Skaftung Nature
Lintukurssit
Paketit
Luonto-opastus
Saaristoretket
Kalastusmatkat
Majoitus
Valokuvat
Kuvauspalvelu
Yhteystiedot
Viestit ja palaute

Skaftung Nature
Kari Korhonen
045 110 6325
skaftungnature@gmail.com
www.lintukurssit.info

Linkit

© - in 2007-2012


Kuvauspalvelu tallettaa tärkeät hetket videolle tai valokuviin ja tuottaa niistä valmiit tuotteet moniin tarpeisiin. Valokuvia ja videoita voidaan perinteisen käytön lisäksi hyödyntää tehokkaasti myös sähköisessä mediassa, kuten helposti selailtavilla kotisivuilla. Palvelu on tarkoitettu yhtä lailla yksityisille henkilöille kuin yrityksille.

Kuvauspalvelut toteutetaan laadukkaalla digitaalisella videolla ja kameralla. Digitaalista kuvaa ja videota voidaan muokata monella tapaa, joten se tarjoaa hyvät mahdollisuudet kuvien monipuoliseen hyödyntämiseen. Kuvat voidaan toimittaa nopeasti halutussa muodossa, vaikka heti tilaisuuden jälkeen. Kuvista on helppo tuottaa myös perinteiset paperiversiot.

Kuvauspalvelun käyttö on hyvä vaihtoehto, kun vietät erilaisia juhlia, häitä, hautajaisia tai merkkipäiviä. Juhlissa kuvaus toteutetaan tilaisuuden henkeä kunnioittaen. Yrityksissä tallettamisen arvoisia hetkiä voivat olla arvokkaiden yritysvieraiden käynnit, vierailut muihin yrityksiin, yritysten juhlat tai pikkujoulut.

Tilaisuudesta ja kuvien tarpeesta riippuen kuvauspalvelussa voidaan käyttää videota, valokuvausta tai molempia.

Videokuvaus sopii hyvin erilaisten tilaisuuksien ja yritysvideoiden toteuttamiseen. Videot kuvataan 1-2 kameralla, jolloin tilaisuuden henki saadaan talletettua mukavaksi muistoksi.

Videomateriaali toimitetaan dvd-levyillä tai muussa sovitussa muodossa. Kuvattu videomateriaali voidaan toimittaa valmiiksi leikattuna kokonaisuutena tai raakamateriaalina, josta voi itse koostaa haluamansa kokonaisuuden.

Valokuva tarjoaa pysyvän muiston tilaisuudesta tai tapahtumasta. Kokenut valokuvaaja tuottaa tapahtumista laadukkaita kuvia, jotka toimitetaan tiedostoina cd:llä, paperivedoksina tai muussa sovitussa muodossa.


Hinnat kuvaus: 40-60 e/h +alv, videon leikkaaminen 60 e/h +alv.

Matkat ja muut kulut laskutamme erikseen. Laskemme mielellämme toimeksiannolle pakettihinnan, joten kannattaa kysyä tarjoustamme.


Kallio

Kaste

Neitoperhonen

Palvelut valokuvaajille