TEO

 

Teo Jare Juhana syntyi 01.06.1997 Naistenklinikalla. Teon syntymä oli huomattavasti nopeampi kuin Kriston, mutta mielestäni myös vaikeampi, koska en saanut kivunlievitystä. Lisäksi Teo syntyi napanuora kaulan ympärillä, ja napanuora jouduttiin katkaisemaan ennekuin Teo oli kokonaan ulkona. Tästä aiheutui lievää anemiaa, joka onneksi korjaantui viikon sisällä. Sairaalassa ollessa jouduttiin lisäksi ottamaan useita ikäviä verikokeita pikkumiehen kantapäästä :-(. Teon pisteet olivat aluksi vain kuusi, mutta kun keuhkot oli putsattu ja poikaan saatu eloa, viiden minuutin pisteet nousivat jo yhdeksään. Mutta kyllä ehti äiti jo pelästyä! Teo oli hieman pienempi kuin Kristo syntyessään - mitat olivat 52 cm/3750 g. Kotiin lähdettiin heti seuraavana aamuna kun lääkäri oli tutkinut ja todennut että sekä äiti että poika ovat hyvässä kunnossa.

Teon pituuskasvu on takkuillut koko ajan, ensimmäisen elinkuukauden aikana pituutta ei tullut ollenkaan! Senkin jälkeen on pituutta tullut melko nihkeästi eli kasvukäyrillä Teo hipoo alinta pituuskäyrää.

Teo on alusta asti ollut luonteeltaan selvästi erilainen kuin Kristo. Tältä pieneltä mieheltä löytyy pippurisuutta vaikka muille jakaa! Hän on myös sikäli tyypillinen Kaksonen, että mielialat vaihtelevat hetkessä "ELÄMÄ ON IHANAA!"-tunteesta "OLEN TOSI RAIVOISSANI"-huutoon. Onneksi suurimman osan ajasta päällä on se meille mukavampi vaihtoehto...

 

Teo kolmen tunnin ikäisenä isän sylissä

2 viikon ikäisenä unilla mummun lämpimässä sylissä

Kolmen viikon ikäisenä ympäristö kiinnostaa jo kovasti!

Ristiäiset - päivän sankari on siis 2 kk:n ikäinen. Kuvassa mukana Iiu- ja Pekka-kummit

Teo 2 kk

Poseeraus 5 kk

7 kk ja kylpeminen on hauskaa!

9 kk - Prinssi Ruusunen

1-vuotis syntymäpäivänä Miro-serkun "hellässä" syleilyssä

1 v 1 kk ruskettuneena Kuusamossa

Lisää kuvia sivulla "Teo 2"