Mikä tämä tällainen 'lahtelaista' on ja kuka tätä tekee ?

  Heippa vanhat kaverit, ystävät, tutut ja tuntemattomat, entiset asiakkaat ! Kiva nähdä teitäkin, pitkästä aikaa...

  lahtelaista... on uusi lahtelainen webbilehti, s. 11.9.2002

  Ja minä olen lehden tekijä, päätoimittaja, julkaisija, html-koodaaja ja valokuvaaja. Nimeni on Raimo Kaarna, täytin hiljattain 60 ja olen koko ikäni asunut rakkaassa kotikaupungissamme, Lahdessa. Olen eronnut 1991, kaksi aikuista tytärtä; nuorempi lastentarhanopettaja Lahdessa, vanhempi opiskelee graafista suunnittelua taidekorkeakoulussa Helsingissä.
  Ensimmäinen lastenlapseni Lumi syntyi v. 2001 lopulla.

  lahtelaista... Etelä-Suomen Sanomissa 1966-1989

  Tein elämänurani ilmoitustoimittajana ESS:ssa, aloitin Hämeenkadulla, muutimme Ilmarisentielle, palasin takaisin keskustan konttoriin. Suunnittelin ilmoituskampanjoita, leiskasin tuhansia ilmoituksia, kirjoitin tekstejä; tekeleitäni on luettu lehden etusivulta kaikissa lahtelaiskodeissa. Kympin Rivit ja Hyvät Kaupat sarja-alennuksineen olivat hengentuotteitani. O.t.o. toimin parisen vuotta Esan Kirjapainon sisäisenä tiedotussihteerinä, toimitin Esan henkilöstölehteä, taitoin vuosikertomuksia, lukijatutkimuksia, levikkiosaston asiamieslehtiä, esitteitä ja kirjapainoasiakkaamme Kemiran henkilöstölehteä.
  Yli 22 esalaisvuoden jälkeen halusin kuitenkin elämältäni jotain uutta. Työkavereitteni, omaisteni ja tuttavieni hämmästykseksi hyppäsin vihreältä oksalta, pois oravanpyörästä, päätoimiseksi tyhjäntoimittajaksi. Päivääkään en ole katunut !

  lahtelaista... Lehdentekoa olen harrastanut 1960-2003

  Ja homma senkun paisuu ja laajenee. Painettua kansainvälistä kirjeystävälehteä Signalia olen tehnyt vuodesta 1960 alkaen - yli 2 miljoonaa lukijaa 43 vuodessa. Internet-Signalin perustin 1996 - jo yli 800.000 webbilukijaa, nyt 600-800 päivittäin.
  Tietokoneen äärellä kuluu kymmenkunta tuntia päivin ja öin. Ajankuluksi perustan nyt tämän uuden lahtelaista...-webbisivuston, Sinun iloksesi tai riesaksesi !

  lahtelaista... Kouluni kävin tietysti kotikaupungissani !

  Kaupallista alaa opiskelin Lahden Kauppaopistossa 1964-65, olen ylioppilasmerkonomi. Kirjoitin Lahden Lyseosta 1964, koulun kirjoilla olin 10 vuotta - välillä vuoden työelämässä - myöhemmin jätin ruotsin ehdot suorittamatta. Kansakoulua kävin Kivimaalla vuosina 1950-54.
  Samalla luokalla kanssani ovat olleet lyseossa mm. Antti Kivekäs, Pauli Ihamäki, Pekka Noronen, Hannu Massinen, Heikki Miestamo, Timo Tikka, Semi Nuoranen, kansakoulussa Eija-Elina Neuvonen (nyt Bergholm) ja Pekka Anttila.
  Lapsuuteni vietin Kariniemessä 1947-59, aikuisena olen asunut vuosikymmeniä Soltissa ja Kiveriössä omakotitalossa, muutaman vuoden myös Launeella ja keskustassa.

  Launeenkatu 50 ja Kittelänlinja vuonna 1944. Vasemmalla äitini Aune Kaarna sylissään minä 1-vuotias Raimo, äidin sisko Henni Backlund ja veljeni Pertti Kaarna 6-vuotiaana.

  lahtelaista... Webbisivuja olen tehnyt itselleni tuhatkunta

  Kansainvälinen englanninkielinen Signal-kirjeystävälehteni sisältää yli 3.200 sivua, 50.000 kirjeystäilmoitusta ympäri maailmaa, ilmoitukset ovat englanninkielisiä. Linkeistä löydät päivän valuuttakurssit, sanakirjoja 200 kielellä, tarkat tiedot kaikista maailman maista, ulkomaiset sanomalehdet, kuvia ulkomaiden seteleistä, kellonajat eri maissa jne.
  Kotikaupungin tunnelmaan pääset vilkaisemalla kuvasivujani Lahdesta:
  1) Lomalle, 2) Keskustassa, 3) Laituritanssit ja 4) Kalamarkkinat.

  Jos tarvitset omat webbisivut itsellesi tai yrityksellesi, pistä sähköpostia tai soita 044 271 4064. Otetaan digikuvat, kirjoitetaan tekstit, leiskataaan ja koodataan ja pannaat sivut nettiin.

  Raimo Kaarna * lahtelaista.net

  I L M O I T A TÄSSÄ !
  * Ilmoita lahtelaista-avaussivulla * kirjeystäväilmoitus ilmaiseksi