Cissen ajoneuvoja

Cisse oli myös kova jenkkiauto ja -mp harrastaja. Seuraavaan onkin koottu tietoa hänen ajoneuvoistaan.

1954 Cadillac Series Sixty-Two Sedan

1965 Plymouth Barracuda

1952 Harley-Davidson Panhead

1971 Cadillac Eldorado 2d Coupe

1976 Buick Century Coupe

1971 Mercedes-Benz 280 SE

Myöhemmin on käynyt ilmi, että Sirun seuraavassa muistelema Oldsmobile oli vuoden 1974 Cutlass Supreme (NM-112). Autot vaihtuivat Cissellä aika usein ja ehtipä hänellä olla jenkkiautojen lomassa loistokas Fiat 130 3200 automaatti sekä pari Datsuniakin.

"Cissellä oli myös tummanruskea Oldsmobile. En valitettavasti muista Oldsin vuosimallia, enkä muitakaan strategisia mittoja, mutta voi sanoa, että hän osti sen "liikennevaloissa". Cisse oli jossain Munkkiniemessä liikennevaloissa, kun viereen oli pysähtynyt ko. Oldsi ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Eli näytti kaikki mahdolliset pysähtymis- ym. merkit sille Oldsin omistajalle ja saikin sen pysähtymään. Ja ostihan se sen, muistaakseni siinä meni Barracuda väliin plus jonkinverran käteistä!

Jenkkirautojen ohella meillä ehti olla myös kolme eri Mersua (yhden näistä osti Ileltä tai olisiko ollut Ilen broidilta). Viimeisen Mersunsa (tummansininen) Cisse osti ilman mitään koeajoa. Olivat poikien kanssa vähän kiertelemässä baareja, kun joku kertoi, että Veholla oli myynnissä hieno Mersu. Ei muuta kuin Vehoon ja ostamaan uusi auto (se oli mulle!). Niin ne pojat tuli hakemaan mua duunista sillä uudella Mersulla! Että näin se meidän Hugo niitä autojaan osteli.

Ensimmäinen Cissen auto oli kuitenkin Rover P4 (semmoinen ns. iso), samoinkuin toinen auto oli Rover. Sen jälkeen hän osti IHANAN kirkkaanpunaisen Minin, joka oli meidän molempien lemppari aina siihen asti, kunnes osti Remun kanssa kimppaan ton Caddyn, josta onneksi suht pian maksoi Remun ulos!"

-Siru Häkkinen

 

 

 

 
Matti Vilkuna

Sivujen ulkoasu © Mari Storhammar 2005