Alkoholi ja sen käyttö

Olen hankkinut itselleni suhkoht´ hyvin varustellun baarin, josta naukkailen silloin tällöin, kunnon kännin. Baarin ylläpitäjän suurin ongelma on: muut juovat minun viinani, ohessa yksi ratkaisu ongelmaan:
Tämä oli tilapäinen ratkaisu, parempi ratkaisu on juoda kaikki viinat itse, ei jää muille mitään juotavaa. Suosittelen sitä samaa sinullekin. Näin isossa baarissa on ongelmana, mistä löytää tarpeeksi vahvat hyllyt kannattelemaan pulloja, ennen kuin ehdin ne "keventää".

Alkoholin hankintaan olen käyttänyt sitä maailman toiseksi vanhinta keinoa eli rahaa, suosittelen sitä sinullekin, jollet suosi kotipolttoista. Niin kuin sanonta kuuluu "pontikalle pojat".

Sosiaaliviraston tantat tiedoittaa: Alkoholi aiheuttaa hyvänolontunnetta ja aikaansaa ystävyys-suhteita, auttaa vapautumaan, tressi vähenee ja olo paranee, VARO.

Puhutaan aina viinan väärinkäytöstä, itse en viinaa käytä väärin, vaan olen juonut joka tipan.
Oheinen tyttö kyllä kaataa viininlitkun päällensä, olisikohan väärinkäyttöä.
Kyllä nyt iho kuivaa ja parkkiintuu.
Aina on kysytty miten siitä viinistä saa sen viinin ja lasinmaun pois. Kaada lasistasi viini pois ja kaada pirtua tilalle, nyt pitäisi viininmaun kadota, maistappa.
Jos sinulla on tislausvehkeet, tislaa viinistä kotipolttoista konjakkia, nyt löytyi viinille käyttöä.

Immeraatterin (d.r.) arvio oheisesta tytön kaatamasta viininlitkusta:
Näyttää olevan ehtoolisviiniä, ranskasta tai espaniasta, minä en sillä sotkulla pesisi edes kenkiäni, ja kuitenkin ne narisee kuin ....

Lopuksi varoituksen sana: Varo vajaita.

Takaisin etusivulleTakaisin etusivulle