Rytmimusiikin Syke  Etusivu  Diskografia  Historia  Uutta

Pepe Willberg

Uutta!

Lisätty diskografiaan Vain elämää -sarjan julkaisut
Lisätty diskografiaan Singlet: Täydellinen sunnuntai ja Joku päivä töitä teen
Lisätty diskografiaan albumi Muistot
Etsi Pepe Willberg-sivuilta

Etsittävä teksti:

Hakusanojen yhdistäminen: Ja Tai
Merkitseekö kirjainkoko? Ei Kyllä

Simple Search created by Matt Wright
and can be found at Matt'sScript Archive.
Uusin äänite


Pepe Ylen Elävässä arkistossa

Komppikitaristista eturiviin

Pepe 1999 Kuvakollaasi
 "Minä olin komppikitaristi ja halusin soittaa Shadowsia. Mutta sitten tulivat ulkomaiset laulubändit, joissa laulajana toimi usein  komppikitaristi. Minut pantiin laulamaan, eikä kukaan kysynyt osasinko tai halusinko"

Islanders, Jormas, Paradise ovat legendaarisia suomalaisbändejä, joiden kantavia voimia Pepe Willberg on ollut. Alkuunhan Pepe oli nimenomaan kitaristi ja muusikko. Ensimmäisen kitaransa hän sai 13-vuotiaana ja innostui Shadowsien kaltaisista rautalankabändeistä. Beatlesien myötä myös rautalankabändien piti alkaa laulamaan ja niin tehtiin Pepestäkin puoliväkisin laulaja. Jormasien ja Paradisen myötä Pepen laulajan taidot herättivät entistä suurempaa huomioita. Vaikka hän itse halusi ennen kaikkea olla bändin jäsen, julkaistiin hänen ensimmäiset soololevynsä jo 60-luvulla. Monet Jormasienkin suurimmista hiteistä, kuten Saat miehen kyyneliin ja Rööperiin mielletäänkin tänä päivänä nimenomaan Pepen hiteiksi.
Diskografia

Pepe Willberg on neljän vuosikymmenen aikana ehtinyt laulaa levylle melkoisen määrän monenlaisia lauluja. Islandersien, Jormaksien, Paradisen bändilevyjen lisäksi Pepe on levyttänyt omissa nimissään ja vieraillut useiden artistien ja ryhmien levytyksissä. Kokoamani diskografia sisältää yhteensä 100 äänitettä sekä lisäksi kirjavan joukon erilaisia kokoelmia.

Nuottiviiva

Tiedoissa olevista puutteista ja virheistä pyydän ilmoittamaan sähköpostitse. Kaikki muukin palaute on tervetullutta.

Älä kopioi toisten tekemiä sivuja tai sivujen sisältämää materiaalia. Älä siis tätäkään sivua. Jos sivuni kiinnostaa sinua, voit kopioimisen sijasta vapaasti linkittää tämän sivun.
-- Kaikki oikeudet pidätetään --
© 1996 - 2019 Raimo Öystilä