Tervetuloa tutustumaan Uuraisten Urheiluautoilijoihin!
Porsche 911 RSR Ville Silvasti Carina Lücking 1000 Lakes Rally 2013 SS4

Uuraisten Urheiluautoilijat ry on vuonna 1989 perustettu autourheilua ja liikennevalistusta edistavä yhdistys. Tarkoituksenamme on autourheilun ja autourheilukulttuurin edistäminen reilun meiningin ja toimivan yhteistyön avulla

Uuraisten Urheiluautoilijat on yksi AKK-Motorsportin yhteensä n. 320 jäsenyhdistyksestä. Seurojen jäsenet ovat autourheilua harrastavia ihmisiä; kilpailijoita, toimitsijoita ja muuten eri autourheilulajeista kiinnostuneita ihmisiä. Autourheilun harrastajia on jäsenseuroissa kaikkiaan noin 30 000.

AKK Motorsports puolestaan on autourheilun kansallinen keskusjärjestö, joka mahdollistaa ja luo edellytyksiä autourheilun aktiiviselle harrastamiselle Suomessa sekä kansainvälisesti.

 
 
 
Lisää tietoa autourheilusta

Kun haluat aloittaa autourheilun harrastamisen, ota yhteyttä Uuraisten Urheiluautoilijoihin vaikkapa sähköpostitse uuua(a)saunalahti.fi tai seuran Facebook-sivujen kautta. Jäsennyyttä varten tarvitsemme nimesi, yhteystietosi (osoite, sähköposti, puhelin) ja henkilötunnuksesi.

 

KITI-kisapalvelusta löydät tiedot kilpailuista sekä ilmoittaudut niihin. KITI on AKK Motorsport ry:n ylläpitämä palvelu jäsenseuroilleen.

 
 

Tietoa seurastamme löydät alta. Tarvittaessa voit aina ottaa yhteyttä autourheiluasioissa, niin autamme parhaamme mukaan!