B-pentue

S. 15.07.1994

Emo: EC & EP Tuulitassun Patced Minttu, BRI f, kilpikonna

Isä: IC Cleo's Blue Ted, BRI a, sininen

Mintun toinenkin synnytys sujui tosi reippaasti minun ollessa jälleen vain "tassustapitelijä". Tosin Minttu päätti synnyttää sohvallamme, eikä siitä mihinkään liikkunut. Siskonpoikani Pete ja äitini olivat mukana todistamassa synnytystä ja Pete olikin oiva Mintun masunhieroja, rouva kun vaati jatkuvaa hierontaa! Synnytyksen tuoksinassa Minttu ampui lapsivedet äitini päälle...

Masun asukkeja syntyi viisi: kilpikonnatytöt Bestseller (Emma), Bonbon (Namu) ja Betty Boop (Killi) sekä mustat pojat Masi (Bebop) ja Sami (Breakdance).

Nyt olikin pulma edessä: miten IHMEESSÄ saisin myytyä kolme kilpparia???? Mahdoton tehtävä... Ensimmäisenä löysi uuden kodin Bebop - lähti Tampereelle norjalaisen metsäkissan kaveriksi. Sitten äitini tuttava päätti haluta kissan, ja Betty Boop suunnisti Espoon Otaniemeen. Sitten Anna (Enchanter'sin brittikissat) päätti haluta Bestsellerin kasvatusta varten - "Emma" oli nimittäin lumonnut Annan, kun hän kävi ottamassa valokuvia pennuista. Jäljellä oli siis vain Bonbon eli "Namu", jota en enää edes yrittänyt myydä, vaan päätin pitää itselläni. Samille en edes ehtinyt löytää kotia (onneksi), kun hänet jouduttiin nukuttamaan 12 viikon ikäisenä :-(

 

Tässä Breakdance vielä terveenä vauvana

Bebop eli Masi - söpö poju!

Bestseller eli "Emma" - tässä yksi Annan-lumous-kuvista!

Emma jo vähän vanhempana rouvana (1999). Emma on osoittautunut kaikin puolin hyväksi kasvatuskissaksi ja on näyttelyissä saavuttanut tittelin GIC.

Betty Boop l. Killi ihan vauvana

Ja Bonbon eli Namu! Voiko suloisempaa olla... Namu on myös ollut tosi hyvä mamma kahdelle pentueelleen ja näyttelyissä saavuttanut itselleen EC:n arvonimen.