttämään juoksujen vaikutuksesta todella kauniilta, liian kauniilta minun mielestäni, joten oli pakko viedä poika hoitoon. No nyt kaikki koirat ovat taas kotona ja pääsemme pian taas toivottavasti normaaliin päivärytmiimme. Näyttelyissä emme ole tässä välissä käyneet kuten emme ole käyneet myöskään agilityssä, mutta eiköhän nuokin asiat tässä kevään myöte korjaannu. Wishdecoy G... sivulle on lisätty Sallyn agilitytuloksiin tulos, joka on omistajalleen ja Sallylle "kullan" arvoinen eli askeleen lähempänä agilityvaliota. Wishdecoy N-pentue on tullut tänään myös epäviralliseen näyttelyikään eli pennuilla on nyt ikää 7 kk, joten he pääsevät ns. pentuluokkiin. Fria on käyttänyt tämän mahdollisuuden hyväkseen ja ollut tänään Lahdessa näyttelyssä, joten Wishdecoy ?.../Fria:n sivulle on lisätty Frian ensimmäisen näyttelyn tulos.

Sivuja päivitetty 14.12.02 Kiran ja Nimkon narttupennun Fijtjen sekä urospentujen Miron ja Vellun sivuille on lisätty muutama uudempi kuva. Kavin näyttelysivulle on lisätty Norjan Hamarissa, Helsingissä ja Ruotsissa Tukholmassa olleiden näyttelyiden arvostelut sekä Wishdecoy sivulle Sallyn, Kavin ja Rudyn näyttelyiden tulokset. Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty myös muutama uusi agilitytulos.

Sivuja päivitetty 11.11.02 Kiran ja Nimkon narttupennun Frian sivulle on lisätty myös uudempia kuvia.

Sivuja päivitetty 07.11.02 Kiran ja Nimkon narttupennun Fannyn sivulle on lisätty myös uudempia kuvia Fannystä.

Sivuja päivitetty 05.11.02 Kiran ja Nimkon narttupennun Lotan sivulle on lisätty uudempia kuvia Lotasta.

Sivuja päivitetty 03.11.02 Kiran ja Nimkon urospentujen sivuille on lisätty uudempia kuvia pennuista. Tyttöjen kuvia on tarkoitus myös päivittää lähiaikoina. Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty myös yksi tulos kummankin sivulle.

Sivuja päivitetty 28.10.02 Paljon on tapahtunut edellisestä päivityksestä eli Kiran uudet pennut ovat jo "lentäneet" pesästä ja "vanhoista" on kaikista tullut Suomen muotovalioita! Päivityksiä on tullut tähän "hätään" sen verran, että Kavin näyttelysivulle on lisätty Kavin Hyvinkään Spanieleitten päänäyttelyn arvostelu sekä Seinäjoen näyttelyn arvostelu. Wishdecoy G... sivulle on lisätty muutama näyttelytulos jokaisen pennun kohdalle. Kavin ja Kiran agilitysivulle on tullut myös muutama uusi tulos sekä Kavin sivulle muutama uusi kuva. "Uusien pentujen" uudempia kuvia olisi tarkoitus päivittää muutaman päivän sisällä.

Sivuja päivitetty 07.09.02 Lotta pentu (Wishdecoy Nikita Claudia) vailla uutta kotia. Muut pennut ovat jo muuttaneet uusiin koteihinsa. Kavin agilitysivulle on lisätty kaksi uutta tulosta. Wishdecoy sivulle on lisätty Kavin ja Sallyn Helsingin näyttelyn tulokset, jossa myös molemmat koirat saivat FIN MVA tittelin. Lisään joitakin uusia pentujen kuvia, kunhan kerkeän.

Sivuja päivitetty 15.08.02 Wishdecoy N-pentujen sivuille on lisätty viime hetken kuvia, kun koko porukka on vielä koossa. Pennut alkavat lähteä yksi toisensa jälkeen uusiin koteihin meidän suruksi ja uusien omistajien iloksi.
 
