Velkajärjestelyhakemus ja maksuohjelma tietokoneelle

Voit maksutta ladata Microsoft Excel -muodossa olevan tiedoston, jossa on muun muassa velkajärjestelyhakemus ja maksuohjelma sekä laskentatyökaluja joko pakkaamattomana xlsx-tiedostona tai pakattuna zip-tiedostona (päivitetty 2.5.2018 - korjattu kaavavirhe, kun on vähäisiä jako-osuuksia ja vanhentuvia velkoja) sekä käyttöohjeen (päivitetty 21.2.2016). Lisäksi ns. nollamaksuohjelmien laatimista varten on saatavilla erillinen yksityiskohtainen ohjeistus (päivitetty 27.1.2017)

Saatavilla on myös velkojien osoitteisto joko pakkaamattomana xlsx-tiedostona tai pakattuna zip-tiedostona, josta voi suoraan kopioida velkojien yhteystietoja hakemukseen. Päivitän osoitteistoa mahdollisimman pian, kun ilmoitat minulle muuttuneista yhteystiedoista.

Tiedostot ovat käytettävissä maksutta sekä yritys- että yksityiskäytössä.


Asentaminen

Jos latasit zip-muotoon pakatun tiedoston, lataamisen jälkeen pura se esimerkiksi napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tiedoston nimeä hakemus.zip ja valitsemalla "pura kaikki" tai vastaava käsky. Purkamisen jälkeen tiedosto on valmiina käytettäväksi sellaisenaan eli voit kopioida sen tietokoneesi kovalevylle tai verkkoasemalle. Mitään muita asennustoimenpiteitä ei tarvita. Talous- ja velkaneuvojille suosittelen kuitenkin seuraavia toimenpiteitä:


Palaute ja kehitystyö

Olen lopettanut työkalun kehittämisen, koska talous- ja velkaneuvonta siirtyy oikeusaputoimistoihin 1.1.2019, mutta mahdollisista virheistä voit siihen saakka ilmoittaa tekijälle (Marko Niiraselle) sähköpostitse osoitteella "marko piste niiranen ät netti piste fi".
Copyright © Marko Niiranen

Paluu etusivulle