Rytmimusiikin Syke  Etusivu  Diskografia  Historia  Uutta

Pepe Willberg - Diskografia

Kansikuva: Blues Section 2
- SUURENNA KUVA -

Blues Section: BLUES SECTION 2
CD: Love Records LRCD 604, Siboney 1995
Tuottaja: Hasse Walli CD-julkaisu), Otto Donner (alkuperäislevytykset)
Äänitys: Erkki Hyönen, Finnvox, 1968
Miksaus: Janne Malén, Otto Donner ja Hasse Walli, Digital Edit Room

# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
7 Kuka kertoisi minulle Otto Donner / Aulikki Oksanen / Otto Donner 2:17

Muusikot:

Pepe Willberg: laulu

Hasse Walli: kitara
Pekka Sarmanto: basso
Eero Ojanen: piano, hammondurut
Juhani Aaltonen: alttosaksofoni
Ronnie Österberg: rummut

Siboneyn 1995 julkaisema Blues Secton albumi sisältää yhtyeen single-tuotannon parhaat palat. Mukana on myös Ronnie Österbergin kahden singlen kappaleet sekä pari Jim Pembroke Bandin biisiä vuodelta 1979. Lisäksi albumi sisältää Timo Bergholmin elokuvaan "Punahilkka" tehdyn laulun Kuka kertoisi minulle, jonka Pepe Willberg äänitti Blues Section yhtyeen säestyksellä jo vuonna 1968. Pepe levytti laulun uudelleen Paradisen kanssa albumille Niin vähän on aikaa (LRLP 69).

CD:n kansipaperin teksteissä sanotaan, että Kuka kertoisi minulle kappaleen alkuperäinen "Punahilkka" -elokuvaan tehty versio julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa. Monien lähteiden mukaan biisi on kuitenkin julkaistu jo vuonna 1968 singlellä LRS 1015. Tosin tuo single julkaisu on hiukan mystinen. Tuolla julkaisunumerolla on ilmeisesti julkaistu kaksi erilaista levyä. Ensimmäisellä versiolla singlen toisella puolella (Pepen Kuka kertoisi minulle) on Love Recordsin etiketti (LRS-1015) ja toisella puolella (Kaj Chydenius: Sinua, sinua rakastan) FJ-Filmin etiketti (FJ 1). Ilmeisesti  tämä levy oli elokuvan "Asfalttilampaat" mainosjulkaisu. Kaupalliseen jakeluun tehdyllä Loven LRS 1015 singlellä on Otto Donnerin esittämänä kappaleet Kuka kertoisi minulle ja Pääskytorni. Erään lähteen mukaan tämä sinkku (LRS 1015/FJ1B) sisältäisikin kappaleet Pääskytorni ja Sinua sinua rakastan eli Pepen esitys ei olisikaan mukana. Itse en ole levyä nähnyt, joten en tiedä asiaa varmaksi. Siboneyn nettisivujen Love-diskografian mukaan toinen julkaisu olisi ollut nimenomaan Pepe/Chydenius versio.    

No ainakin tällä CD:llä kuullaan siis Pepen alkuperäisversio tuosta Kuka kertoisi minulle biisistä. CD:n biisien alkuperäisenä tuottajana on toiminut Otto Donner ja äänityksistä on huolehtinut Erkki Hyvönen.

Nuottiviiva

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia. Älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen linkittää tämän sivukokonaisuuden pääsivun.
-- Kaikki oikeudet pidätetään --
© 2001 Raimo Öystilä