KRISTO

Kristo Jiri Oskari syntyi 24.12.1995 eli jouluaattona. Laskettu aikani oli 23.12., mutta koska kaikki olivat varoittaneet, että ensimmäinen lapsi syntyy yleensä myöhässä, olin kutsunut vanhempani meille jouluaattoa viettämään. Aatonaattona hoidin kaikki jouluvalmistelut ja menin nukkumaan vähän ennen puoltayötä. Ehdin juuri nukahtaa, kun supistukset alkoivat ja pian huomasin, että tosi on kyseessä, kun lapsivedet menivät - suoraan sänkyni vieressä olevaan kissanpentujen koppaan...

Minä aloin pakata laukkua sairaalaa varten ja Jyrki lähti lämmittelemään autoa, koska ulkona oli 27 astetta pakkasta! Jyrkin hoputtaessa minua autoon, minä rauhallisesti availin joululahjoja ;-).

Kriston synnytys oli nk. helppo, eli suht nopea eikä minua jouduttu tikkaamaan. Lisäksi olin niin hyvässä kunnossa synnytyksen jälkeen, että kävelin itse osastolle ja häivyinkin kotiin jo heti seuraavana aamuna. Joulun vietto ei siis meillä siirtynyt kuin yhdellä päivällä, ja mukanani toin kaikkien aikojen parhaan joululahjamme, jonka strategiset mitat olivat 52,5 cm/4015 g, eli ihan hyvän kokoinen lahja!

Ikää 1 päivä, omassa kodissa!

Ylpeät vanhemmat ja Kristo, 1 pvä

Kristo 1 viikon ikäisenä

Kristo 6 vkoa nukkuu iskän sylissä

Kriston ristiäiset 24.02.96 eli ikää on tasan 2 kuukautta! Päällä on suvun kastemekko.

Ristiäisissä Heidi-kummin turvallisessa sylissä.

Iloinen Kristo 3 kk

Ja tässä toinen hampaaton hymy, ikää 3 kk

Kristo 5 kk osoittaa musiikillisen lahjakkuutensa Sari-tädin sylissä Kuusamossa.

Kristo-vesipeto 8 kk. Huomaa hauska kampaus!

9 kk:n ikäisenä Kristo päätti, että on jo aika syödä itse. Tämä sujui vähän vaihtelevalla menestyksellä...

Ikää jo 1,5 vuotta ja kuten ilmeestä huomaa, pallomeressä on TOSI hauskaa!

Kuvia lisää seuraavalla sivulla!