F-pentue

S. 08.10.1998

 

Emo: EC Kehräämön Bonbon (Namu), BRI f, kilpikonna

Isä: CH Enchanter's Vandal (Riiviö), BRI b, suklaa

Tämä synnytys oli kuin toisinto edellisestä, eli Namu hoiti homman kotiin! Minä vain seurasin vieressä ja pidin seuraa. Synnytys tapahtui (tietysti...) keskellä yötä ja kaiken lisäksi vesisängyssäni! Onneksi sain Namun siirtymään pentukoppaan ennenkuin sänky meni pilalle.

Pennut syntyivät tiuhaan tahtiin ja maailmaan putkahti uusina Kehräämön tulokkaina kilpikonna tyttö sekä kolme punatäplikästä poikaa, joista yhdellä oli töpöhäntä!

Kilpparityttö Fantasia (Nekku) oli todella hurmaava pakkaus alusta alkaen! Nekku muutti Tanskasen Ullan luokse jouluksi 1998 ja Ulla oli ensimmäisessä näyttelyssä Nekun kanssa jo tammikuussa! Lisäksi sain Ullan tulemaan mukaan Suomen Brittikissat Ry:n toimintaan ja hän on todella antaumuksella ja työtunteja laskematta tehnyt yhdistyksen kotisivut! Käykää katsomassa osoitteesta http://www.start.at/brittikissat!

Toinen rekisteröidyistä punatäplikkäistä sai nimekseen Fanfaari ja on nykyään nimeltään Roope. Roope muutti ensin työkaverilleni Sirpalle, joka oli jo jonkin aikaa kysellyt minulta näyttelypentua. Roope ehtikin käydä jo ensimmäisessä näyttelyssään, kun Sirpan pieni poika tuli niin allergiseksi, että Roopelle piti etsiä uusi koti. Olin kevään mittaan saanut muutaman meilin Turusta Hennalta, joka kyseli punaista brittikollia. Meilasin sitten Hennalle kysyen, josko kiinnostaisi vähän vanhempi kissa, ja Hennahan suostui heti. Roope muutti siis Turkuun toukokuussa ja sopeutui onneksi tosi hyvin ja nopeasti.

Felix sai pitää nimensä muuttaessaan uuteen kotiinsa Mia ja Kimmo Lindénin luokse - heillä oli ennestään jo E-pentueestani musta tyttö Essi.

"Töpöä" en rekisteröinyt ollenkaan, mutta tämä kissa hurmasi monta kissaihmistä! Töpö muutti Björkmanin perheeseen joululahjaksi koko perheelle - oli kuulemma kauan odotettu lahja! Myöhemmin kävi ilmi, että Töpölle olisi ollut useampikin halukas ostaja. Töpöä kutsutaan nykyisin Pelleksi ja perheen äiti kertoi, ettei osaisi enää olla ilman kissaa!

 

F-pentue 2 päivää vanhoina

Ja tässä vähän vanhempina!

Felix

Felix

Töpö eli Pelle

Pelle 1999

Pelle

Pelle 1999

F-pentue päiväunilla lastenvaunuissa

Namu antaa vähän kurinpalautusta Felixille!

Fanfaari eli Roope

Töpö eli Pelle 6 kk. Aika iso poju!

Roope uinuu tyytyväisenä!

Nekku - huom! en kurista häntä!!!

Nekku näpsäkkä tyttö!

Myös Nekulla on hyvät unenlahjat! Tässä päikkärit pinnasängyn alla silityslaudan reunalla keikkuen.