ohessa kuva muijastani

Muijani on syntynyt Somerolla Luukkaan kylässä 1957, lestadiolaisperheeseen.
Lapsesta asti aloitettu aivopesu ei täysin tuhonnut omaan järkeä ja aloitekykyä, valitettavasti uskonnon pakkosyöttö on Suomessa vielä sallittua.
Onneksi kansakoulunopettajaja oli järkevä ihminen ja puhui tytön päähän järkeä.
Ja hän ei enään usko kuin pullonhenkeen (kossu).
(Kuva on otettu 1977) Cokis kameralla joka oli varustetty Cinacon 3-300 mm zoom-peiliobjektiivilla ja filminä Pinocolor 50 punanegatiivi/käänteisfilmi, kehityksenä nargo-100 kehityskone kääntöalustalla.

Kaljakaverit väittää, että muijallani on aina turkki päällä, paskan marjat, se on nyljetty jo monessa kaupassa, puti puhtaaksi.
Onhan se hieman karvainen, mutta tälle en joudu ostamaan kallista minkkiturkkia kuten edelliselle muijalleni (100.000 mk), vieläkin makselen sitä.
Pahin puute on tissit, aika on jo tilattu silikonitissi klinikalta ja laitetaankin semmoset daisarit, että lättärinta-feministit purskahtaa itkuun.

Vihreät on aina ruiskuttelemassa väriä muijani päälle stokkan edessä kun olemme ruokaostoksilla, paria on nyt purtu kunnolla, ja se on oikein heille, Suomen ilmastossa on turkki välttämätön.
Muijani ei osaa jäkättää, se osaa Suomea vain kolme sanaa UGH, UGH, UGH.
Ja kun tarkemmin ajatellaan se kyllä riittää mukavasti, eipä tule riitaa.

Viime kesänä matkustimme oikein vesibussilla korkeasaareen, se on kyllä viimeinen kerta kun käymme siellä, lähtiessämme ei vartija meinannut päästää vaimoani pois, kun kuulemma hänen lapsensa jäävät tänne, seuraavan naurunsa vartija nauroikin sitten hampaattomana. Kun käytte korkeasaaressa kysykää siltä hampaattomalta idiootilta tästä asiasta, voipi jätkä punastella, vaikka onkin puolineekeri (mulatti). Takaisin etusivulleTakaisin etusivulle ja äkkiä