Kuinka karkoittaa naapuri kerrostalossa

Naapurit pitävät ja rakastavat meteliä, nyt Hyvät naapurit yhtye on kerännyt kaikki mahdolliset naapurin viidyttämiseksi tarkoitetut äänet yhdelle CD-levylle.
Levyn äänet, tallennettu tasolla 120 dB, eli varmasti kuuluu, vaikka naapurisi olisi kuuro !

1.
Poravasara, iso, laakerivikainen, tärisyttää niin, että hammaspaikatkin irtoaa, ääni kaikuu läpi koko kerrostalon
2.
Katkaisusirkkeli, helvetissäkin on hiljempää, naapurit luulee sinun nikkaroivan parkettia.
3.
Räikkä, pärisee niin, että osa tiineenä olevista talon naisista saa keskenmenon.
4.
Puukenkäkävelyä ja steppausta, puukengät koivua, eli kyllä tätä alakerran asukas osaa arvostaa.
5.
Pientä riitaa kotona, huutoa, mäiskettä, lautasia, mukeja, lasinhelinää, täys rähinä tätä riitaa napurisi ei ole ennen kuullutkaan.
6.
Pyssynpauketta, nauhoitettu niin, että naapurisi luulee paukkeen tulevan parvekkeelta, kun käyt pientä (3 maailmansota) poliiseja vastaan, poliisi megafoni käskee antautumaan ja levyllä vastataan rynnäkkökiväärin sarjalla.
7.
Ilotulitusta, kollaallakaan ei ollut tälläistä pauketta 1944, vaatii ehdottomasti SUBarin käyttöä .
8.
Sängyn-natinaa (K-18) sellaista huutoa ja vaijerrusta, ei naapurit kestä tätä hetkeäkään, lätinää vahvistettu 100 dB. välillä kuuluu naisen äänellä Erkki Erkki, väärä reikä.
9.
Veden juoksutusta hanoista, Niegaran putous jää toiseksi tällä vedenmelulle, luulisi tsunamin uhkaavan..
10.
Musiikki, isojen poikien lauluja VOLO3 ja Abbaa, nyt on häätö lähellä, äänitetty mittarit tapissa.
11.
Ovien paukuttelua, myös kassakaapin oven sulkeminen.
12.
Palohälyttimen ujellusta, palokellon pärinää, paloautojen ujellusta
13.
Koiran haukuntaa ja kissan raapimista sekä naukumista.
14.
WC pytyn vetoa, mallit Teho, Arabia ja Gustafberg, jo lorisee, pari pientä ääntä peräilmankin kuuluu..
15.
Kauniit ja rohkeat sarjaa, kun Rikke saa oskarin, hintitkin kiljuu hiljemmin.
16.
Ryyppyporukan juttuja, sama juttu 100 kertaa peräkkäin, ja tietysty pieni puukohippa, huutojen kera, pari pulloakin (tyhjiä) menee risaksi.
17.
Isännöitsijän uhkailua häädöllä, selvästi kuuluu kun isännöitsijä sanoo, että naapurin homo on valittanut sinusta, samalla isännöitsijä haukkuu koko taloyhtiön, aina joka lause alkaa minä isännöitsijänä..
18.
Soittimet, tuuba, torvi, rummut, piano, kaikilla soitetaan niin pirun nuotinvierestä, että nauhoituksessa, olleet muusikotkin laskivat alleen, Fur Elise pianolla on mahtava. Rummut on äänitetty surroud tekniikalla, eli tuntuu maanjäristys tulevan. Torvia soittaa todelliset torvet.
19.
Käytävässä melskaava ovelta ovelle kauppias, ulvottaa vanhaa Nilkfiski pölynimuriaan urakalla ja huutaa vielä yli, et tän saa osamaksulla, nauhoitettu niin, että tuntuu tulevan käytävästä (kaikua). Lopuksi kuuluu selvästi kun ovi pamahtaa kiinni, kauppiaan sormet oven välissä, voi sitä kiroilua ja huutoa.
20.
Räksyttävät koirat, hirvee haukunta, jos asennat mikrofonin postiluukkuun niin naapurin sekopää huudot kuuluu myös kaijuttimistasi. Haukkupanta hiljentää hetkeksi, kun koira saa sähköpannasta tällit, levyllä kuuluu salamanisku ja sen jälkee ui ui ui ja hiljaista 5 sec ja taas alkaa helvetinmoinen räksytys. Koiranystävien palkitsema raita !

Todellakin jos rakastat naapureitasi hanki tämä levy heti, kannattaa ostaa useampi levy kerralla, häädön varmistamiseksi !


Levyä myy ainakin Sloboworksin levy.