10 neuvoa miten voit säästää sähköä, tosin luontoa ei säästetä!

Sauna

Sähkösauna on erittäin kova sähköntuhlaaja, näiden ohjeiden mukaan voit päästä 95% säästöön.
Ei virtaa saunan kiukaaseen kun noudatat näitä ohjeita
1. Älä lämmitä saunaa vaan läträä viinan kanssa koko ilta, et edes muista kävitkö "saunassa".
2. Laita muijasi turkki päälle ja istu lauteille, pyydä pari eläinten suojelijaa vierailulle, saat takuulla kuumat oltavat.
3. Kaiva makuuhuoneesi pöytälaatikosta ruoska jolla aina ruoskit masokisti vaimosi onnen huipulle, mutta nyt annatkin ruoskan vaimollesi/naapurillesi jota pyydät ruoskimaan selkääsi kylmässä saunassa, kymmenen iskun jälkeen takaan, että olet kunnon hiessä.
4. Lainaa naapurin vaimoa "lauteille" ja ala pumppaamaan, huuda sitten oma vaimo paikalle, ja taas tulee kuumat oltavat, (voit päästä myös vanhasta vaimostasi "lehmästä" eroon helposti).
Huom. Jos kärsit siitä, ettei kylmästä kiukaasta tule sihahtavaa ääntä kun heität vettä, niin hommaa Takaterävän vastuskivi, se asetetaan kiukaan keskelle ja se lämpenee 60 W vastuksen ansiosta kuumaksi, heitä vettä sen päälle, johan sihisee.
Tässä saunan ohjeet, seuraavana:

TIETOKONEET ja muut aparaatit.


1. Tyttäresi hieromasauvan patterit voit korvata luonnonmenetelmällä, kun käsket hänen hommata poikaystävän, ja taas patterit säästyy.
2. Lapsilla on tyylinä lukea lehtiä fikkarin valossa peitonalla, hommaa läpinäkyvä peitto ja ok.
3. Vaihda kaikki 25 W ja suuremmat lamput 15 w lamppuihin, et näe tosin mitään, tämä voi pelastaa avioliittosi jos vaimosi on rupsahtanut.
4. Omakotitalossa jossa on sähkölämmitys kannattaa tehdä insinjööri Takaterävän ohjeiden mukaan ns. sähkömittarinkääntö, mittari pyörii väärinpäin, mitä enemmän kulutat sen enemmän saat palautusta, rahoille voi tulla enempikin käyttö, jos jäät kiinni, nokalla kantiinissa ei myydä piikkiin.
5. Stereot kuluttaa hirveästi sähköä, vedä naapurisi stereoista johdot omiin kaijutinkaappeihisi, eipä mene sähköä. Kannattaa valita se naapuri joka ei soita humppaa tai kuuntele uskonnollisia höpötyksiä.
6. Ulkovalot, ruuvaa lamput kylmästi irti, näin säästät pikän pennin, osta tilalle pari suunnistajan otsalamppua, johan näkyy riittävästi.
7. Tietokoneesta saat hiljaisemman ja vähemmän sähköä kuluttavan kun otat tuulettimen irti, ja hommaat sokeiden näytön.
8. Jääkaappin sähköä ei voi kahlita, kaljojen on oltava kylmässä.
9. Hella, uuni, liesi tälle sähköntuhlaajalle on annettu monta ihanaa nimeä, jos aijot säästää tämän sähkössä, niin syö ulkona, suosittelen uutta tyyliä "lounas juodaan pubissa tai päivällinen ryypätään ravintolassa", tämä kannattaa.
10. Lopullinen sähkönsäästö on tässä hommaa pieruvoimala, piereskele pönttö yön aikana täyteen kone antaa virtaa koko päivän, rakennuspiiroksia voit tilata Takaterävältä ja ne maksavat ainoastaan 10.000 mk /voimala.
Alota nyt jo etukäteen hernerokan, kokkelipiimän, ruisleivän ja laktoosin syöminen, voi piereskellä "varastoon".
Takaterävä myy edullisesti myös pieru-imuria jolla saat viimeisenkin haituvan talteen.

Terveisin Takaterävä.

Takaisin etusivulleTakaisin etusivulle
Takaisin etusivulleTakaisin sähkösivulle
Takaisin etusivulleTakaisin ties minne