"Weird Fantasy" on yksityinen galleriasivu, joka on tarkoitettu pääasiassa oman kuvataiteeni ja metalli / kivitöideni esittelyyn. Nimi tuli siitä, kun täällä oli alkuaikoina myös yleisiä gallerioita suosikkitaiteilijoideni töistä, mutta poistin ne jo vuosia sitten ja nyt sivu keskittyy pelkästään omien tuotoksieni esille tuomiseen.   Sivulla oli aikaisemmin myös oma osio sarjakuvaharrastukselleni, mutta tein 2000-luvun alussa kokonaan oman nettisivun keräilyharrastustani varten, joten käväisehän katsomassa sieltä puutelistani ja ilmoittele, jos komerosi nurkasta vaikka löytyisikin jokin minulta puuttuvista lehdistä tai kirjoista jne.

Tiettyjä asioita sivultani löytyvästä materiaalista (Esim. kuvista)

Gallerioissa olevat kuvat ovat "thumbnaileja", eli näet suuremman version klikkaamalla minikuvaa. Sivulla on useita kuvagallerioita, joista löytyy esimerkiksi Digitaalista taidetta ja myös perinteisiä Piirustuksia ja maalauksia eri aiheista. Jos scifi / fantasia-aihe ei juurikaan kiinnosta, voit varmaankin käväistä Korut & teräaseet -osiossa, josta löytyy valokuvia kaikenlaisista pienesineistä joita olen tehnyt joskus vuosien varrella. Sivullani on myös erittäin suuri valikoima Linkkejä muille samoja aiheita käsitteleville nettisivuille.
Kaikki huumorista ja visuaalista harhoista kiinnostuneet voivat klikata myös tuota XXX-kohtaa, ja löytää sieltä melko laajan arkiston stereogrammeja ja muuta mielenkiintoista.   Joten eipä tässä sitten enää muuta, kuin kiitos mielenkiinnostasi sivujani kohtaan ja toivottavasti viihdyt täällä. Tervetuloa käymään joskus toistekin.

Jos paikka tuntuu aluksi hieman sekavalta, niin löytyy täältä toki myös Sisällysluettelo, jossa on linkit varmasti jokaikiseen yksittäiseen sivuun koko galleriassani ja parille ulkopuoliselle nettisivullekin. Navi-framesta löytyvät kuitenkin vain ne tärkeimmät.
Olisi mukavaa jos muistaisitte jättää Vieraskirjaani lopuksi jotain palautetta tästä freakshowsta, koska on aina hyvin kiinnostavaa lukea mielipiteitänne tai esimerkiksi parannusehdotuksia sivuistani. Jos haluat tietää lopuksi jotain myös ihmisestä kaiken tämän takana, niin seuraavassa linkissä hieman Tietoja itsestäni, eli henkilö- & yhteystiedot ja pitkät luettelot kaikista suosikkileffoistani, kirjoista ja musiikkimausta jne.
Muista sitten, että jos aiot ottaa täältä vaikka jotain kuvamateriaalia omaan käyttöösi, niin ilmoita siitä sähköpostilla. Epäkaupallinen käyttö ei haittaa, mutta ei olisi kuitenkaan kivaa löytää omia töitä netistä vaikka jonkun toisen ihmisen nimissä.
En käy päivittäin netissä, joten en välttämättä pysty vastaamaan sähköposteihinne kovin nopeasti varsinkaan lomien aikana. Jos asiasi koskee esimerkiksi keräilyharrastustani, (Puutelistalla olevia kirjoja tms.) niin yritän vastata mahdollisimman nopeasti heti viestin löytymisen jälkeen.

-No frames------ -::[ -intro- ]::- ------Frames-