Rytmimusiikin Syke  Etusivu  Diskografia  Historia  Uutta

Pepe Willberg - Diskografia

Kansikuva:
Eri esittäjiä: Kevään säveliä
LP: LJLP 1060, Polarvox 1986
MC:  LJMK 1060, Polarvox 1986
Tuottaja: ?
Äänitys: ?

# kappale sävel/sanat/sovitus kesto
B3 Hiekkaan valkeaan Pepe Willberg / Kirsti Willberg / Pepe Willberg 3:00

Muusikot:
Pepe Willberg: laulu

Tätä Pepen laulamaa kappaletta ei ole ymmärtääkseni julkaistu millään muulla levyllä. Tämä albumi on Polarvoxin julkaisema varsin sekalainen kokoelma ilmeisestikin MTV:n Kevään Sävel -kilpailuun osallistuneista lauluista. Kun MTV oli jo vuosia järjestänyt suuria katsojalukuja (lue: mainostuloja) kerännyttä Syksyn Sävel -kilpailua, päätettiin yrittää potin tuplaamista järjestämällä vastaava kilpailu myös keväällä. Ilmeisesti tulos ei kuitenkaan ollut kovin hyvä, koska ajatuksesta luovuttiin yhden yrityksen jälkeen. Tämän ainokaisen kilpailun voitti Robson Tapes yhtye johtajansa Frank Robsonin biisillä I Painted A Picture.

Albumin tunnetuimmat kappaleet ovat Claudian esittämä Korallia ja Rauli Badding Somerjoen Suon kulkija. Edellä mainittujen lisäksi levyllä laulavat Ulla Tapaninen, Bianca Morales, Keijo Minerva, Leena Pirhonen, Yuri Antonov, Marie Liz, Leena Vanamo ja Arkatavara.

Hiekkaan valkeaan  on julkaistu myös kokoelmakasetilla Napakympit  (JP-Musiikki, Play MC 2100) ilmeisesti samana vuonna eli 1986.

Nuottiviiva

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia. Älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen linkittää tämän sivukokonaisuuden pääsivun.
-- Kaikki oikeudet pidätetään --
© 2001 Raimo Öystilä