PORTTI Science Fiction - lehti science fictionin ja fantasian ystäville
11. joulukuuta 2006


Ilmoituksen jättäjä:
toimitus
Tieteisnovellikilvan voitto Tampereelle


Tampereen Science Fiction Seura ry:n järjestämän valtakunnallisen TIETEIS- JA FANTASIANOVELLIEN KIRJOITUSKILPAILU 2006:n voitti tamperelainen M.G. Soikkeli novellillaan Tänä vuonna Mariobadissa. Palkinnon suuruus on 2000 euroa. Soikkeli on voittanut kilpailun aiemmin vuosina 1992 ja 2000.

Toisen jaetun palkinnon saivat Harri Erkki (Turku) novellista Myöhempinä aikoina ja Vesa-Pekka Herva (Oulu) novellista Paikka rannalla.
Kolmannen jaetun palkinnon saivat Petri Laine (Helsinki) novellista Surunkorento ja J.K. Miettinen novellista Todellinen kenokas.
Lisäksi kilpailussa annettiin kunniamainintoja.

Kilpailuun saapui 160 novellia (2291 liuskaa). Palkintojen yhteismäärä oli 4200 euroa. Kilpailun raatiin kuuluivat Frans Mäyrä, Kanerva Eskola ja Raimo Nikkonen.
Vuosittainen kilpailu järjestettiin nyt 21. kerran.
Palkintojenjakotilaisuus oli torstaina 7.12.2006 Tampereella.
Täydellinen lista voittajien valokuvin ja novellien pituuksineen sekä kunniamainintoineen on näkyvissä Portti 4/2006:ssa.

27. marraskuuta 2006


Ilmoituksen jättäjä:
webmaster
Portin kotisivua päivitetään.


Portin kotisivu on tällä hetkellä päivitystilassa ja vanhalla kotisivulla ollutta sisältöä muunnetaan parhaillaan uusille sivuille sopivaksi.

Kannattaa siis tulla aika ajoin katsomaan, mitä uutta sivuille mahdollisesti on ilmestynyt!


Kuva: Hannu Lipponen

PORTTI on Suomen suurin science fictioniin ja fantasiaan erikoistunut lehti.

Sitä julkaisee Tampereen Science Fiction Seura ry. Lehti sisältyy seuran jäsenmaksuun, joka on 30 euroa vuodelle 2021. Myös muut kuin jäsenet voivat tilata Portin. Tilauksen hinta on tällöin sama kuin seuran jäsenmaksu.
Portti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.


Toimitus: Raimo Nikkonen (vastaava päätoimittaja), puh. (03) 212 1262

Sähköposti: