:: Kuulumiset :: KOIRAT :: Harrastukset :: Pennut :: Arkisto :: Linkit ::
Anna Sinerheimo
Noukanniementie 70
40820 Haapaniemi

045-676 1261
anna.sinerheimo@saunalahti.fi

» Vieraskirjamme «

Omat koiramme

Ensimmäinen lyhytkarvainen collieni oli blue merle uros Antti. Antti hankittiin "helppohoitoiseksi" kaveriksi isovillakoira Lilille. Ihastuin rotuun, ja toinen nahka Hessu tuli taloon Lilin mentyä pois. Pikkuhiljaa aloin haaveilla myös kasvattamisesta, ja ensimmäinen narttu, Lettu, tuli meille 2003. Lettu on Antin tytär ja siinä valossa voinkin nimetä Antin kennelini kantakoiraksi :). Ensimmäinen pentu syntyi 15.6.2007.


2012

Jo Antin kanssa aloin harrastaa: aluksi ajanpuutteen takia kävimme lähinnä näyttelyissä, mutta pikkuhiljaa energinen Antti vaati lisää toimintaa ja liityimme mukaan palveluskoiraryhmään, lajina haku. Agilityssakin Antti kilpaili, mutta pidemmälle siinä lajissa pääsin vasta Hessun kanssa. Hessu opiskeli myös jälkikoiraksi. Letun kanssa treenaaminen aloitettiin sitten jo ihan pikkupentuna, aluksi hakua ja tottista, sitten vuoden vanhana neiti alkoi tutustua agilityesteisiin. Kaikki aikuiset collieni ovat kilpailleet myös tokossa.

Kolme ensimmäistä collietani ovat peräisin samalta kasvattajalta, Birgitta Hanssonilta. Birgitta on ensimmäisiä nahkakasvattajia Suomessa. Olen hänelle syvästi kiitollinen paitsi koiristani, myös tutustuttamisesta rotuun ja sen kantayksilöihin Suomessa.

   Sijoituksessa:

   Sijoituksessa:

   Sijoituksessa:


     Webdesign : Elina Riipi 2005