Nyt omaan pubiin ja säästät 3 euroa !!!!

Tosi on ja se käy helposti, kunhan et sorru useampaan olueeseen kuin yhteen vaivaiseen.

Systeemi toimii kuitenkin vain lauantaisin ja tässä saat ohjeet. Noudata niitä tarkoin ettet pety !

Viikonvaihteen ruokaostoksilla jätät Ilta-Sanomat ja Iltalehden koskemattomana hyllyyn etkä osta edes sitä yhtä pakollista saunakaljaakaan. Täysien kassien kanssa siirryt savuiseen pubiin, käyt kassan kautta ja pyydät pitkän, se maksaa 3 €. Lisäksi nappaat tiskiltä talon lehden - painotuoreen Ilta-Sanomat, kaupassa hinta 1.50 €. Lueskelet lehden ja juot puolet lasistasi, menet takaisin tiskille ja vaihdat IS:n Iltalehteen, hinta taas 1.50 €. Katselet kiiltävät kuvat tarkkaan, tutustut julkkisten kurjaan elämään, hörpit lasisi pohjan näkyviin hitaasti ja hillitysti... Ja poistut!

Kuuden euron nautinnot ja käytit rahaa vain kolme euroa, siis selvää säästöä 3 euroa ! Muitakin näkökulmia on - vaimosi mielestä haaskasit perheen rahoja 3 euroa !!!?????

Raimo Kaarna - 28.9.2002 (kuvat, teksti ja kuvattu)

P. S. --- ELÄMÄNFILOSOFOINTIA NAAPURIPÖYDÄSTÄ:
K: Sanokaapa naiset, mikä on 'sivusilmä'. Katsotaan sivusilmällä... V: Se on se harmaa aavistus, kun tiedät että joku on tulossa rinnallesi.
K: No mikä sitten on 'välikäsi' ? V: Naiset eivät olleet tietävinään, meille miehillehän tämä on itsestäänselvyys...
K: Kertokaa missä on 'Hunninko', vai katsotaanko kartalta ? Vaimo väittää minun menevän pubissa aivan Hunningolle. V: Ei tietoo...

Kyselijä ei ollut Tonttilan mies, vaan Kiveriön kundi.