Kesän 99 juhlat

Kesällä 99 on suuret tapahtumat taas suosittuja ohessa niistä muutamia

Lahden kansainväliset pirtuviikot

Lahden kansainväliset pirtuviikot heinäkuussa, ovat Lahden suurin tapahtuma, ja sinne on toimitettu pirtua, Virosta, Belgiasta, Hollannista ja Jenkeistä, sekä voihan siellä olla kotipolttoistakin.
Maistelussa on mukana kansainvälisiä tähtiä *** , ja heiltä voi kysyä minkätähden takia he juovat .
Pirtua on myös myytävänä suoraan pakettiautosta takapihalta, jos poliisit eivät ole tuottoisaa hommaa pikkumaisesti lopettaneet. Pirtuviikoilta "selvinneet" menevät tietysti putkankautta kotiin. Aika pirtuviikoilla menee niin nopeasti, että viikko ei monellekkaan riitä, vaan juhlimista jatketaan vielä viikkoja kotona. Puhumattakaan niistä jotka ottivat jo pari kuukautta ennakkoa.

Suonenjoen maatalouspiikkaripäivät

Suonenjoen kuuluisat maatalouspiikkaripäivät ovat taas parhaaseen kyntöaikaan kesäkuussa
Nokian maatalouspiikkarit kustantaa taas yli yöttömänyön jatkuvat örinät, sekä Suonenjoen martat
jakavat aitoissa pennuille jaffaa (ja isoille pojille jotain muuta).
Lisäksi valitaan miss "Piikkari" , valinnan suorittavat tänäkinvuonna Kolokankylän aikamiespojat, Masa ja Mikko. Pojat on enemmäkin tunnettuja siitä, että viihtyvät Suonenjoen ns. hevosenkenkäbaarissa ja eivät vilkuile naisia. Siis tuomareita ei voi lahjoa.
Ohessa viimevuoden voittaja, punaisesta traktorin sisäkumista tehdyssä sex uima-asussa.

Lisäksi ohjelmana on juoksukilpailu urheilukentällä, jos sinne joku kykenee klo 3.00 aamulla.
Voittajalle on palkintona yö miss " piikkarin" kanssa (tosin eri huoneissa, ja eri hotellissa).
Piikkarit (junteille tiedoksi: Nokian pitkävartiset kumisaappaat, mustat) siis mukaan, ja jokaiselle Zetorilla tulleelle traktorin sisäkumi kaupanpäälle. (minkä kaupan?).

Helsingin juhlaviikot

Helsingin juhlaviikot ovat kuumimpaan kesäaikaan lokakuussa 99, kansainvälisiä tähtiä nähdään
Oslossa, Tukholmassa ja Lontoossa, ei tosin Helsingissä. Helsingissä nähdään puliukkoja, tappelevia ministereitä, outoja sekoilijoita, taivaanrannan maalareita, ynnä muita kansanelättejä.
Joku aito taiteilijakin aikoi tulla, mutta kun ei saanut muutamaa milliä enempää rahaa, jätti tulematta.
Tavalliselle sukankuluttajalle juhlaviikot antavat hyvän syyn häipyä Helsingistä, tämä onkin tämän kesän ainoa juhla jota ei voi suositella.

.

.

Pilvenpolton maailmankisat Keuruulla

Pilvenpolton maailmankisat järjestetään ensimmäistäkertaa Keuruulla. Tämä on kutsu teille kaikille, jotka olette pehmentäneet aivonne pilvenpoltolla. Ainut vaatimus on, että älykkyysosamääränne on reilusti alle kengän-numeronne. Tämän kutsun lähettää Suomen Hannabis-yhdistys Pollasekasin r.y.y.
Tule meillevaan meillä pollapehmenee, näin pilvenpäällä kohdataan, eikun Keuruulla elokuu 99. Ottakaa ruohoa mukaan, jotta poliisillakin olisi jotain takavarikoitavaa. Viimevuoden malliin on "ruohobaari" auki aamusta iltamyöhään. Vierailevana tähtenä suoraan Somaliasta patamusta ja -laiska "Punahuuli-Gay" jos hänet vain saadaan nokalta lomalle. Kollit vahtikaa tällöin tyttöystäviänne jollette halua AIDS-tautia. Punahuulen lentävä lause:
Ruoka ja uni maittaa, mutta jos joku töistä puhuu, niin silloin alkaa huimata.

Sisäsiittoisten perverssijuhlat Pihtiputaalla kesällä 99.


