Nyt tulee paskaa tuutin täydeltä,


Sleepy Sleepers
Suomen ehdottomasti paras bändi Sleepy Sleepers aloitti uransa Sinulle Äiti albumilla, mutta sitten räjähti Takaisin karjalaan oli suomipopin huipputeos 1977, kaikki siihenaikaan eläneet popparit muistavat kuinka oltiin kumarassa ryssään päin. Muttei Sliipparit he ampuivat täydeltä laidalta, mitäs sanot kappaleista:
kipaleet Ote vihkosesta joka tuli levyn mukana:
Tässä kädessäsi on Suamen Abban uusin LP-levy. Se on pirun hyvä niin huonoksi. Aseta silti rammarisi volume nuppi täysille kun kuuntelet tätä paskaa ? . Sitäpaitsi levy on lapsellinen ja vanhanaikainen eikä naurata ketään, mutta meidän Helmisten veljesten mielestä se on kiva ja kaunis. Simsulavei. Mutta me ollaaki TYHMIÄ...
Kuten huomaatte levyllä esiintyy myös Eestiläisiä heimoveljiä ja NAINEN !! WOW !.. Levy on muovia vaikka se haiseekin paskalle.
Rakkaalle yleisradiolle Sliipparit lähettivät seuraavat terveiset:
Ps. Rakas Yleisradio toivoisimme, että soittaisitte tätä levyä harvemmin kuin aikaisempia levyjämme, sillä kun edelliset soi siellä non stoppina aamusta iltaan, niin niistä on menny niinku maku pois.
1977 Suomi oli takapajula tosiaan, kapakoiden ja baarien levyautomaateista poistettiin single "Kaapataan lentokone Moskovaan", joka loppui sanoihin Vot sano ryssä kun vitun näki ja Vot Vot kun näki kaks'. Itse kappale on mahtava. Ohessa WAV tiedostomuodossa olevia pätkiä, kopio ne itsellesi kovalevyllesi esim. temp hakemistoon josta voit ne ohjata äänikortillesi kun lopetat surfailun.
Valitan, on jouduttu käyttämään 8 bitin monoääntä, mutta osta levy, se kannattaa.
Näytteisiin täytyy kopioida XXX-plyer voit kopioida sen tästä Kopioidaan Teoston vaatima ohjelmisto
1. Lähtö karjalasta
2. Surmanajajan kuolema, törmäys Berliinin muuriin
3. Idistä kuningas Karjalaan
4. Evakon sanat
5. Krelmin pojat

Kuvia kansi, keikkakuvia, ja koko porukka, näet sliippareiden kotisivuilta Saksasta ja tulosta ruudulle :