lahtelaista...

maanantai, syyskuu 16, 2002
Tälle sivulle pistän näkyviin mielipiteitä kotikaupungistani,
sen ajankohtaisista asioista ja
joistain tapahtumista...

Välillä napsin valokuviakin,
ja kerron myös ystävieni
ajatuksista tai mielipiteistä,
yritetään kaikki ottaa kantaa !17.9.2002


Halpaa ruokaa Takataskussa Vesijärvenkadulla, Luhtasen entisessä tehtaassa. Katutasossa oli kuntosalin paikalla aikoinaan Pukija-vaatetuskauppa ja sieltä ostettiin meille kariniemeläisille osamaksulla ja alennusmyynneistä monet housut ja pikkutakit.


Tämä päivä on kulunut juttuja kirjoitellessa ja koodatessa, aloitin kahdeksan tietämissä, kahvit yhdeksän jäkeen, sitten Hesari ja Etlari. Olipa erinomainen kirjoitus yleisönosastossa Aleksanterinkadun muuttamisesta kävelykaduksi, kirjoittaja käytti nimimerkkiä "Tolkkua touhuun". Olen täsmälleen samaa mieltä, tuskinpa talvipakkasilla ja lokakuun loskakeleillä paljon kävelykaduilla oleillaan. Lukaise ESS 17.9.2002 sivu 2, alareuna !

16.9.2002


Omenavuosi on ollut erinomainen, eilen noukittiin pari pussillista nurmelta hilloaineksiksi... Syyslajiketta on niin paljon, että oksat notkuvat. Kotilot eivät vielä ole ylittäneet Purokadun asfalttia, Manulla ja muilla naapureilla
niitä riittää kuulemma riesaksi asti.


Kaikki katuvalot olivat pimeinä, kun ajelin autolla lauantai-iltana vähän kymmenen jälkeen Kiveriössä Purokadulla, myös Hirsimetsäntie oli pimeänä. Ilkivaltaako ? Ei vaan päättäjien säästöpolitiikkaa, valot pois ja laskut pienemmiksi.
Tulipa mieleen vuosikymmenten takainen taksikyyti Leningradissa, pimeällä taksillä pimeillä kaduilla, vain risteyksissä kuski tuikkasi hetkeksi valot päälle... Sosialismin saavutukset näyttävän tulleen jo Lahteenkin !


rami


Home