Uudet sivutsamye.fi

Kagyu Samye Dzong Finland

tiibetinbuddhalainen mietiskelykeskus maailmanrauhan ja hyvinvoinnin puolesta

Kurssit ja tapahtumat

 
 

 

KSD Helsinki

Gelong Thubten luennoi Helsingin yliopistolla aiheesta Buddhalaisia keinoja yhteiskunnan rakentamiseen. Lue ja kuuntele >

KSD Finland facebookissa

KSD Finland twitterissä

   
 

Buddhalaisuuden perusteet  –  Kolmivuotinen kurssi alkoi toukokuussa 2013 etäopiskeluna. Mukaan voi liittyä myöhemminkin. Mahdollisuus täydentää opittua kurssijaksoilla Samye Lingissä. Vuosimaksu £75 / £40.

  Kagyu Monlam: Seuraavat viisi Kagyu monlam -tapahtumaa järjestetään Bodhgayassa 2014–2018.

 

 

Tara Rokpa -terapia


Opi rentoutumaan -illat

Opi rentoutumaan on kurssi, jonka aikana tutkitaan ja koetaan, millaista hyötyä tavallista rauhallisemmasta mielentilasta ja rentoutuneesta kehosta on. Kurssilla opitaan kiireettömässä tunnelmassa erityisiä rentoutumis- ja visualisaatioharjoituksia sekä käytetään yksinkertaista hierontaa ja tehdään helppoja tasapainottavia liikkeitä.

Ohjaajana toimii Tuula Styrman, joka opiskelee työn ohessa Tara Rokpa -terapeutiksi.

Rentoutunut avoimuus on meille tarjolla koko ajan, vaikka elämämme on suurimman osan aikaa niin kiireistä ja stressaantunutta, että emme ehdi aina edes tiedostaa kokemaamme.

Opi rentoutumaan -harjoitukset perustuvat Edie Irwinin kirjaan Healing Relaxation, joka pohjautuu pitkäaikaiseen yhteistyöhön Akong Rinpochen kanssa. Akong Rinpoche on yhdessä länsimaisten terapeuttien kanssa kehittänyt nämä menetelmät.

Opi rentoutumaan -kurssi valmistaa Tara Rokpa -terapiaprosessiin, ja toimii hyvin myös omana kokonaisuutenaan, kun opetellaan rentoutumaan ja tehdään siihen liittyviä harjoituksia. Uusi Tara Rokpa -ryhmä on alkamassa.

Syksyllä on taas mahdollisuus osallistua Tuula Styrmanin ohjaamiin Opi rentoutumaan -iltoihin, joissa tehdään liikeharjoituksia, helppoa hierontaa ja visualisaatioharjoituksia Tara Rokpa -terapian työvälinein. Illan kesto n. kaksi tuntia. 
 
Opi rentoutumaan -harjoitukset vahvistavat läsnäoloa, kehotuntemusta sekä tietoisuus- ja tunnetaitoja. Niistä voi olla apua mm. kehon jännitystilojen purkamiseen, parempaan uneen ja rentoutumiseen. 
 
Harjoitusillat tarjoavat myös mahdollisuuden tutustua Tara Rokpa -terapiaprosessiin.  Suomessa ja Helsingissä on tällä hetkellä uusi terapiaryhmä, joka on vielä avoinna uusille jäsenille.
 

Lisää tietoa Tara Rokpa -terapiasta suomeksi: Tara Rokpa -terapia ja englanniksi: Tara Rokpa Therapy

Voit osallistua iltoihin vaikka et olisi kiinnostunut varsinaisesta terapiaprosessista.

Opi rentoutumaan -illat:
ma 7.10.2013 klo 18 - 20
ke 16.10 klo 18 - 20
to 31.10. klo 18 - 20
ma 11.11. klo 18 - 20
 
Ilmoittaudu aina mukaan iltoihin Tuulalle: tuula@create.fi tai p. 050 548 9717
Näin saamme sanan osallistujille, jos aikatauluihin tulee muutoksia tai joudumme perumaan illan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
 
Paikka: Create amoven Hyvinvointigalleria, Nervanderinkatu 10 (katutaso), Etu-Töölö, Helsinki. www.create.fi
Hinta: 25 €/kerta, neljän kerran sarja yhteensä 100 € (maksu käteisellä tai pankkisiirrolla/laskulla)
 
 
Löydät meidät myös Facebookista ja Twitteristä @Createamove
 

 

Kotisivu