Aloittelevan Bändin yleisimmät virheet

Aloitteleva bändi tekee useimmin monia virheitä, ei osata laulaa, rumpali kiilaa, ym sanotus virheet.
Myös pitää saada "nimeä" jotta saa keikkoja, ohessa alivaltiosihteerin, ohjeet hotellihuoneen särkemiseksi, ja näin kuuluisuutta saamiseksi.
Aloitetaan, siitä kun varaat huoneen.

1. Huone varataan mahdollisimman korkeelta, jotta ikkunasta heitetyt tavarat varmasti mäjähtävät paskaksi.
2. Kun tulette huoneeseen, kannatta minibaarin liköörit suuhun kaatamisen sijasta kaataa housuprässiin.
3. Laita puhelinluuri pöydälle, ja soita 999-046-999245 seksinumeroon 38 mk /minuutti.
4. Hakkaa muutama reikä väliseiniin jotta naapurit, kuulevat mitä olette tekemässä.
5. Telkkari heitetään ikkunasta ulos, vastalauseena neloskanavan tarjonnalle, varmistu siitä, että ikkuna on kiinni, jotta kilinä kuuluisi kauas.
6. Tuki kaikki viemärit pyyhkeillä ja paperilla, ja laita hanat valumaan täysille.
7. Yleensä aloittelevat bändit tekevät tässä virheen, ja sytyttävät petivaatteet tuleen jo nyt, niistä tulee niin paljon savua ja hotelli huone jää tuhoamatta, siis ei vielä tulitikkuja esiin.
8. Minibaarin muut juomat juodaan ja minibaari telkkarin seuraksi heitetään ikkunasta ulos, varmista, että ikkuna on kiinni.
9. Aloittelevan bändin kannattaa tehdä sopimus "Rakentajan Konevuokraamo Oy:n" kanssa moottorisahan vuokrauksen onnistumiseksi, tämä on oiva kone hotellihuoneen laittamiseksi "päreeksi". Bensaa kannattaa ostaa reilusti ja 4 % seoksen tilalle kannattaa laittaa 10 % seos savun varmistamiseksi.
10. Oikosulje sähköt ja jos satut pääsemään sähkökaapille laita 10 pennisistä uusi sulake, voi sitä jytää jä rätinää.
11. Jos ovet jostain syystä ovat vielä ehjiä, ota ne pois saranoilta, ja osaako ne liidellä maahan ehjinä. Kannatta yrittää osua 500 Mersujen kattoihin.
12. Jos heittämäsi minibaarin jäät ovat tallella, kaada ne hätiin tulevan järjestysmiehen niskaan, ja avaa hissin ovi ja katso, että hissi on alakerroksessa, eihän se ole sinun vikasi jos järjestysmies ei osaa lentää.
13. Nyt kun hotellihuone on päreinnä, sytytä petivaatteet tuleen, viimeistele dynamiitilla.

Tämä aloitteleville bändeille tarkoitettu hotelli Sloboworksissa on poltettu parikertaa, vesivahingot joka päiväisiä, alakerrassa on moottorisahavuokraamo, mistä myös saa rautakankia ja kirveitä edullisesti, nyt kuulemma uutuutena liekinheitin ja kivipora, dynamiittia ei myydä kuin 1 kg/asiakas, muista pyytää kavereita mukaan.

.

Jo on kumma jos ei kuuluisuutta tule, varmasti pääset nokan bändiin "kalteriveikot".


Oheinen ohje Alivaltiosihteeri, radio-Mafia 1992,