Sivuja päivitetty 07.08.02 Wishdecoy N-pentueen pentujen sivuille on lisätty uusia kuvia, jotka on otettu pentujen ollessa tasan 7 viikkoa.

Sivuja päivitetty 28.07.02 Kavin näyttelysivulle on lisätty Kavin Rauman näyttelyn tulos. Wishdecoy G sivulle on lisätty Sallyn tietoihin sekä uusi agility- että näyttelytulos. Wishdecoy ?... sivulle on lisätty uusia kuvia pennuista.

Sivuja päivitetty 16.07.02 Wishdecoy ?... sivulle on lisätty eilen otettuja kuvia pennuista.

Sivuja päivitetty 11.07.02 Wishdecoy ?... sivulle on lisätty uusia kuvia pennuista, jotka on otettu 9.7. jolloin pennut ovat olleet melkein 3 viikkoa. Pennut ovat kuvissa "vähän" vetelän näköisiä, koska olivat juuri syöneet mahansa täyteen, niin he eivät oikein tuossa vaiheessa olleet yhteistyöhalusia.

Kavi kävi viime viikonloppuna Janakkalassa agirodussa kilpailemassa Lentävät Hollantilaiset joukkueessa, joka sijoittui 15. Joukkueessa kilpailivat myös Sara, Cozmoz ja Sally. Kavi osallistui myös Open Classiin, joka onnistui Kavin osalta aika hyvin Kavin olleessa 5.

Sivuja päivitetty 02.07.02 Kiran Hollannin matkan tuliaiset ovat syntyneet eli Kira sai pentuja Niño Nimko v. Dyjadin kanssa 19.06.02, joten Wishdecoy ?... sivulle on lisätty pentujen kuvat neljän päivän- ja 13 päivän ikäisinä. Pyrin lisäämään kerran viikossa uusia kuvia Kiran ja Nimkon lapsista aina luovutusikään saakka. Wishdecoy G sivulle on lisätty Sallyn kaksi uutta agilitytulosta viikonlopulta, kuten myös Rudyn kaksi agilitytulosta, joiden myötä myös Rudy nousi 3-luokkaan. Kavin näyttelysivulle on lisätty Kavin Forssan näyttelynarvostelu.

Sivuja päivitetty 17.06.02 Kavi kävi viikonloppuna Turussa agilitykisoissa, joten Kavin agilitysivulle on lisätty 3 uutta agilitytulosta.

Sivuja päivitetty 10.06.02 Kävimme viikonloppuna Kavin kanssa monessa paikkaa agilitykisoissa, joten Kavin agilitysivulle on lisätty muutama uusi tulos, kuten myös Wishdecoy G... sivulle on lisätty pari uutta Sallyn agilitytulosta. Sally voitti lauantaina agilityssä Helsingissä Stady Games-kisoissa midien Vuoden tulokas 2002 tittelin, joka on kuitenkin epävirallinen. Kavi tuli samassa kisassa sijalle 2. Vuoden Tulokas on kilpailu, joka käydään kahdella eri radalla, joista toinen on perusrata ja toinen hyppyrata. Kyseiseen kilpailuun saavat osallistua koirat, jotka ovat tänä vuonna kilpailleet 1-luokassa, joten kilpailun radat ovat 1-luokan ratoja.

Sivuja päivitetty 02.06.02 Wishdecoy G... sivulle on lisätty Rudyn Pieksämäen näyttelyn tulos, jossa Rudy oli ROP.

Sivuja päivitetty 26.05.02 Kavi pääsi eilen midi 3-luokkaan Ylöjärven agilitykisoissa voitettuaan midi 2- luokan 0-tuloksella, joten Kavin agilitysivuille on taas lisätty pari uutta agilitytulosta. Samat tulokset on lisätty myös Wishdecoy G... sivulle, kuten on myös sinne lisätty Sallyn pari uutta tämän päivästä agilitytulosta.
 
