UUSI VAARALLINEN TARTTUVA JA TAPPAVA VIRUS

John Swavaski ei arvannutkaan kuinka hänen työpäivänsä tietokoneohjelmoijana tulisi muuttumaan, kun hän meni työpaikalleen 1. päivä huhtikuuta. Laittaessaan tietokoneeseen virran hän luki itselleen kuolemaantuomion, itse siitä tietämättä. Tietokone virus tarttui häneen tietokoneesta, kun hän ajoi virustarkkailuohjelman.
Seuraavana aamuna John tunsi itsensä väsyneeksi, mutta meni töihin.
Seuraavalla viikolla oli normaali rutiini lääkärintarkastus, jolloin verenkuvassa todettiin suuria muutoksia, lisätutkimuksissa todettiin, että aidsin kaltainen virus on todellakin tarttunut tietokoneesta.
Miten tämä on mahdollista johtavalääkäri Sam Samuelsson Pohjois-Carolinan sairaalasta:
Näitä tapauksia ei tunneta kuin toistakymmentä tapausta maapallolla ja epäilemme MD-Bos tietokoneohjelman virustarkkailuohjelman olevan syntipukin näihin sairauksiin. Tosin emme vielä tiedä mikä näistä tuhansista viruksista aiheuttaa ko. tartunnan.
Mutta ohjelmassa olevat viruksethan ovat vain tarkkailua varten (kuolleita):
Tässä on nyt ihan sama juttu kun isorokkorokotuksessa, että kuollut virus aiheuttaa joillekin isonrokon.
Mikä on oletettu elinikä:
Viruksen elinikää emme tiedä, epäilemme sen olevan ikuisen, niin kauan se elää, kuin potilas. Potilaan elinikää emme osaa ennustaa, koska emme tiedä mikä näistä viruksista tarttuu. Monet viruksista aktivoituu aina huhtikuun 1. päivä jota voi pitää erittäin vaarallisena päivänä potilaalle.
Miten potilas voi lisätä elinikää:
Välttämällä huhtikuun 1. päiviä, muuta emme valitettavasti pysty tekemään, koska ATX-lääke ei tehoa tähän virustyyppiin.
Miten 1. huhtikuuta päivä vältetään:
Ainut mahdollisuus on lentää lentokoneella maapallon ympäri siten, että 31. päivä noustaan koneeseen ja lennetään siten, että kone ei lennä hetkeäkään 1. päivän puolella huhtikuuta.
Siis päivästä 31 hypätään suoraan päivään 2.
Onneksi näitä päiviä ei ole vuodessa kuin yksi.
Olemme tehneet anomuksen kansainväliseen kalenteriliittoon huhtikuun 1. päivän poistamiseksi kalenterista. Huhtikuun 1. päivä korvattaisiin uudella huhtikuun 2.pv:llä.
Tarttuuko ihmisestä toiseen:
Siitä olemme varmoja, ettei ko. virus tartu toiseen ihmiseen. Tartuntaa varten tarvitaan tietokonekontakti.
Koneiden korjaajat ovat suurimmassa vaarassa, joille suosittelemme kumikäsineiden käyttöä ja hengitys-suojainta.
Kuka on tämän viruksen luonut:
Tietokone viruksethan ovat ihmisen luomia ja epäilemme ettei viruksenluoja tiennyt viruksestaan tulevan tappajan.
Olemme yrittäneet etsiä viruksen tekijää, jos löytäisimme viruksen tekijän hän ehkä pystyisi tekemään seerumin (vastamyrkyn) virusta vastaan.
Ja lopuksi varoituksen sana:
Älä käytä viruksentarkkailuohjelmaa jollet ole suojautunut seuraavasti:
- Kumikäsineet
- Hengitys-suojain
Lisäksi suojausta voi lisätä siten, että ohjelman käynistää n. metrin pituisella puutikulla. Sammuta ohjelma vetämällä töpseli irti seinästä.
Kiitos haastattelusta.

John Swavaski ja vaimo 1.4.98

John Swavaski minkälainen on olo:
Odotan kauhulla huhtikuun 1. päivää, en ymmärrä näitä tietokoneohjelmoijija jotka valitsivat tämmöisen päivän. Vaimoni on repinyt almanakastanikin kyseisen päivän pois ja jos menemme vierailulle esim. naapuriin täytyy ko. päivä olla pois kalenterista, ettei virus vain aktivoidu.
Miten tuttavat ovat suhtautuneet tautiisi:
Lehdet ovat kirjoittaneet, että tämä on aids. Tämä virus eroaa aidsista siitä, että aids puhkeaa tartunnasta milloin sattuu, mutta tämän puhkeaminen tiedetään päivälleen. En tiedä mikä virus minuun iski ja toivon, että virus olisi sellainen mikä vain sekoittaisi pään (tyhjentää tietokoneesta vain muistin, ei tuhoa) se kyllä aiheuttaisi minulla kuulemma sen, että saisin opetella uudestaan kaiken puhumista ja kävelyä myöten. Ystävät ovat kadonneet.
Et varmaankaan enää käytä tietokonetta, vai käytätkö ? Entäs internetti, siellähän on tuhansia erillaisia kalentereita ja joissakin koneissa mihin otat yhteyden voi olla päivämäärä 1.4 ?
Totta, tietokonetta en ole nähnyt pitkään aikaan, koska niiden kalenteri voi edistää, olen hieman tullut myös vainohulluksi, pelkään jo seinänaapureiden almanakkaa. Nyt menen ottamaan diapamini.
Kiitos

Sinulle tietokoneen käyttäjä noudata lääkärin ohjetta ja jos epäilet tartuntaa, vältä huhtikuun 1 päiviä. Jos kalenteriliitto päättää poistaa kalentereista huhtikuun 1. päivät, älä vastusta, koska se voi pelastaa henkesi...

Usa:laisesta tiedelehti Universal Doctors Special News aprillipäivänä suomentanut Karl T. Takaterävä