D-pentue

S. 10.01.1997

Emo: EC Kehräämön Bonbon (Namu), BRI f, kilpikonna

Isä: King Arthur van Locust Locust Valley (Aatu), BRI a, sininen

Tämä pentue osoittautui olevan todellinen yllätys! Namu lähti vierailulle sulhonsa Aatun luo. Aatun "mamma" sitten palautti Namun aikanaan ja kertoi, että todennäköisesti astutus ei ollut onnistunut, koska kissojen välillä ei ollut mitään säpinää. No, muutama viikko sen jälkeen Amandalle tuli juoksu, joten vein sitten hänet miehelään. Vähän myöhemmin aloin ihmetellä, kun Namun ruokahalu vaan kasvoi koko ajan ja niin myös maha... No, meille tuli sitten kahdet pennut kolmen viikon sisällä! Säpinää riitti!!!

Namu oli todella erinomainen synnyttäjä ja emo! Synnytys alkoi vähän aikaisemmin kuin olin laskeskellut ja olin itse töissä. Heidi, joka hoiti Kristoa kotona silloin, soitti minulle töihin pari tuntia sen jälkeen kuin olin lähtenyt töihin ja kertoi löytäneensä Namun ja kaksi pentua naulakon alta! Ääntäkään ei ollut kuulunut. Itse asiassa Heidi ei olisi varmaan edes tajunnut, että synnytys on meneillään, ellei Kristo (silloin juuri vuoden ikäinen) olisi maannut niin hiirenhiljaa naulakon luona. Kristo sai todellakin nähdä kuinka pennut syntyvät, koska nenu oli parinkymmenen sentin päässä Namun takamuksesta... Sain kyydin kotiin työkaveriltani ja tullessani n. 20 minuuttia Heidin soitosta, oli kolmaskin pentu jo syntynyt. Kaikkiaan vauvoja syntyi viisi: sininen tyttö Delightful Diana (Aliisa), sinicreme tyttö Delicious Deedee (Herkku), musta tyttö Divine Davina (Musu) ja kaksi creme poikaa, Dazzling Demon ja Darling Devil (Kasperi).

Aliisa lähti Tampereelle Hyödyn perheen toiseksi "lapseksi", Kasperi muutti Orimattilaan maalaistaloon, jossa löytyi jo muutama kissa ja muitakin eläimiä kavereiksi. Demon kuoli ikävässä onnettomuudessa kotona 9 viikon ikäisenä :-(. Herkku ja Musu muuttivat aluksi tuttavani Miinan luo, mutta vuoden -98 lopussa Miinalle puhkesi allergia ja astma ja hänen oli luovuttava kissoista. Musu muutti Miinan kaverin luo ja Herkku taas muutti C-pentueen Apinan luokse Sipoon takametsiin - ja on viihtynyt TODELLA hyvin!

Aliisa-neiti muutaman viikon ikäisenä. Ihana pallero!

Ja Aliisa vajaa 2-vuotiaana.

Dazzling Demon - hänestä olisi varmaan tullut tosi komea poika!

Musu n. 10 vkon ikäisenä

Herkku oli tosi persoona jo vauvasta lähtien - mahdoton höpöttäjä!

Herkku n. 1,5-vuotiaana

Kasperi n. 8 vkoa

Kasperi vajaa 2-vuotiaana.