Sivuja päivitetty 20.05.02 Wishdecoy sivulle on tullut pari uutta Kavin, Rudyn ja Sallyn agilitytulosta sekä Kavin ja Sallyn Porin näyttelyn tulos. Samoin Wishdecoy sivulle on tullut Kavin terveystarkastustulokset. Kavin agilitysivulle on tullut myös muutama uusi agilitytulos ja Kavin näyttelysivulle on lisätty Porin äyttelyn tuomarin arvostelu Kavista.

Wishdecoy ?... napin alle on avattu uusi sivu, koska Kira oli ultrassa 16.05., jossa nähtiin, että Kiralle olisi tulossa muutama pentu. Cavalierimme Juulia oli samassa yhteydessä sydämen kuuntelussa, jossa todettiin, että Juulialla on yhä nuoren tytön sydän eli sivuääni Juulian sydämestä kuuluu (asteeltaan 1-2 välillä), mutta samanlainen sivuääni kuuluu melko usein 3-4 vuotiaiden cavalierien sydämestä, joten tyytyväinen varmaan saa olla tuon suhteen, että Juulian sydämen sivuääni ei ole juuri edennyt 3,5 vuodessa.

Sivuja päivitetty 28.04.02 Kavin agilitysivulle on lisätty yksi hyl. tulos ja Kavin näyttelysivulle on lisätty Lahden näyttelyn arvostelu. Samoin Wishdecoy sivulle on lisätty Sallyn ja Rudyn Lahden näyttelyn tulos.

Sivuja päivitetty 20.04.02 Kuten moni jo tietääkin, niin Kira tuli perjantain vastaisena yönä kotiin Hollannista, joten etusivulle on laitettu kuva reissun yhteydessä otetusta kuvasta. Lisää kuvia reissusta tulee muutaman viikon kuluttua. Kavin näyttelysivulle on lisätty Kokemäen ryhmä (3 ja 8) näyttelyn arvostelu, jossa Kavi oli ROP, RYP-1 ja BIS-2. Wishdecoy sivulle on lisätty myös Sallyn näyttelytulos kyseisestä näyttelystä.

Sivuja päivitetty 11.04.02 Kavin sivulle on vaihdettu 3 uutta kuvaa ja samoin tekstiä on vähän muutettu. Samoin Kiran sivulle on tullut yksi uusi vanha kuva.

Sivuja päivitetty 01.04.02 Oltiin taas tänään Turussa kisailemassa, joten Kavin agilitysivulle on lisätty kaksi tulosta. Samoin on lisätty Wishdecoy sivulle Sallyn tulos, koska Sally siirtyi jo 3-luokkaan!!!

Sivuja päivitetty 31.03.02 Kävin tänään Turussa agilitykilpailuissa Kavin kanssa, josta tuloksena oli nousu 2-luokkaan, joten Kavin agilitysivulle on lisätty kaksi uutta agilitytulosta. Sally oli samoissa kisoissa saadan jo toisen nousukumansa 2-luokasta, joten Wishdecoy sivulle on lisätty myös Sallyn agilitytulos.

Sivuja päivitetty 25.03.02 Olimme koko perhe (ja eräs ystävämme) viikonloppuna agilitykilpailuissa Uusikaarlepyyssä sekä Tampereella, joten Kiran ja Kavin agilitysivuille on lisätty muutama uusi agilitytulos. Samoin on Wishdecoy sivulle lisätty Rudyn agilitytulos viikonlopun agilitykisoista. Kira jää nyt agilitystä vähän pidemmälle tauolle, kun SM-nollatkin ovat jo kasassa. Nyt olisi tarkoitus keskittyä vain Kaviin. Kiran kanssa aloitan kilpailemisen (ehkä) taas syyskuussa, jolloin kilpailemme sitten midiluokassa, jossa suurinosa kooikereista tulee kilpailemaan tulevaisuudessa.