Tervetuloa kaikki sisäsiittoiset ja perverssit ( kaikki 4 miljoonaa) Pihtiputaalle kesä-heinäkuun vaihteessa. Ohjelmassa sukurustausta, moottorisahahippaa, AIDS-hippaa-paljaalla "sillä" tuhkaluukku ohjelmaa savolaisille Hommoille, ym. muuta kivaa.
Kilpailulajina piereskelykilpailut, doping aineina seuraavat kielletty: hernerokka, ruisleipä, kokkelipiimä ja pirtu. Kaasunaamarit mukaan. Tupakointi kielletty kilpailun aikana. Suomen Puolustusvoimien helikopteri heko10 antaa ilmastointiapua klo 19-23 välisen ajan. Piereskely kilpailun voittajalle, vaippojen lisäksi, cocnac alueen tulppa perseeseen. On meinaan kullattu. Viimeksihän sen voitti "kokkare Kalevi " Konginkankaalta, suveneerisesti. Hän piereskeli vielä kilpailun kunniaksi kotona vielä pariviikkoa, toissavuonna. Hajusta asiaan. Kilpailu kisaan osanottajia ottaa vastaan kunnansihteeri tai hänen vaimonsa numerossa: 05-002177661111 klo 6 lähtien sunnuntai-iltaisin. Traktorikisat järjestetään naapurikunnan puolella, niin kuin viimevuonna, jolloin kaikki jouduttiin perumaan sikalan paskaviemärin halkeaman takia, eikä pystytty täyttämään paskalla hotellin uima-allasta(harmittava takaisku).
Herätysjuhlat järjestetään sisasiittöisen omassa kylässa pakankylässä, heti keskustan vieressä. Osanottomaksu 100 mk + sukutodistus 10 mk. Jos luulit olevasi perverssi, toiset on viellä enemmän. TERVETULOA. ! Majoitus restihotelli Hajumaassa, yö vain 300 mk, pyynöstänne ilmastointi katkaistuna, lisäveloitus 100 mk /h. Nyt on hajut halpaa. Muistathan jos paska ei haise, se on pilaantunutta.
Lisätieto palokunnalta: AVOTULENTEKO KIELLETTY !!!!

Runebergin tortun 200 vuotisjuhlat Porvoossa.


Tänä vuonna Runebergin torttu täyttää 200 vuotta. Porvoossa järjestetään suuren syömingit tämän herkullisen tortun syöjille. Koska tortun valmistuksessa käytetään rommia, on pitkämatkalaisten syytä tulla junalla tai lentokoneella Porvooseen. Yksi runebergin torttu vastaa ravintolapaukkua (tuplaa). Siis jos vaimosi aina väittää, että ryyppäät päivät-pitkät, voit hyvällä omallatunnolla sanoa: Minäkö ryyppään? Söin vain muutaman tortun ja sinä akka heti alat nalkuttamaan. Kyllä muijja saa kerrankin nenälleen. Tortun syöminen on niinkuin viulunsoitto, paitsi ettei niillä ole mitään yhteistä.
Mannekiini esitys:
Malmilta on tuotu pari mustalaista joita kaikki voi yrittää ottaa kiinni, pitemmästä mannesta saa satasen ja lyhyemmästä kympin. Nyt ottamaan manne kiinni.
Juhlaohjelma:
Kunnanjohtaja puhuu peräpukamistaan, Marttojen laulukuoro jakaa pennuille jaffaa, Gilo Fabbari (born Italien) taikatemppuja ja koko ajan rio Homocassus (12 jäsentä) laulaa epävireistä karaokea.
Kunniamerkien jakotilaisuus:
Ristikkäisen torttujen kunniamerkin saa kioskikirjailija Runeberg joka raukkamaisesti otti tortusta itselleen nimen.
Päällekkäisten torttujen kunniamerkin saa Mauno Koivisto päähänsä.

Juhlallisuudet päättyy suureen ilotulitukseen jotka järjestetään Ilomansissa. Tervetuloa !

Kuivaharjoittelu ja kaljoittelu, Kankaanpään tärinäpäivillä


Kankaanpäässä (jommassa-kummassa) järjestetään 1-2/7(99) todelliset kuivaharjoittelukisat.
Kaikki seksuaallisesti ym. poikkeavat pääsevät purkautumaan täällä.
Iskulauseemme:Kerran perverssi, aina perverssi.
Paikalle on tuotu Alfa Laval merkkinen "tyhjentäjä" malli Mansikki (lypsykone). Pojat oli kokeilleet pariviikkoa konetta ja kertoivat sen olevan paljon parempi kuin viron-tytöt vaikka viron-tytöt väittävätkin saavansa vaikka Ladan pakoputken kautta käyntiin.
Kilpailulajit kuiva harjoittelu ilman Tummelia (lypsyvoide) sekä Tummelilla, nopein voittaa, mällit lahjoitetaan sperma-pankille. Harvoin näkee näin kuivaa porukkaa kilpailun jälkeen. Kyllä on hiljaista paikkakunnan ilotalossa, ettei vain tytöt joudu työttömyyskortistoon "Mansikin" takia.
Palkinnot: Tehdasmatka Ruotsiin Alfa-Lavalin tehtaille ja purkki Tummelia.
Ilmoittautumismaksu 100 mk sisältäen jugurtit.
Täällä mälli lentää ilman Viegraa.!

Takaisin etusivulleTakaisin etusivulle