TuTS-logo

Shakkikerho TuTS


Lue ensin huolellisesti nämä ohjeet. Mikäli Sinulla on vielä muuta kysyttävää, ota yhteyttä suoraan joukkueen muodostajaan:

GSM: 045-3242 654 /Tero (mieluiten iltaisin klo 17:00-23:00 välisenä aikana)
Sähköposti: tero.salopaa(at)tuts.fi


1. Joukkueiden muodostaminen
Jyväskylässä 4.-5.8.2018 pelattavan Joukkuepikashakin SM-kilpailun joukkueet TuTS:n osalta muodostetaan siten, että kaikki joukkueet valitaan viimeistään 23.7.2018 klo 18:00 julkaistun valtakunnallisen PELO-listan perusteella. Tarvittaessa käytetään kerhon sisäistä pikashakin vahvuuslukulistaa tukena. Joukkueiden muodostajalla on lopullinen päätösvalta oman harkintansa mukaan soveltaa myös muuta valintaperustetta, mikäli tähän on olemassa erityisen painava syy.

Kerhoa voi edustaa yksi ns. nuorisojoukkue, mikäli riittävän monta nuorta ilmoittaa haluavansa pelata joukkueessa (pelaajien yhteisiän kilpailun aikana on oltava 60 vuotta tai alle). Nuorisojoukkue muodostetaan vahvuuslukujen perusteella, mikäli halukkaita olisi enemmän kuin neljä pelaajaa. Veteraanijoukkue (pelaajien yhteisiän kilpailun aikana on oltava 200 vuotta tai enemmän) voidaan nimetä, jos halukkaita veteraaneja on riittävästi, eikä joukkueen muodostaminen riko oleellisesti muiden pelaajien oikeutta pelata heidän vahvuulukunsa oikeuttamassa joukkueessa ja mikäli joukkueella voidaan katsoa olevan realistinen mahdollisuus voittaa veteraanisarjan palkinto. Seniorijoukkue (pelaajien yhteisiän kilpailun aikana on oltava 260 vuotta tai enemmän) voidaan nimetä, jos halukkaita senioreja on riittävästi, eikä joukkueen muodostaminen riko oleellisesti muiden pelaajien oikeutta pelata heidän vahvuulukunsa oikeuttamassa joukkueessa ja mikäli joukkueella voidaan katsoa olevan realistinen mahdollisuus voittaa seniorisarjan palkinto.

Huomio! Kaikki valintaluvut tarkistetaan lopullisesti viimeistään 23.7.2018 klo 18:00.

2. Linja-auto
Linja-auto Jyväskylään lähtee perinteisestä paikasta (Aurakatu 2) lauantaina 4.8.2018 klo 07:00. Ole ajoissa paikalla!!!

3. Majoittuminen
Hotelli Cumulus City, Jyväskylä.

Huomio! Maksa osuutesi hotellihuoneesta VIIMEISTÄÄN ENNEN AAMIAISELLE MENOA, jotta ehdit ajoissa pelipaikalle!

4. Pelipaikka
Hipposhalli, Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä.


[ Takaisin ]