KYLÄKIRJA MYYNNISSÄ

Lipinlahti
- Kylä Pielisen rannalla

Kyläyhdistys on käynnistänyt mittavan kyläkirjahankkeen. Hankkeen tarkoituksena on koota yhteen Lipinlahden kylään liittyvää historiallista tietoa monipuolisesti 1700-luvulta lähtien, kuvata kylän kehitystä maatalousyhteiskunnasta nykyiseen valokuidun aikaan, sekä kertoa elävästi toimijoista ja tapahtumista vuosien varrelta.
Kirjan on koonnut Lipinlahden kyläyhdistyksen hanketta varten perustama kyläkirjatoimikunta kyläyhdistyksen puheenjohtaja Lahja Mustosen johdolla. Hankkeen eri vaiheissa kirjaa ovat toimittaneet Toini Leinonen, Yrjö Ihalainen, sekä viimeisimpänä toimittaja, paikallislehtimies Harri Markkula.
Kyläkirja "Lipinlahti - kylä Pielisen rannalla" on tarkoitus julkaista myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kyläkirja on ENNAKKOMYYNNISSÄ kesästä 2015 lähtien aina kirjan julkistamiseen saakka ennakkotilaushintaan 40,- e /kpl + mahdolliset toimituskulut.
JULKISTAMISEN JÄLKEEN kyläkirjaa myydään normaalihintaan jonka suuruudesta ei ole vielä lopullista tietoa, koska kirjasta tulee alkuperäistä laajempi ja paljon kuvia sisältävä. Normaalihinta tulee olemaan kuitenkin merkittävästi korkeampi kuin ennakkotilaushinta. Normaalihintaan lisätään mahdolliset toimituskulut.
Tee ennakkotilaus/tilaus:

-> Nurmes/Pielisen-Karjala:
   040 7527160(Lahja Mustonen)
   040 5065718(Sinikka Mustonen)
   050 5748324(Raina Jaaranen)

-> muu Suomi: jukka.eskelinen@kouvolankirja.com
   tai 050 4683673(Jukka Eskelinen)
Haluatko hankkia itsellesi kyläkirjan?
Kirjan ennakkotilauksen voit tehdä Lipinlahden kyläyhdistyksen johtokunnalta, tai sähköpostitse. Julkistamisen jälkeen kirja on myynnissä ainakin kirjakauppa Sananhelinässä Porokylässä ja Kirjatori Kouvolan myymälässä Kouvolassa.
-> Tee ennakkotilaus täältä.
Kylähistoriaa tarkemmin:
Elinkeinot
Koulut
Vanhat rakennukset
Muistelmia

Jos haluat päivittää tietoja Lipinlahden kyläsivuille, niin ota yhteyttä jukka.eskelinen@kouvolankirja.com