Linkit
Yhteystiedot


Ähtärin Löytöeläimet
Petri Karlsson
Rämäläntie 202
63900 Myllymäki
puh. 050-3450 974

www.ahtarinloytoelaimet.net

postheadericon Tervetuloa

Otamme vastaan löytöeläimiä Ähtärin alueelta.

postheadericon Kun löydät eläimen...

Soita meille, ennen kuin tuot eläimen!

Koiran omistaja voi olla jo tiedossa ja voi noutaa koiran suoraan löytäjältä/kiinniottajalta, eikä tarvitse turhaan ''kierrättää'' meidän kautta. Tarkista aina kaulapannasta mahdollinen omistajan puhelinnumero ennen yhteydenottamista. Noudamme vain kiinniotetut eläimet mahdollisuuksien mukaan. Pääsääntöisesti eläimen löytäjä toimittaa siis eläimen meille.

Tavoitat meidät numerosta 050-3450974 joka päivä klo 21 asti, meillä EI ole yöpäivystystä. Jos et heti saa yhteyttä, soita myöhemmin uudelleen tai laita tekstiviesti.

Jos lemmikkisi on kadoksissa, ilmoita meille mahdollisimman pian eläimen tuntomerkit. Emme ilmoita näillä sivuilla löytyneistä eläimistä, joten kannattaa soittaa ja tarkistaa tällä hetkellä meillä olevat löytöeläimet.

Laitamme kuvallisen ilmoituksen myös facebook-sivuille jokaisesta tuodusta eläimestä. Facebook-sivujen osoite: https://www.facebook.com/AhtarinLoytoelaimet

Jos löydetty eläin on mikrosirutettu, pystymme tunnistamaan eläimen mikrosirulukijalla ja pyrimme ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian eläimen omistajaan.

Mikäli eläin on loukkaantunut ja vaatii eläinlääkinnällistä hoitoa ja jos lemmikin omistaja ei ole tiedossa tai välittömästi tavoitettavissa, lemmikki toimitetaan päivystävälle eläinlääkärille.

Kustannuksista vastaa lemmikkieläimen omistaja. Näihin lasketaan kilometrikorvaukset, eläinlääkärin palkkiot ja mahdolliset lääkitykset

Jos olet kiinnostunut antamaan löytöeläimelle kodin ja uuden mahdollisuuden, ota yhteyttä meihin.
Kun löytöeläin on ollut meillä yli 15 vrk, yritämme pääsääntöisesti ensin etsiä sille uuden kodin. Emme luovuta löytöeläimiä ilmaiseksi uusille omistajille, vaan niistä peritään pieni korvaus.

postheadericon Löytöeläinhinnasto

Hinnasto 1.9.2018 alkaen:


- Huom! Maksu käteisellä noudettaessa. Eläintä ei luovuteta ilman kokonaan suoritettua maksua. 
- Luovutusmaksu ja hoitovuorokausihinnat sis. alv 24% (hinnat sis. hoito, ruoka, mahdolliset pienet hoitotoimet kuten haavojen puhdistus ym.)
- Löytöeläinhoitolaan tullessa eläimille annetaan Stronghold -loishäätö.
- Luovutusmaksu määräytyy kulloisenkin voimassaolevan riistanhoitomaksun mukaan. Valtioneuvoston asetus riistanhoitomaksusta kaudelle 2018-2019 on 39 € + alv 24%.

 

Luovutusmaksu ensimmäiseltä vuorokaudelta (laskutetaan aina): 48,40 €/koirat ja 24,20 €/kissat ja muut pieneläimet

 

Jatkovuorokaudet:
Löytökoiran luovutusmaksu + hoitovuorokausi: 18,60 €/vrk

 

Kissan ja muiden pieneläinten luovutusmaksu + hoitovuorokausi: 12,40 €/vrk

 

Kilometrikorvaukset: 0,50 €/km

 

Mikäli eläin on loukkaantunut tai vaatii eläinlääkinnällistä hoitoa, ja jos eläimen omistaja ei ole tiedossa tai välittömästi tavoitettavissa, löytöeläin toimitetaan päivystävälle eläinlääkärille. Kustannuksista vastaa aina eläimen omistaja. Näihin lasketaan kilometrikorvaukset, eläinlääkärin palkkiot ja mahdolliset lääkitykset.