Sähkön tasaisuus, generaattorin laakerointi

Kultakorvat, Hifistit ynnä muut äänentoistosta ymmärtävät ovat vuosisatoja tapelleet mikä laakerointi generaattorissa saa aikaan HiFi laitteistossa parhaimman äänen. Todelliset kultakorvat ovat hommanneet oman generaattorin levysoittimelle, esivahvistimelle ja molemmille päätevahvistimille omansa. Generaattoreissa on ns. Dr. Mainhoff laakerointi (öljynpaine) ja sähkön pitäisi olla tasaista ns. siniaaltoa ilman harmoonisia (2 ja 3). Esimerkiksi Lovisan atomivoimalan sähkö, johtuen laakeroinnista ei ole HiFi laitteille sopivaa, vaan sopii enintään lämmitykseen jos lämpöpatterit eivät vain alkaisi soimaan.

Kivihiili ja kaasuvoimalaa ei voi suositella, niiden saastuttavan vaikutuksen takia.

Koska ainoaksi vaihtoehdoksi jää pistorasiasähkö, täytyy se suodattaa seuraavasti:

Osta 30 KW sähkömoottori, rakenna oheinen konsruktio niin saat puhdasta sähköä, halvalla.

Valitettavasti oheinen piirros on kääntynyt painossa peilikuvaksi, jos olet sen näin rakentanut täytyy sinun kääntää pistorasiastasi töpseli toistepäin.
Muista, että sähkö käyttäytyy samanlailla kuin vesi, eli valuu helpoiten alaspäin, jos olet ihmetellyt miksi pistorasiat ovat aina lattianrajassa, selitys tässä, sähköä ei ehkä enään olisikaan korkeammalla. Sähkölamput ovat tästä syystä aina aika himmeitä jos haluat niiden olevan kirkkaampia laske ne lattianrajaan, johan alkaa valaisemaan. Oheinen konstruktio kannattaa siis laittaa roikkumaan kattoon ja johtaa siitä virta 45 asteen kulmassa olevalla sähköjohdolla stereoihin. Varo maakaapelisähköä. !!

Takaisin etusivulleTakaisin etusivulle