17.03.02 Kavin agilitysivuille on lisätty Raumalla 16.03. olleen epävirallisen agilitykilpailun tulokset. 

03.03.02 Wishdecoy sivulle on tullut kaksi uutta Sallyn agilitytulosta, joista toisen johdosta Sally siirtyi 2-luokkaa ja toisen avulla Sally voitti mini 2-luokan kisan. Kavin agilitysivuille on  tullut myös viikonlopulta kaksi virallista agilitytulosta, koska Kavi mitattiin miniksi. Myös Kiran viikonlopun agilitytulokset on lisätty Kiran agilitysivulle.

24.02.02 Wishdecoy sivulle on lisätty Rudyn ja Sallyn viikonlopun agilitytulokset, joissa molemmat tytöt pärjäsivät hienosti eli Rudy siirtyi kolmen kisan jälkeen 2-luokkaan ja Sally voitti kolme lähtöä neljästä Turun agilitykilpailuissa. Myös Kiran Turun agilitykisojen tulokset on lisätty Kiran agilitysivulle. 

17.02.02 Wishdecoy sivulle on lisätty Rudyn viikonlopun agilitytuloset, koska Rudy on ollut tänä viikonloppuna elämänsä ensimmäisissä virallisissa agilitykilpailuissa pärjäten niissä loistavasti. Samoin Wishdecoy sivulle on lisätty myös Sallyn Imatran näyttelyn tulos, jossa myös hän pärjäsi aivan loistavasti. Kavin agilitytuloksiin on lisätty myös tänään olleet Rauman epävirallisten agilitykilpailujen tulokset.

26.01.02 On kulunut jo kuukausi Juuson kuolemasta ja on jo aika siirtää Juuso muistoihin ja jatkaa elämää muiden kanssa täysin rinnoin. Kiitos vielä kaikille tutuille ja tuntemattomille, jotka lähettivät viestejä ja lohduttelivat meitä Juuson poismenon johdosta. Viestinne lohduttivat kovasti. Kiitos kaikille niistä. Kavin näyttelysivulle on lisätty Turun näyttelyn arvostelu.

19.01.2002 Kavin agilitysivuille on tullut Rauman epävirallisten kisojen (19.1.) tulokset. "Poikahan" kisaa yhä edelleen vain epävirallisia kisoja, koska on säkäkorkeudeltaan n. 40,5 cm.  Joten odotamme yhä toukokuuta ja midiluokkaa!

13.01.2002 Kiran agilitysivua päivitetty Turussa 13.1. olleiden kisojen vuoksi. Tällä hetkellä Kiralla tuntuu olevan todella innoissaan agilitystä, joten vauhtia kyllä riittää. Ongelmaksi on vain muodostunut Kiran ns. "varastaminen" lähdössä ja harjoituspaikan puute. Viimeksi meillä on ollut kunnon mahdollisuus harjoitella lokakuun lopulla, mikä on tässä tapauksessa liian vähän ainakin ohjaajalle ja varmaan myös osa syy Kiran "varastamiseen".

08.01.2002 Juulia kävi eläinlääkärillä kuunteluttamassa sydämmensä. Sydämmestä kuuluu sivuääni, joka on asteltaan jossakin 1 ja 2 välimaastossa. Juulian sivuääni kuultiin ensimmäisen kerran tammikuussa 1999. Joten vielä Juulian sivuääni ei ole mitenkään huolestuttava, eikä Juulia saakaan siihen mitään lääkettä.

22.12.2001 Pääsivua päivitetty Juuson poismenon johdosta. Juuso sai n. klo 17.30 ulkona sydänkohtauksen, jonka seurauksena Juuso meni tajuttomaksi. Jouduimme viemään Juuso eläinlääkäriin lopetettavaksi, koska sydämmen äänet heikkenivät niin rajusti eikä enää kunnolla palautuneet. Juuso ei enää tullut kunnolla tajuihinsa, joten oli pakko luopua meille niin tärkeästä ja rakkaasta koirasta.

03.12.2001 Kavi kävi eläinlääkärissä rokotusten yhteydessä tarkistuttamassa polvet ja silmät. Molemmat todettiin terveiksi. Lonkat kuvataan kesällä kunhan ikää tulee lisää. Samalla reissulla tutkittiin myös Kiran silmät, jotka olivat myös terveet.