A-PENTUE

Syntynyt 13.05.1993

Emo: EC & EP Tuulitassun Patced Minttu, BRI f, kilpikonna

Isä: IC Cleo's Blue Ted BRI a, sininen

Mintun ensisynnytys sujui tosi mallikkaasti, joka sopi minulle paremmin kuin hyvin! En nimittäin ollut koskaan hoitanut aikaisemmin kissan synnytystä! Itse asiassa ainoa tehtäväni oli istua vieressä ja pitää Mintulle seuraa! Hän hoiti itse kaiken muun alusta loppuun.

Pentueeseen syntyi yksi kilpikonnatyttö (Amanda), musta poika (Amadeus) ja kolme punatäplikästä poikaa (Antton, Aramis ja Armas). Olin jo etukäteen päättänyt, että jos pentueessa on kilppari, pidän sen itselläni. Amanda oli syntyessään muuten täysin musta, mutta nenä oli vaalea - ja minä raasu ensikertalainen luulin, että meille oli syntynyt värivirheellinen musta! No, parin päivän ikäisenä alkoi tulla merkkejä lisää, ja se "vaalea nenä" osoittautui lähes täydelliseksi liekiksi!

Alkaessani myydä pentuja, huomasin, ettei se olekaan niin helppoa! Kaikki soittajat nimittäin halusivat sinisen britin - Sheba-mainos oli juuri alkanut pyöriä telkkarissa... Loppujen lopuksi sain mustan Amadeuksen myytyä perheeseen, jossa oli aikaisemmin colorpoint-persialainen. Aramis lähti kotikisun kaveriksi, mutta vielä oli jäljellä Armas ja Antton. Satuin puhelimessa mainitsemaan Armaksesta eräälle työtuttavalleni, ja hän kertoi tyttärensä toivoneen jo jonkin aikaa kissaa. Joten Armas huristeli pienten mutkien jälkeen Tampereelle Erikan ja Rauhan omaksi lellimussuksi. Jäljellä oli vielä Antton, jonka tunkaisin vanhempieni luo. Äitini oli nimittäin aina sanonut, ettei hän kollia ota, mutta niinpä Antton muutti Tapiolaan maamon ja äijön omaksi kusimurkuksi (kunnes sitten aikanaan leikattiin muutamien tuhoutuneiden kenkien jälkeen ;-) ).

Tässä koko A-pentue, eli vasemmalta: Amanda, Aramis, Armas, Amadeus ja Antton. Amadeuksesta ja Aramiksesta ei ole ikävä kyllä yhtään kuvaa aikuisina!

Kehräämön Armas n. 2-vuotiaana.

Kehräämön Armas, tässä puntarilla. Ja seuraavasta kuvasta ymmärrätte kyllä miksi :-D

Näin käy, jos ei painoa vahdita ;-)

EC Kehräämön Amanda, tässä kuvassa n. vuoden ikäisenä. Amandan kuvia löytyy myös muilta kissasivuiltani. Amanda on menestynyt todella hyvin kissanäyttelyissä ja saanut paljon kiitoksia tuomareilta myöskin hyvästä luonteestaan!

IC Kehräämön Antton 2-vuotiaana

Tämä kuva Anttonista on otettu kesällä -98. Komea poika, vai mitä??

Näihin aikoihin minulla oli melko huono kamera, joten kuvia on pentuajoilta tosi vähän, ikävä kyllä!