Saaripinnakisa Skaftung-Siipyy, Kristiinankaupunki Säännöt
Saaret
Lajilistat
Järjestelyt
Tulokset


Järjestelyt
Yleistä tietoja, muutokset todennäköisiä

AJO-OHJEITA JA MUUTA TARPEELLISTA TIETOA

Tarkennukset, kysymykset ym.
Kari Korhonen 0400 433 026
Veikko Forsberg 040 5012361

1. Kilpailuaika: lokakuun ensimmäinen viikonloppu
Varsinainen kisapäivä on lauantai. Sunnuntai on varattu vapaalle saariretkeilylle ja toimii samalla varapäivänä, jos sääolosuhteet (lähinnä liian kova tuuli) estävät lauantaisen kisan.
- Paikkojen arvonta perjantaina klo 20.00 - osallistua voi puhelimitse tai paikanpäällä. Vinkkejä ja liikkumisohjeita samassa tilaisuudessa.
- Kuljetus saariin (kuljetusten lähtöpaikat) tapahtuu siten, että kaikki ovat auringon nousun aikaan saaressa, mikä on kisan virallinen aloitusaika (klo 7.30).

HUOM! Koska aamulla hämärä aika on lyhyt ennen auringon nousua, emmekä halua ottaa mitään riskejä kuljetuksissa, toivomme osallistujilta ripeyttä aamuaskareissa. Kaikkien tulisi EHDOTTOMASTI olla valmiina laiturilla (tavarat mukana) kun vene saapuu noutamaan. Juuri Sinun ripeytesi voi pelastaa kisan aloituksen. Emme voi odottaa myöhästyneitä!!!!

- Kisan voi aloittaa aiemminkin hyvän lajin osuessa kohdalle, mutta lopetus tapahtuu silloin vastaavalla minuuttimäärällä aikaistettuna ennen virallista lopetusaikaa.
Varsinainen kilpailuaika päättyy klo 14.00.
- Purkutilaisuus (osallistuminen ei pakollista) tai lomakkeiden palautus järjestetään lauantaina Siipyyn Jonnsborissa klo 19.00.

2. Järjestäjät hoitavat kuljetukset ja halukkaille majoitukset; sunnuntai on varattu spontaanille retkeilylle ja toimii varapäivänä, jos lauantaiksi osuu myrskypäivä.

3. Osallistua voi myös ilman majoitusta tai kuljetusta, jolloin oma vene on välttämätön kilpailualueelle pääsemiseksi.

4. Mahdollisia bongauksia (saarenvaihtoja) aletaan järjestää heti klo 14.00 Pinnoja ja paikkoja on mahdollista käydä "hoitamassa" iltaan asti. Kyyditykset eri saarten välillä tapahtuvat kuitenkin järjestäjien resurssien mukaan.

5. Kaikki havainnot kerätään myöhempiä tarpeita varten, joten toivomme myös muuttajien kirjaamista mahdollisimman hyvin lomakkeelle (ainakin isot linnut ja pedot). Vähintään kunkin pisteen lajikohtaiset saldot (muuttavaa/paikallista) pyydetään toimittamaan kilpailulomakkeella (jos ei jaksa laskea - aina voi arvioida).
AJO-OHJEET

Kisakanslia ja ruokailut: (paikka vielä avoin)

Majoitukset

Siipyyn kk:ssä kirkon vieressä juuri ennen (etelästä tultaessa tietä no 6600) Kiilin risteystä vasemmalla ryhmä rivitaloja (vanhustentaloja ja päiväkoti). Majoitus näissä tiloissa. Avaimet ja tarkempia ohjeita ja huonejaot Veikko Forsbergilta.

KISAPAIKAT

Siipyyn lintutorni
Siipyystä Merikarvialle päin tietä no 6600 (Kasalantie) 900m, >> oikealle Fladantie aja 800 m >> oikealle Länsikyläntie aja 1,1 km >> oikealle Potintie aja 1,3 >> oikealle tie rantaan (kaikissa risteyksissä pitäisi olla puiset "Lintutorni" -kyltit).

Domarkobban
Lähtö Kiilistä (kotiseutumuseo) isolta betonilaiturilta autojen kääntöpaikan luota. Kiiliin on 6600 tieltä hyvä viitoitus n. 500 m kirkolta Skaftungin suuntaan.

Kilgrund
Lähtö Skaftungin uimarannalta: ajo-ohje sama kuin "kenttäkerttuselle": Siipyystä tultaessa "Skaftung"- sininen kyltti, josta vajaa km vasemmalle "uimaranta" - virallinen tienvarsikyltti. Ajetaan rantaan.

Stånggrund
Lähtö kuten Kilgrundiin.

Trutklobbarna, Idgrund ja Ljusgrund
Lähtö Skaftungin kalasatamasta isolta betonilaiturilta; ajetaan kalasatamaan vievää asfalttitietä nn 2 km, jolloin asfalttitie kääntyy 90 astetta etelään (vas.). Tästä käänteestä jatketaan suoraan eteenpäin hiekkatietä n. 200 m ja olet laiturilla.


Yhteystiedot

Kari Korhonen
Karijoentie 22, 64300 LAPVÄÄRTTI
puh. 0400 433 026
Kari.Korhonen@pp.inet.fi

Veikko Forsberg
puh. 040 5012361, (06) 222 5517